Brandovi 1
Cijena
kn kn

Popusti i sniženja

 • Katalog
 • Lista
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1810004639MLT -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 30x28x18 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože s "kroko" uzorkom, dok je podstava tekstilna. Unutar torbice središnja je pregrada s patentnim zatvaračem te dva pretinca također sa patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom na metalnoj pločici u obliku privjeska. Torbica otraga ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Donji uglovi torbice napravljeni su od kontrastne kože. Ima kratke ručke (maksimalna visina 25 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1810003726BGE -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 34x30x20 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od nafinije talijanske kože dok je podstava tekstilna. Unutar torbice nalazi se jedan pretinac sa patentnim zatvaračem i pretinac za mobilni telefon. Kao ukras na patentnom zatvaraču ima logotip na metalnoj pločici u obliku privjeska. Torbica otraga ima vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ima kratke ručke (maksimalna visina 25 cm) te još jednu dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.
 • MARINO ORLANDI Ž.TORB. 1810004593BGE -M.ORLAN
  Torbica talijanskog branda Marino Orlandi dolazi u dimenzijama 35x32x10 cm (d/v/š). Šivana je ručno u Italiji od najfinije talijanske kože dok je podstava tekstilna. Unutrašnjost torbice je iz dva dijela. Također unutra ima dva pretinca s patentnim zatvaračem. Torbica otraga ima i vanjski pretinac koji se zatvara patentnim zatvaračem. Ukrašena je logotipom na metalnoj pločici u obliku privjeska. Ima kratke ručke (maksimalna visina 25 cm) te dugu odvojivu ručku za nošenje preko ramena (maksimalna visina 60 cm). Dolazi sa platnenom zaštitnom torbicom.

Posljednje pregledano

Vrh