Brandovi 1
Cijena
kn kn

Valera odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Valera 15 proizvoda
 • Valera Diffuser Volume difuzor za sušilo za kosu za modele 543, 545
  Valera Diffuser Volume, , Difuzori za kosu za žene, Difuzor Valera Diffuser Volume će vam pomoći u kreiranju bujne frizure sve od korijena. Istaknite svoju valovitu kosu i dajte joj bogati volumen!Svojstva:osigurava kosi volumendefinira valove i kovrčejamči ravnomjerno sušenje kosesprječava da se kosa previše osuši i postane neposlušnaNačin upotrebe:Dodatak jednostavno stavite na vrat sušila za kosu određenog tipa. Prilikom sušenja pojedinačne pramenove ubacujte u zaobljene vrhove difuzora i nježno ih podižite.
 • Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Turbo 7200 Light Ionic Rotocord osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord sušilo za kosu (ST 7000 RC)
  Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Hairdryers Swiss Turbo 7000 Light Rotocord osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperatureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss Light 3300 Ionic profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  Valera Swiss Light 3300 Ionic, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Light 3300 Ionic osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosufunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom za očuvanje boje
  Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Silent 6500 Light Ionic Rotocord osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom za volumen i sjaj
  Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperatureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Diffuser DSN difuzor za sušilo za kosu za modele SXJ, XS, SN, 584
  Valera Diffuser DSN, , Difuzori za kosu za žene, Difuzor Valera Diffuser DSN će vam pomoći u kreiranju bujne frizure sve od korijena. Istaknite svoju valovitu kosu i dajte joj bogati volumen!Svojstva:osigurava kosi volumenjamči ravnomjerno sušenje koseNačin upotrebe:Dodatak jednostavno stavite na vrat sušila za kosu određenog tipa. Prilikom sušenja pojedinačne pramenove ubacujte u zaobljene vrhove difuzora i nježno ih podižite.
 • Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosufunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureu pakiranju je i difuzormogućnost reguliranja brzineNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss'X Agility pegla za kosu
  Valera Swiss'X Agility, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Valera Swiss'X Agility lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperatureLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomhladan vrh za lakše rukovanjeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Turbo Style 1000 Tourmaline rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose s ionizatorom (603.01B)
  Valera Turbo Style 1000 Tourmaline, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu Valera Turbo Style 1000 Tourmaline napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost reguliranja brzineNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Swiss'X Agility Ionic pegla za kosu tip 100.20/I
  Valera Swiss'X Agility Ionic, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Valera Swiss'X Agility Ionic lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Valera Swiss´X Brush and Shine pegla za kosu
  Valera Swiss´X Brush and Shine, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Valera Swiss´X Brush and Shine lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:funkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkommogućnost podešavanja temperaturetemeljito ispravlja kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Valera Hair Straighteners Volumissima pegla za kosu (Volumissima 647.01)
  Valera Hair Straighteners Volumissima, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Valera Hair Straighteners Volumissima lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Valera Beauty Trim trimmer za dlačice u nosu i ušima (619.01)
  Valera Beauty Trim, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Valera Beauty Trim će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:lako se oslobađa neželjenih dlačicaradi na baterijeizmjenjivi dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh