Cijena
kn kn

Dječju robicu, svu novu odjeću za malu djecu, trudnice i bebe sada možete naći na jednom mjestu, pronaći najjeftniju lijepu robu i kupiti ju na internetu ili u trgovini.

Online kupovina odjeće i obuće za djecu s webshopa Satovi.com

 • Katalog
 • Lista
68 proizvoda
 • Flik Flak FLIK FLAK ILIO
  279,00 kn
  Švicarski Flik Flak sat koji jednako vole nositi djevojčice i dječaci. Kućište je crne boje, a sivi tekstilni remen je ukrašen psećim šapama i psećim kostima. Da bi očitavanje vremena bilo što jednostavnije, tu su kazaljke u obliku velikog brata Flik i male sestre Flak. Sat je otporan na udarce i vodu te se može oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK HELLO KITTY BUTTERFLY
  349,00 kn
  Svaka djevojčica voli stvari s motivima Hello Kitty. Podloga sata je ukrašena preglednim brojevima iza kojih su bijeli kristali. Kućište je plastično te je na satu tekstilni remen što sat čini laganim i udobnim za nošenje. Zbog boje je savršen za svaku djevojčicu koja voli rozu boju.
 • Flik Flak FLIK FLAK HULALA
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice na kojem je plastični remen tirkizne boje. Kućište je roze boje, a bijelu podlogu ukrašava cvijet i arapski brojevi. Otporan je na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK RAWWWR
  239,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom lava i njegovim pustolovinama u džungli. Zaigrani dizajn oduševit će dječake, posebno kada znaju da je sat otporan na udarce i vodu. Kazaljke u obliku Flik i Flaka čine očitavanje vremena jednostavnim i za najmlađem.
 • Flik Flak FLIK FLAK BLUE SUMMER
  279,00 kn
  Tamnoplavi Flik Flak sat za dječake koji vole ljetne motive: sunce, more i jedrilice. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve dječje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK STAR WARS DARTH VADER
  379,00 kn
  Flik Flak sat za dječake s likom Darth Vader-a iz popularnog filma Ratovi Zvjezda. Potpuno je crne boje, ali su istaknuti brojevi na podlozi i na vanjskom prstenu sata. Krunica i kopča sata su crvene boje. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY/PIXAR FINDING DORY
  349,00 kn
  Flik Flak sat koji rado nose djevojčice i dječaci. Podloga i tekstilni remen su ukrašeni motivima iz omiljenog animiranog filma Potraga za Dorom. Sat je otporan na vodu i udarce te je predviđen da izdrži najaktivnije dječje avanture.
 • Flik Flak FLIK FLAK PEPPINESS
  349,00 kn
  Tamnoplavi Flik Flak sat za dječake ukrašen žutim detaljima i natpisima koji opisuju zvukove u stripovima. Na podlozi su istaknuti brojevi te je vrijeme jednostavno za očitavanje.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY FROZEN ELSA & OLAF
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen princezom Elzom iz popularnog crtića Snježno Kraljevstvo i snjegovićem Olafom. Plave je boje, a podlogu ukrašavaju kristali. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK PLANES 2
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom iz popularnog crtića Avioni. Narančasto kućište ukrašava udobni tekstilni remen koji se može oprati u perilici do 40°C. Otporan je na vodu i udarce.
 • Flik Flak FLIK FLAK STRONG SAILOR
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake čiju podlogu ukrašava prepoznatljiva gusarska zastava s lubanjom. Remen sata je plastični, crno sive boje s crvenim detaljem. Na podlozi su istaknuti arapski brojevi. Otporan je na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK GET IT IN BREEN
  379,00 kn
  Plavo zeleni Flik Flak sat za dječake spotrtskog dizajna. Otporan na udarce i vodu, a na podlozi su bijelom bojom istaknuti arapski brojevi kako bi očitavanje vremena bilo što lakše.
