Brandovi 1
Cijena
kn kn

Vacanze odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Vacanze 46 proizvoda
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Vacanze Luxury Garden
  Gornji dio ženskog kupaćeg kostima u sjajnoj izvedbi sa šljokicama. Eksluzivan dizajn talijanskog branda Vacanze iz kolekcije Luxury Garden! Kupaći kostim napravljen je od ekstra nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji je vrlo ugodan za kožu Trokutaste košarice bez žica imaju umetke koji se mogu izvaditi, na gornjem dijelu našivene su šljokice Naramenice i pojas se vežu Gornji dio kupaćeg kostima podstavljen je drugim slojem glatke tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Nancy I
  Obasjajte plažu zlatnim odsjajima raskošnog Nancy gornjeg dijela kupaćeg kostima. Zahvaljujući podstavljenim košaricama s odvojivim Push-Up jastučićima možete očarat ćete i predivno oblikovanim dekolteom. Od talijanske marke Vacanze. Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Push-Up umetci Klasične žice Vezanje oko vrata i na leđima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Miranda
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Miranda. Gaćice udobnog klasičnog kroja imaju na bočnim stranama uzice pomoću kojih možete podešavati opseg gaćica. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Celastina
  Gornji dio kupaćeg kostima talijanske marke David – Vacanze. Udobno mikrovlakno s modernim ombré prijelazom boja Trokutaste košarice ukrašene su sitnim cvjetovima s perlicama Košarice s odvojivom ispunom, bez žica, naramenice se vežu oko vrata Obod grudnjaka se također veže
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Gold Label II.
  Donji dio kupaćeg kostima sa strappy efektom. Ekskluzivno od talijanske marke Vacanze, iz kolekcije Gold! Gaćice su izrađene od vrlo nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji je veoma pažljiv prema koži Gaćice s prepletenim strappy trakama na bokovima Uspravni elastični šav na stražnjoj strani stvara efektne nabore Rastezljivi porub i rubovi nogavica Kostim je podšiven drugim slojem meke tkanine Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Vacanze iz Gold Label III kolekcije bez žica
  Gornji dio ženskog kostima Be Wild s originalnim životinjskim uzorkom u nijansama plave boje. Maštoviti kroj netradicionalnog dizajna od talijanskog brenda Vacanze, iz kolekcije Gold! Gornji dio je napravljen od vrlo nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji je veoma blag prema koži Grudnjak nije podstavljen i nema žica Naramenice se vežu oko vrata Odijeva se preko glave Grudnjak je podšiven dodatnim slojem meke tkanine Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Merry
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Merry sa zlatnim detaljima na zanimljivo dizajniranim naramenicama. Trokutaste košarice s odvojivim umetcima blago će oblikovati Vaše grudi. Gaćice klasičnog kroja na bokovima imaju maštovito isprepletene strappy trake. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Nepodstavljene trokutaste košarice Klasične žice Vezanje oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio kupaćeg kostima Sabina
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Sabina s profinjenim detaljima. Strappy trake prelaze u vezice, zahvaljujući kojima možete regulirati rub gaćica. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio luksuznog talijanskog kupaćeg kostima Lalia
  Gornji dio pomodnog ženskog kupaćeg kostima talijanske marke David - Vacanze. Trokutaste košarice ukrašene volančićima, s čipkom i cvjetovima Košarice imaju odvojivu ispunu, bez žica, naramenice se vežu oko vrata Unutrašnja strana prednjeg dijela ojačana je elastičnom kupaćom tkaninom Donji rub grudnjaka je također na vezanje Navedene veličine su talijanske – pogledajte tablicu s veličinama
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Fanette
  Gornji dio kupaćeg kostima iz talijanske kolekcije Vacanze! Udoban kupaći materijal sa svojstvom brzog sušenja Grudnjak bandeau kroja u potpunosti je bez žica i odijeva se preko glave Veže se na prednjem dijelu na vrlo dojmljiv način Obod ima ušivenu elastičnu traku u gornjem i donjem rubu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Vacanze Green Forest
  Gornji dio ženskog kupaćeg svjetlucavog dizajna sa šljokicama. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze! Kupaći kostim je proizveden od ekstra nježnog, laganog i brzosušećeg materijala, koji je vrlo udoban za kožu Košarice u obliku trokutića bez žica obrubljene volančićima, imaju odvojive umetke i našivene šljokice Naramenice i pojas se vežu Grudnjak je podstavljen drugim slojem meke tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Opunice
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Opunice sa šarenim motivom i odvojivim cvjetnim brošem. Grudnjak bandeau kroja ima skrivene podstavljene košarice koje će lagano oblikovati Vaše grudi. Odvojive naramenice olakšat će Vam sunčanje. Od talijanske marke Vacanze. Brzosušeći materijal Skrivene podstavljene košarice Odvojive naramenice Klasične žice Bočne žice Veže se oko vrata i na leđima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Colete
  Gornji dio kupaćeg kostima iz talijanske kolekcije Vacanze! Udoban kupaći materijal sa svojstvom brzog sušenja Grudnjak bandeau kroja ima tanke odvojive umetke i ušivene bočne žice Sredina košarica je ukrašena srebrnim privjeskom s perlicama Naramenice i obod se vežu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog luksuznog kupaćeg kostima Star
  Gornji dio kupaćeg kostima s luksuznim detaljima – ekskluzivno iz talijanske kolekcije Vacanze. Napravljeno od udobnog i brzosušećeg kupaćeg materijala Trokutaste košarice imaju odvojivu ispunu Košarice su s naramenicama spojene zlatnom sponom koja se sastoji od krugova i kvadratića s plavim i žutim blistavim kamenjem Naramenice i obod se vežu Gornji dio je podložen komfornom tkaninom Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Miranda
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Miranda ukrasit će Vaš dekolte cvjetnom poplavom. Grudnjak ima skrivene košarice s odvojivim jastučićima koji će nježno oblikovati Vaše grudi. Gaćice udobnog klasičnog kroja imaju trakice na bočnim stranama pomoću kojih sami možete podešavati širinu gaćica. Tome pribrojite i nevjerojatno ugodan materijal i dobit ćete idealan kupaći kostim za bezbrižne trenutke uz vodu. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Skrivene nepodstavljene košarice Odvojive naramenice Bočne žice Veže se na leđima Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Azaela
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Azaela sa zlatnim detaljima šivanih od materijala sa zlatnim odsjajem. Nepodstavljene košarice s odvojivim umetcima lijepo će oblikovati Vaše grudi. Od talijanske robne marke Vacanze. Brzosušeći materijal Nepodstavljene trokutaste košarice Umetci koji se mogu izvaditi Bez žica Vezanje oko vrata i na stražnjoj strani Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Mirtillo
  Moderni gornji dio kupaćeg kostima s motivom pin-up girl. Ekskluzivno iz sunčane talijanske kolekcije Vacanze! Udoban kupaći materijal s brzosušećim svojstvima Trokutaste košarice bez žica, s odvojivim umetcima Naramenice i obod se vežu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Luxury Garden
  Donji dio kupaćeg kostima krasnog cvjetnog uzorka. Originalni dizajn talijanske marke Vacanze, iz kolekcije Luxury Garden! Gaćice su izrađene od posebno nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji blagotvorno djeluje na kožu Brazilski kroj, elastični rubovi nogavica i struka Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Moguća promjena u dezenu Gaćice su podložene drugim slojem meke tkanine Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Jana
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Jana s upečatljivim zlatnim elementima. Nepodstavljene košarice s odvojivim umetcima istaknut će prirodnu ljepotu Vaših grudi. Gaćice brazilskog kroja s uspravnim šavom na stražnjoj strani vizualno će zaobliti Vašu stražnjicu. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Nepodstavljene trokutaste košarice Odvojivi umetci Bez žica Vezanje oko vrata i na leđima Brazilske gaćice Vezanje na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio luksuznog ženskog kupaćeg kostima Abella bez žica
  Gornji dio luksuznog kupaćeg kostima s izraženim cvjetnim uzrokom. Iz ekskluzivne ljetne kolecije Vacanze! Materijal za kupaći kostim – ugodan i brzosušeći Grudnjak ima blago podstavljene košarice s odvojivim umetcima Gornji dio košarica porubljen zelenim ukrasima U sredini dekoltea je uzica s ukrasnim završecima Vezanje oko vrata Bez ušivenih žica, s bočnim žicama – pružaju grudima potporu Širi obod grudnjaka također na vezanje Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio kupaćeg kostima Star 02
  Jednobojni donji dio kupaćeg kostima klasičnog kroja. Ekskluzivno iz talijanske kolekcije Vacanze! Udobni kupaći materijal sa svojstvima brzog sušenja Rubovi nogavica i struk imaju tanku elastičnu trakicu Kostim je podšiven udobnom tkaninom Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Vacanze iz kolekcije Gold Label II.
