COCCINELLE Ž.TORBICA 191DV355F9BGE - COCC

Ž.TORBICA 191DV355F9BGE - COCC

1800,00 kn
Otvori na Karla.hr >
Dostupne boje: - Bež
Trošak dostave: 30 kn *
Rok dostave: 8 radnih dana
Cijena povrata: Besplatno
Rok povrata: 14 dana
Zamjena: Besplatno
Brand: COCCINELLE
Webshop: Karla @
Opcije plaćanja: Visa American Express Maestro Mastercard Diners eBanking/uplatnica
* Besplatna dostava s Karla.hr webshopa za SVE narudžbe.
Torbica Half talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x14x4 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te mini pretinci za kreditne kartice. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom s utisnutim imenom branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 57 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Slični proizvodi

 • TWINSET Ž.TORBICA 1910TA7237WHT -TWS
  Torbica Rebel talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 20x13x5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalana visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 2010KW3099BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 18x11x6 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Sa stražnje strane se nalazi jedan pretinac. Ima jednu dugu, podesivu ručku za nošenje torbice preko ramena. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska torba
  Lijepa ovalna torbica preko ramena s preklopom i kopčom, te širokim trendy remenom, za svaki dan, sa dovoljno unutarnjeg prostora, odlična za faks, posao i za grad.
 • MARC JACOBS Ž.TORB 192M0015323GLD -M.JAC
  Torbica Snapshot branda Marc Jacobs dolazi u dimenzijama 18x10x6 cm (d/v/š). Izrađena je od saffiano kože koja je iznimno trajna i jednostavna za održavanje, dok je podstava tekstilna. Torbica ima dva odjeljka s patentnim zatvaračem, dok je unutar torbice jedan pretinac koji se zatvara s patentnim zatvaračem. Na stražnjoj strani je i vanjski mini pretinac. Ima jednu, tekstilnu podesivu ručku dovoljno dugu da se torbica može nositi preko ramena (maksimalna visina 65 cm). S prednje strane kao ukras je metalni logo branda. Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIECES Vrećasta torba 'PCALICIA DAILY BAG TP' crna
  Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje na magnet; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Podesivi remen, Odvojivi remen; Dodaci: Traka za nošenje; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820084512BLC -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 16x13x4,5 cm (d/v/š). Izrađena je od tekstila, dok je podstava također tekstilna. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • PIERO GUIDI Ž.TORBICA 1826108F309CBGE- PGH
  Torbica iz linije Monogramma talijanskog proizvođača Piero Guidi dolazi u dimenzijama 21x16x6 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala sa kožnim detaljima. Unutar torbice dva su pretinca od toga jedan je pretinac s patentnim zatvaračem. Sa strane kao ukras torbica ima logotip na keramičkoj pločici u obliku privjeska. Ima dugu kožnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011033112BGE -FURLA
  Torbica Babylon talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16,5x10x5.5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze tri pretinca. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • KARL LAGERFELD Ž.TORB 1920KW3061BLC - K.LAGER
  Torbica branda Karl Lagerfeld dolazi u dimenzijama 23x16x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac i dva odjeljka. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras ispisano je ime branda. Sa stražnje strane također se nalazi jedan pretinac koji se kopča magnetnom kopčicom. Ima jednu ručku dovoljno dugu za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 65 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 201AMIRAH908WHT - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 18,5x19,5x7,5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s "kroko" uzorkom dok je podstava  izrađena od tekstila. Zatvara se na preklop i kopča metalnom kopčicom. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 5 cm) te još jednu dugu ručku za nošenje torbice preko ramena (maksimalna visina 55 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MENBUR Ž.TORBICA 1820076460BGE -MENB
  Torbica španjolskog branda Menbur dolazi u dimenzijama 18x10x5 cm (d/v/š). Izrađena je od umjetnog materijala, dok je podstava tekstilna. Torbica se zatvara na preklop. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • WOOD WOOD Torba za na rame 'Lee bag' mornarsko plava
  Materijal: Tekstil; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Prostrani glavni pretinac; Dodaci: Dva načina nošenja; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ED555B7GRE -COCC
  Torbica Arlettis talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima pretinac koji se zatvara na preklop, a sa zadnje strane ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Torbica se zatvara na preklop i kopča sa metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Ima kratku odvojivu ručku (maksimalna visina 10 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 50 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • ABOUT YOU Shopper torba 'Lorin' crna