 • Flik Flak FLIK FLAK UNDER MISSION
  309,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice čiji je tekstilni remen ukrašen maskirnim uzorkom. Na satu prevladava ljubičasta, roza, plava i zelena boja. Podloga sata je ukrašena preglednim arapskim brojevima. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK ALL AROUND BLACK & RED
  379,00 kn
  Lagani Flik Flak sat za dječake, sportskog dizajna napravljen od lagane plastike i gume. Sat je crne, bijele i crvene boje s preglednim brojevima na podlozi.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY FROZEN
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen motivima iz popularnog animiranog filma Snježno Kraljevstvo. Tekstilni bijeli remen je ukrašen likovima princeze Elze i Ane te snjegovića Olafa.
 • Flik Flak FLIK FLAK OVER MISSION
  309,00 kn
  Flik Flak sat za dječake koji je ukrašen maskirnim uzorkom plavih, smeđih i bijelih nijansi. Platneni remen je udoban na ruci, a u slučaju da se zaprlja, može se oprati u perilici rublja.
 • Flik Flak FLIK FLAK HAT-TRICK
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake čiju podlogu ukrašava nogometna lopta. Vanjski prsten kućišta sata je zelene boje dok je plastični remen sive boje. Za lakše očitavanje vremena, na podlozi se nalaze arapski brojevi. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK WILD SAILOR
  349,00 kn
  Višebojni Flik Flak sat za dječake na kojem prevladava plava boja. Na svijetloj podlozi su istaknuti crveni arapski brojevi koji olakšavaju očitavnaje vremena. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK TARTARUGHINA
  293,00 kn
  Flik Flak švicarski sat za djevojčice ukrašen kristalima i tekstilnim remenom. Na podlozi su kazaljke koje simboliziraju brata i sestru po imenu Flik i Flak. Flak ima dugačke noge, pomakne se naprijed svakih 60 sekundi i da napravi krug mu treba jedan sat. Flak ide naprijed da bi pokazala sljedeći puni sat. Flaku ne smeta što se Flik uvijek prva čita, pristojan je i kaže: "Dame imaju prednost!".
 • Flik Flak FLIK FLAK GIDRO
  279,00 kn
  Plavi Flik Flak sat za dječake kojeg rado nose i djevojčice. Tekstilni remen je ukrašen lemurima koji uživaju na drveću. Na podlozi kazaljke u obliku velikog brata Flik i male sestre Flak pokazuju vrijeme na jednostavan način. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY'S WINNIE THE POOH
  265,00 kn
  Šareni Flik Flak sat za djevojčice ukrašen cvijećem i raznim motivima iz popularnog animiranog filma Winnie Pooh. U slučaju da se tekstilni remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK HELLO KITTY GYM
  449,00 kn
  Nježni Flik Flak sat za djevojčice roze boje ukrašen tirkiznim detaljima i popularnom Hello Kitty. Na podlozi su istaknuti brojevi oko kojih su rozi kristali. U slučaju da se remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja jer je otporan na vodu i udarce.
 • Flik Flak FLIK FLAK PINK SUMMER
  279,00 kn
  Intenzivni Flik Flak sat boje fuksije ukrašen palmama i limunima, koji dizajnom podsjeća na ljeto i uživanje na suncu. Djevojčice ga rado nose u svim prigodama jer je otporan na vodu i udarce, a usput je i modni dodatak.
 • Flik Flak FLIK FLAK SPIDER-CYCLE
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom Spidermana. Plave je boje, a na podlozi su istaknuti bijeli brojevi. Omiljeni je izbor dječaka koji vole superheroje.
 • Flik Flak FLIK FLAK TWEETY & FRIENDS
  384,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice koji dolazi u kompletu s torbicom. Sve je ukrašeno motivima popularne Tweety ptičice. Na plastičnom kućištu je tekstilni remen koji se može oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK FLIPTRICK
  309,00 kn
  Flik Flak plavo sive boje koji ce rado nositi djevojcice i djecaci. Kucište sata je sive boje sa žutim detaljima. Remen dolazi u svjetlo plavoj varijanti i na njemu se nalaze retro motivi. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve djecje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK SNEAKY
  279,00 kn
  Zeleni Flik Flak sat za dječake i djevojčice. Na svom zelenom remenu ima motive tenisice, a unutrašnjost kućišta je ispunjena plavom, bijelom i crvenom bojom. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve dječje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK DOGGIE BONE
  279,00 kn
  Dječji Flik Flak sat za dječake koji rado nose i djevojčice. Ukrašen motivom psića po remenu, na jednostavnoj podlozi kazaljkama Flik i Flak pokazuje vrijeme.
