COCCINELLE Ž.TORBICA 191DV355F9YLW - COCC

Ž.TORBICA 191DV355F9YLW - COCC

1260,00 kn 1800,00 kn 30% sniženje -30%
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Žuta
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Brand: COCCINELLE
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica Half talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te mini pretinci za kreditne kartice. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim imenom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • Planet Obuća Ženska torba
  Moderna maxi torba, spoj praktičnosti i trenda idealan je izbor za dnevni casual outfit.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 201NOEMIY755PNK - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12,5x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Ima jednu dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Prekrasna okrugla torbica, čvrsta i kompaktna s dovoljno unutarnjeg prostora, za svaki trendy stajling.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 201M0012007SLV -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Lijepa ovalna torbica preko ramena s preklopom, za svaki dan, sa dovoljno unutarnjeg prostora, odlična za faks, posao i za grad.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191D2255B7WHT - COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORBICA 1910TA7195PNK -TWS
  Torbica talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 23x14,5x6,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Ukrašena je proštepom po koži i metalnim leptirom. Ima jednu ručku (maksimalna visina 60 cm) dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Alpina ART TA5891
  Ženska torbica s podesivom naramenicom. Dodatni mali pretinac s unutarnje i vanjske strane.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820076460BGE -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 18x10x5 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Velika prostrana ženska torba za svaki dan, jednostavnog i lijepog dizajna, odlična dopuna vašeg casual stila, idealna za posao i za grad.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 2010FABYU916CGN - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu tekstilnu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • mascara Torba za na rame 'Sequin' crna
  Vrsta zatvaranja: Hermetički zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Unutarnji džep; Dodaci: Blještavo, Uzorak preko cijele površine
 • Planet Obuća Ženska clutch torbica
  Atraktivna pismo-torbica na preklop, metalik teksture, sa zipom i resicom, idealna za večernji izlazak i elegantan outfit.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 191M0013268BLU -M.JAC
  Torbica Grind branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 23x21x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava izrađena od kombinacije kože i tekstila. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem i jedan pretinc. Kao ukras ima manji lokot s ključem u obliku privjeska s prednje strane. Torbica ima dvije kratke kožne ručke (maksimalna visina 10 cm), te jednu dugu podesivu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Calvin Klein Neseser 'PRIMARY' crna
  Uzorak: Jednobojno; Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dizajn: Zatvarač; Dodaci: Zakrpa marke
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004520BLC -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Torbica se sastoji od tri zasebna odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem. U središnjem odjeljku se nalaze dva patentna pretinca. Ukrašena je metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Ima dvije kratke ručke (maksimalna visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • TORY BURCH Ž.TORB 2010062091BLC -T.BURCH
  Torbica Fleming branda Tory Burch dolazi u dimenzijama 20x15x5,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva pretinca od kojih se jedan zatvara patentnim zatvaračem. Ima jedan pretinac s prednje strane. Ukrašena je proštepima po koži. Zatvara se patentnim zatvaračem. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 56,5 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • mascara Pismo torbica 'DIAMOND BUCKLE' mornarsko plava
  Vrsta zatvaranja: Zatvaranje na magnet; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Zatvaranje na magnet, Prostrani glavni pretinac; Dodaci: Šavovi u tonu (dye to match); Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • TOMMY HILFIGER Shopper torba bijela / tamno plava / crvena
  Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: prugasto; Dizajn: Paneli u kontrastnoj boji, Prostrani glavni pretinac, Zatvarač; Dodaci: Šavovi u tonu (dye to match), Pločica marke, Robusna tkanina; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FD555B7SLV -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EG45501BLC -COCC
  Torbica Zaniah talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x18x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice tri su odjeljka i jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355L4BRW -COCC
  Torbica Olivia talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od lak kože s kroko uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom na kojoj je otisnuto ime branda. Ima jednu dugu metalnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Johnny Urban Pojasna torbica 'Toni' antracit siva
  Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Zatvarač, Podesivi remen; Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje vezanjem; Dodaci: Zakrpa marke, Šavovi u tonu (dye to match)
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 201FS51502CGN -COCC
  Torbica Alpha talijanskog branda Coccinelle dolazi izrađena od kože u dimenzijama 22x14x8 cm (d/v/š) dok je podstava izrađena od tekstila. Sastoji se od dva zasebna odjeljka koja se zatvaraju patentnim zatvaračem. Unutar jednog od njih nalazi se šest mini pretinaca. Kao ukras s prednje strane otisnuto je ime branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska svečana torbica
  Uživajte u svom večernjem izlasku noseći ovu prekrasnu clutch torbicu, posebnu i zanimljivu, za vaš atraktivan elegantni outfit.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1920004811BLC -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 25x17x13 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se središnja pregrada s patentnim zatvaračem, te tri patentna pretinca. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Dolazi ukrašena metalnim logotipom branda u obliku privjeska. Odostraga se nalazi još jedan patentni pretinac. Torbica ima dvije kratke ručke (maksimlana visina 17 cm), te jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARC JACOBS Ž.TORB. 202M0015419BGE -M.JAC
  Torbica Softshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 21x13x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok joj je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze dva odjeljka, te jedan pretinac za kartice. Sa stražnje strane se nalazi još jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je proštepima, te metalnim logom branda. Ima jednu dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 191DV355F9SLV - COCC
  Torbica Half talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te mini pretinci za kreditne kartice. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim imenom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
Vrh