  Materijal: Sintetika/Guma; Dizajn: Prostrani glavni pretinac, Zatvaranje na magnet, Miks materijala; Materijal: Sintetika; Uzorak: Jednobojno; Dodaci: prozirna; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • SARA BURGLAR Ž.TORB 192ARIELF755MLT - BURG
  Torbica talijanskog branda Sara Burglar dolazi u dimenzijama 20x12x7 cm (d/v/š). Izrađena je od kože s uzorkom štampanog pitona, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice jedan je pretinac koji se zatvara sa patentnim zatvaračem. Torbica se također zatvara patentnim zatvaračem. Kao ukras s prednje strame metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu dugu, odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • mascara Torba za na rame 'Sequin' srebro
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Unutarnji džep; Vrsta zatvaranja: Hermetički zatvarač; Dodaci: Uzorak preko cijele površine, Blještavo
 • COCCINELLE Ž.TORB. 201FD0584001BGE -COCC
  Torbica Liya Mini talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x15x9 cm (d/v/š). Izrađena je od kože, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice dva su odjeljka i tri pretinca (jedan je pretinac s patentnim zatvaračem). Torbica se zatvara na preklop i kopča metalnom kopčicom na kojoj je ispisano ime branda. Također otraga ima i jedan vanjski pretinac. Ima kratku ručku (maksimalna visina 10 cm), te dugu odvojivu i podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355I107VIO-COCC
  Torbica Tebe talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x13x6 cm (d/v/š). Izrađena je od "kroko" kože dok je podstava tekstilna. Zatvara se patentnim zatvaračem. S prenje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu podesivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • TWINSET Ž.TORB. 1910TO8635WHT -TWS
  Torbica talijanskog branda Twin Set dolazi u dimenzijama 40x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. S prednje strane kao ukras metalni je naziv branda. torbica otraga ima jedan pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena i oko pojasa  (maksimalana duljina 86 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192ER65501RED -COCC
  Torbica Andromeda talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 21x18x9 cm (d/v/š). Izrađena je od velur kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalaze se dva odjeljka. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom kopčicom. S prednje strane kao ukras metalnim slovima ispisano je ime branda. Ima jednu kratku ručku (maksimalna visina 10 cm) i jednu dugu za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženske torbice
  Trendy preklopna torbica preko ramena, s dodatkom malog privjeska u obliku mede, privlačan je dio asesoara koji će naglasiti vaš stajling. Dovoljno prostrana za sve osnovne potrepštine svake žene.
 • FURLA Ž.TORBICA 2011046073PNK -FURLA
  Torbica Babylon talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16,5x10x5.5 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalaze tri pretinca. Torbica se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratku kožnu ručku (maksimalna visina 5 cm) te dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • JOOP! Shopper torba 'Cortina Fresco Lara' antracit siva / roza / nude / konjak
  Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Uzorak: Gradijent boja; Dizajn: Zatvarač, Unutarnji zatvarač; Dodaci: Uzorak preko cijele površine, Resice; Dužina remena/ručke: Kraća naramenica/ručka
 • BUFFALO Vrećasta torba 'KIWI' bež
  Uzorak: Jednobojno; Dizajn: Podesivi remen, Unutarnji zatvarač; Materijal: Imitacija kože; Materijal: Imitacija kože; Vrsta zatvaranja: Zatvaranje vezanjem; Dodaci: Šavovi u tonu (dye to match), Zakrpa marke; Dužina remena/ručke: Duža naramenica/ Crossbody, Kraća naramenica/ručka
 • DIESEL Kozmetička torbica ' BRELINDA ' crna / prozirna / roza
  Materijal: Sintetika; Materijal: Sintetika/Guma; Vrsta zatvaranja: Zatvarač; Dizajn: Vrećasti kroj; Uzorak: Jednobojno
 • COCCINELLE Ž.TORBICA 192EV355L4BRW -COCC
  Torbica Olivia talijanskog branda Coccinelle dolazi u dimenzijama 19x15x8 cm (d/v/š). Izrađena je od lak kože s kroko uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice se nalazi jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča magnetnom pločicom na kojoj je otisnuto ime branda. Ima jednu dugu metalnu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi s platnenom zaštitnom torbicom.
 • Planet Obuća Ženska svečana torbica
  Prekrasna sjajna clutch torbica sa cirkonima, za svečane prigode i slavlja, kao dio vašeg lijepog dotjeranog outfita.
 • FURLA Ž.TORBICA 1920820676BLC -FURLA
  Torbica Metropolis talijanskog branda Furla dolazi u dimenzijama 16x12x8 cm (d/v/š). Izrađena je od kože dok je podstava tekstilna. Unutra ima jedan pretinac. Torbica se zatvara na preklop i kopča s metalnom kopčicom zlatne boje na kojoj je ispisano ime branda. Ima dugu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
Vrh