 • Flik Flak FLIK FLAK SNEAKY
  279,00 kn
  Zeleni Flik Flak sat za dječake i djevojčice. Na svom zelenom remenu ima motive tenisice, a unutrašnjost kućišta je ispunjena plavom, bijelom i crvenom bojom. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve dječje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK GIRLIE BEACH
  275,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ljubičaste boje. Na platnenom remenu su morski motivi poput raka, lopte i školjke. Na podlozi su istaknuti brojevi te je vrijeme lako za očitavanje. Sat je vodootporan te se može oprati u perilici rublja.
 • Flik Flak FLIK FLAK ELEPHANTINOPOLIS
  236,00 kn
  Dječji Flik Flak sat koji rado nose dječaci i djevojčice, ukrašen motivima slonova koji uživaju u svom okruženju. Na preglednoj podlozi su kazaljke Flik i njegova mlađa sestra Flak koje omogućavaju lakše učenje očitavanja vremena. U slučaju da se tekstilni remen zaprlja, sat se može oprati u perilici rublja.
 • Flik Flak FLIK FLAK CUTY HUGS
  474,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen neodoljivim kristalima i motivima iz popularne bajke: Princeza i Žabac. Vrijeme je lako očitavati, a u slučaju da se tekstilni remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK GIDRO
  279,00 kn
  Plavi Flik Flak sat za dječake kojeg rado nose i djevojčice. Tekstilni remen je ukrašen lemurima koji uživaju na drveću. Na podlozi kazaljke u obliku velikog brata Flik i male sestre Flak pokazuju vrijeme na jednostavan način. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK HELLO KITTY 40TH ANNIVERSARY
  384,00 kn
  Crveni dječji Flik Flak sat koji je ukrašen motivom Hello Kitty i kristalima na podlozi koji su omiljeni izbor svake djevojčice. Tekstilni remen je udoban na ruci, a u slučaju da se zaprlja, može se oprati u perilici do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK PURPLE FLOWER
  349,00 kn
  Veseli Flik Flak sat za djevojčice koji pristaje na sve odjevne kombinacije. Gumeni remen i kućište su obojeni ljubičastom i zelenom bojom, a podlogu ukrašava cvijet i pregledni brojevi. Otporan je na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK ORANGE LINE
  309,00 kn
  Maslinasto zeleni Flik Flak sat za dječake koji je ukrašen plavim i narančastim detaljima. Na podlozi su žutom bojom istaknuti pregledni arapski brojevi. Platneni remen čini sat udobnim za nošenje.
 • Flik Flak FLIK FLAK WILD SAILOR
  349,00 kn
  Višebojni Flik Flak sat za dječake na kojem prevladava plava boja. Na svijetloj podlozi su istaknuti crveni arapski brojevi koji olakšavaju očitavnaje vremena. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK STRIPY DREAMS
  279,00 kn
  Nježni dječji Flik Flak sat za djevojčice s prugastim platnenim remenom. Boje na satu su pastelne, a podloga sata je zelena s istaknutim rozim arapskim brojevima.
 • Flik Flak FLIK FLAK PLANES 2
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom iz popularnog crtića Avioni. Narančasto kućište ukrašava udobni tekstilni remen koji se može oprati u perilici do 40°C. Otporan je na vodu i udarce.
 • Flik Flak FLIK FLAK ROLLER DISCO
  279,00 kn
  Nježni Flik Flak sat za djevojčice koji je ukrašen motivima duga, zvjezdica i koturaljki. Na rozom kućištu je udobni tekstilni remen. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY FROZEN
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen motivima iz popularnog animiranog filma Snježno Kraljevstvo. Tekstilni bijeli remen je ukrašen likovima princeze Elze i Ane te snjegovića Olafa.
