Cijena
kn kn
Veličine

Muška odjeća, muške hlače, košulje, tenisice, cipele i muška odjela sada su na jednom mjestu i možete ih usporedno pregledavati sa svih webshopova i kupiti na internetu ili u trgovini.

Camelbak online kupovina odjeće i obuće za muškarce

 • Katalog
 • Lista
3 proizvoda
 • Camelbak Camelbak ULTRA, torbica za trčanje, crna
  349,95 kn
  Camelbak Ultra Belt je remen s priloženom novom bocom QUICK STOW FLASK 0,5L. Remen je izrađen od materijala/mrežice koji se brzo suši, namjesti se na bokove i ima dodatan džep koji je dovoljno velik za ključeve, telefon ili mp3. Quick Stow Flask je nova sklopiva boca koju jednostavno spremite u ruksak, na remen za trčanje ili ju jednostavno držite u ruci za jednostavnu hidrataciju. Veliki otvor omogućava da jednostavno pijete, dodajete led ili elektrolite u tekućinu. Pokazatelj mjere tekućine na boci omogućava praćenje hidratacije i kontrolu pri dodavanju elektrolita. Praznu bocu jednostavno stisnete i spremite ju u svaki džep- Moguće je pranje u perilici posuđa. Sušenje- otvor na donjoj strani nudi jednostavno sušenje boce. težina je 37g. Bez BPA/BPS/BPF.
 • Camelbak Camelbak CIRCUIT VEST, ruksak, crna
  0 kn
  Pustolovni ili trkaći ruksak dizajniran za dulje planinske maratone. Brz pristup svemu i mala težina čine Marathoner ruksak. Ruksak u obliku prsluka s velikim hidracijskim zvonom i nekoliko džepova za dodatne bidone, gelove, vjetrovku ... Air Channel okosnica, sigurnosna zviždaljka postavljena na cijevi zvona. Dodatna vanjska vrećica za hitno dostupne rekvizite ili odjeću.
 • Camelbak Camelbak ULTRA, torbica za trčanje, crna
  272,97 kn 389,95 kn
  Camelbak Ultra pojas je trkačkii pojas s novim QUICK STOW FLASK 0,5L bidon. Pojas je napravljen od brzo sušivog materijala / mreža, postavljen je nisko na kukove i ima dodatni džep, odličan samo za ključeve, telefon ili mp3.
Vrh