Brandovi 1
Cijena
kn kn

Vaseline odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Vaseline 9 proizvoda
 • Vaseline Intesive hidratantno mlijeko za tijelo 400 ml
  Vaseline Intesive, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Vaseline Intesive vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:pomaže suhoj kožidubinski hidratizira kožuumiruje kožu i osvježava jeosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Vaseline Original vazelin 250 ml
  Vaseline Original, 250 ml, Regeneracija kože za žene, Preparat Vaseline Original veoma nježno njeguje vašu kožu i regenerira je.Svojstva:vraća koži osjećaj komforauklanja suha mjesta i svrbež kožeštiti kožu od vanjskih utjecajapomaže u liječenju manjih posjekotina i ogrebotinaNačin upotrebe:Nanesite na pogođenu područje kože po potrebi i nekoliko puta dnevno.
 • Vaseline Hand Care krema za ruke i nokte 200 ml
  Vaseline Hand Care, 200 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Vaseline Hand Care savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:sprječava sušenje kožeregenerirabrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Vaseline Intesive mlijeko za tijelo za suhu kožu 200 ml
  Vaseline Intesive, 200 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Vaseline Intesive vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuumiruje kožu i osvježava jedobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Vaseline Intesive hidratantna krema za ruke 75 ml
  Vaseline Intesive, 75 ml, Kreme za ruke za žene, Krema Vaseline Intesive savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožubrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • Vaseline Cocoa Radiant hidratantno mlijeko za tijelo s kakaovim maslacem 400 ml
  Vaseline Cocoa Radiant, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Vaseline Cocoa Radiant vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožudobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Vaseline Aloe Soothe hidratantno mlijeko za tijelo s aloe verom 400 ml
  Vaseline Aloe Soothe, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Vaseline Aloe Soothe vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuumiruje kožu i osvježava jeNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Vaseline Essential Healing hidratantno mlijeko za tijelo 400 ml
  Vaseline Essential Healing, 400 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Vaseline Essential Healing vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožune ostavlja masne tragove na kožidobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Vaseline Lip Therapy balzam za usne Rose and Almond Oil 20 g
  Vaseline Lip Therapy, 20 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Vaseline Lip Therapy je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranisuhim usnama pruža trenutačno olakšanjeNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.

Posljednje pregledano

Vrh