 • Flik Flak FLIK FLAK HAT-TRICK
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake čiju podlogu ukrašava nogometna lopta. Vanjski prsten kućišta sata je zelene boje dok je plastični remen sive boje. Za lakše očitavanje vremena, na podlozi se nalaze arapski brojevi. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK PEPPINESS
  349,00 kn
  Tamnoplavi Flik Flak sat za dječake ukrašen žutim detaljima i natpisima koji opisuju zvukove u stripovima. Na podlozi su istaknuti brojevi te je vrijeme jednostavno za očitavanje.
 • Flik Flak FLIK FLAK CUTE OWLS
  279,00 kn
  Plavi Flik Flak sat za djevojčice s rozim detaljima i motivima sove koji su iscrtani po tekstilnom remenu. Vrijeme pokazuju kazaljke u obliku brata Flik i sestre Flak zbog kojih je očitavanje vremena jednostavno. Sat je otporan na udarce i vodu te se može oprati u perilici rublja.
 • Flik Flak FLIK FLAK GET IT IN BREEN
  379,00 kn
  Plavo zeleni Flik Flak sat za dječake spotrtskog dizajna. Otporan na udarce i vodu, a na podlozi su bijelom bojom istaknuti arapski brojevi kako bi očitavanje vremena bilo što lakše.
 • Flik Flak FLIK FLAK PINK SUMMER
  279,00 kn
  Intenzivni Flik Flak sat boje fuksije ukrašen palmama i limunima, koji dizajnom podsjeća na ljeto i uživanje na suncu. Djevojčice ga rado nose u svim prigodama jer je otporan na vodu i udarce, a usput je i modni dodatak.
 • Flik Flak FLIK FLAK STRONG SAILOR
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake čiju podlogu ukrašava prepoznatljiva gusarska zastava s lubanjom. Remen sata je plastični, crno sive boje s crvenim detaljem. Na podlozi su istaknuti arapski brojevi. Otporan je na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK LIFT IT UP
  239,00 kn
  Višebojni dječji Flik Flak sat za dječake čiji je tekstilni remen ukrašen graditeljem i motivima s gradilišta: dizalicom, čekićem, lopatom i ostalim alatima. Otporan je na vodu i udarce, izvrstan dodatak za svakog mališana koji voli igru i avanturu.
 • Flik Flak FLIK FLAK RAWWWR
  239,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom lava i njegovim pustolovinama u džungli. Zaigrani dizajn oduševit će dječake, posebno kada znaju da je sat otporan na udarce i vodu. Kazaljke u obliku Flik i Flaka čine očitavanje vremena jednostavnim i za najmlađem.
 • Flik Flak FLIK FLAK FLAMILY
  236,00 kn
  Nježni Flik Flak sat za djevojčice s lila kućištem na kojem je platneni rozi remen po kojem su iscrtani flamingosi. Na podlozi su istaknuti brojevi. Ako se remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na 40 stupnjeva.
 • Flik Flak FLIK FLAK ILIO
  279,00 kn
  Švicarski Flik Flak sat koji jednako vole nositi djevojčice i dječaci. Kućište je crne boje, a sivi tekstilni remen je ukrašen psećim šapama i psećim kostima. Da bi očitavanje vremena bilo što jednostavnije, tu su kazaljke u obliku velikog brata Flik i male sestre Flak. Sat je otporan na udarce i vodu te se može oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK BLUE SUMMER
  279,00 kn
  Tamnoplavi Flik Flak sat za dječake koji vole ljetne motive: sunce, more i jedrilice. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve dječje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK JUICE IT UP
  349,00 kn
  Rozi Flik Flak sat za djevojcice sa silikonskim remenom u rozo plavoj kombinaciji. Vanjski prsten sata je svjetlo plave boje, a podloga je bijela. Na podlozi su istaknute brojke te je vrijeme lako za ocitavanje.
 • Flik Flak FLIK FLAK DOGGIE BONE
  279,00 kn
  Dječji Flik Flak sat za dječake koji rado nose i djevojčice. Ukrašen motivom psića po remenu, na jednostavnoj podlozi kazaljkama Flik i Flak pokazuje vrijeme.
 • Flik Flak FLIK FLAK HELLO KITTY GYM
  449,00 kn
  Nježni Flik Flak sat za djevojčice roze boje ukrašen tirkiznim detaljima i popularnom Hello Kitty. Na podlozi su istaknuti brojevi oko kojih su rozi kristali. U slučaju da se remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja jer je otporan na vodu i udarce.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY/PIXAR FINDING DORY
  349,00 kn
  Flik Flak sat koji rado nose djevojčice i dječaci. Podloga i tekstilni remen su ukrašeni motivima iz omiljenog animiranog filma Potraga za Dorom. Sat je otporan na vodu i udarce te je predviđen da izdrži najaktivnije dječje avanture.
 • Flik Flak FLIK FLAK UNDER MISSION
  309,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice čiji je tekstilni remen ukrašen maskirnim uzorkom. Na satu prevladava ljubičasta, roza, plava i zelena boja. Podloga sata je ukrašena preglednim arapskim brojevima. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK ALL AROUND BLACK & RED
  379,00 kn
  Lagani Flik Flak sat za dječake, sportskog dizajna napravljen od lagane plastike i gume. Sat je crne, bijele i crvene boje s preglednim brojevima na podlozi.
 • Flik Flak FLIK FLAK SPIDER-CYCLE
  349,00 kn
  Flik Flak sat za dječake ukrašen motivom Spidermana. Plave je boje, a na podlozi su istaknuti bijeli brojevi. Omiljeni je izbor dječaka koji vole superheroje.
 • Flik Flak FLIK FLAK SWIRLY CANDY
  349,00 kn
  Rozi Flik Flak sat za djevojčice po čijem su plastičnom remenu šljokice, a vanjski prsten sata i podloga su ljubičaste boje. Na podlozi su istaknute brojke te je vrijeme lako za očitavanje.
 • Flik Flak FLIK FLAK HELLO KITTY BUTTERFLY
  349,00 kn
  Svaka djevojčica voli stvari s motivima Hello Kitty. Podloga sata je ukrašena preglednim brojevima iza kojih su bijeli kristali. Kućište je plastično te je na satu tekstilni remen što sat čini laganim i udobnim za nošenje. Zbog boje je savršen za svaku djevojčicu koja voli rozu boju.
 • Flik Flak FLIK FLAK TWEETY & FRIENDS
  384,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice koji dolazi u kompletu s torbicom. Sve je ukrašeno motivima popularne Tweety ptičice. Na plastičnom kućištu je tekstilni remen koji se može oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK STAR WARS DARTH VADER
  379,00 kn
  Flik Flak sat za dječake s likom Darth Vader-a iz popularnog filma Ratovi Zvjezda. Potpuno je crne boje, ali su istaknuti brojevi na podlozi i na vanjskom prstenu sata. Krunica i kopča sata su crvene boje. Sat je otporan na udarce i vodu.
 • Flik Flak FLIK FLAK FLIPTRICK
  309,00 kn
  Flik Flak plavo sive boje koji ce rado nositi djevojcice i djecaci. Kucište sata je sive boje sa žutim detaljima. Remen dolazi u svjetlo plavoj varijanti i na njemu se nalaze retro motivi. Otporan je na vodu i udarce te zbog toga izvrsni dodatak za sve djecje avanture. Može se oprati u perilici rublja do 40°C.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY FROZEN ELSA & ANNA
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen sestrama Elzom i Anom iz popularnog crtića Snježno Kraljevstvo. Na satu prevladava plava i ljubičasta boja, a podlogu ukrašavaju kristali. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY FROZEN ELSA & OLAF
  349,00 kn
  Flik Flak sat za djevojčice ukrašen princezom Elzom iz popularnog crtića Snježno Kraljevstvo i snjegovićem Olafom. Plave je boje, a podlogu ukrašavaju kristali. Ukoliko se remen uprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja na temperaturi do 40°.
 • Flik Flak FLIK FLAK DISNEY'S WINNIE THE POOH
  265,00 kn
  Šareni Flik Flak sat za djevojčice ukrašen cvijećem i raznim motivima iz popularnog animiranog filma Winnie Pooh. U slučaju da se tekstilni remen zaprlja, cijeli sat se može oprati u perilici rublja do 40°C.
Vrh