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim zlatnog sjaja. S modernim strappy trakicama. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze, iz kolekcije Gold Label! Kupaći kostim proizveden je od izuzetno finog, laganog i brzosušećeg materijala koji je vrlo nježan za kožu Kupaći top nije podstavljen i nema žice, u sredini su isprepletene trakice Vezanje oko vrata Širok elastičan pojas s kopčanjem na metalnu kopču gaćice s prepletenim strappy trakicama na bokovima Uspravan elastičan šav na stražnjoj strani čini efektne nabore Rastezljiv rub na nogavicama Kupaći kostim podstavljen je dodatnim laganim slojem tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski jednodijelni kupaći kostim Agata
  Luksuzni jednodijelni kupaći kostim Agata s profinjenim izrezom na boku i gornji rubom koji je doslovno posut cvijećem. Od talijanske marke Vacanze. Jednodijelni kupaći kostim Brzosušeći materijal Skrivene nepodstavljene košarice Odvojivi umetci Bez žica Područje gaćica klasičnog kroja
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Nelly
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Nelly s profinjenim detaljima. Podstavljene košarice su prošarane sitnim perlama, naramenice na vezanje napravljene su od isprepletenih uzica u dvije boje koje završavaju pomponima i sitnim resama. Naramenice su odvojive kako biste mogli bez ometanja raditi na savršeno preplanulom tenu. Gaćice se vežu na bokovima. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Klasične žice Vezivanje oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog dvodijelnog kupaćeg kostima Agavia
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Agavia klasičnog kroja. Gaćice na bokovima imaju praktične uzice pomoću kojih sami prilagođavate njihovu širinu. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Vacanze Happiness
  Ženski dvodijelni kupaći kostim iz kolekcije Happiness sa šarenim mozaičnim uzorkom, u sebi skriva originalnost i udoban kroj u vidu trokutastih košarica. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze! Kupaći kostim proizveden je od posebno nježnog, laganog i brzosušećeg materijala, koji je vrlo ugodan za kožu Košarice imaju umetke koji se mogu skinuti, bez žica su, ukrašene zelenim resicama. Naramenice i pojas se vežu, naramenice uz to ukrašene klizećim kamenčićima Gaćice imaju elastičan rub nogavica i struk Vezanje na bokovima Uspravan šav na stražnjoj strani Cijeli kupaći kostim podstavljen je dodatnim laganim slojem glatke tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski jednodijelni kupaći kostim Claudia
  Jednostavno i stoga elegantno. Jednodijelni kupaći kostim Claudia talijanskog branda Vacanze postat će Vaš omiljen model za plažu. Dekolte i leđa ukrašeni su strappy trakicama spojenim zlatnim krugovima. Jednodijelni kupaći kostim Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Bez žica Područje gaćica klasičnog kroja Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Samanta I
  Luksuzni gornji dio ženskog kupaćeg kostima Samanta sa zlatnim detaljima, šivanim od materijala sa zlatnim odsjajem. Nepodstavljene košarice s odvojivim umetcima nježno će oblikovati Vaše grudi. Od talijanske robne marke Vacanze.< Brzosušeći materijal Nepodstavljene trokutaste košarice Odvojive naramenice Bez žica Veže se oko vrata i na leđima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio kupaćeg kostima Zoe I
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Zoe jednostavnog dizajna. Nepodstavljene košarice sa žicama pružit će Vašim grudima blagu potporu. Široke naramenice lijepo će rasporediti težinu grudi i olakšati Vašim leđima. Od talijanske marke Vacanze. Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Klasične žice Stražnje kopčanje na metalnu kupaću sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Luxury Garden II
  Donji dio kupaćeg kostima s krasnim cvjetnim uzorkom. Ekskluzivan dizajn talijanskog branda Vacanze! Gaćice su proizvedene od extra finog , laganog i brzosušećeg materijala koji je vrlo ugodan za kožu. Gaćice klasičnog kroja, struk i rubovi nogavica elastični Na bokovima vezanje Moguća promjena dezena gaćica Stvorite si savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Happiness II
  Donji dio kupaćeg kostima kolekcije Happiness sa šarenim mozaičnim uzorkom, spoj originalnosti i udobnog kroja. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze! Gaćicu su napravljene od ekstra nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji je vrlo ugodan za kožu Klasičan kroj, struk i rubovi nogavica su elastični Na prednjoj strani prišivene su zelene resice, bokovi su na vezanje Gaćice su podstavljene drugim slojem glatke tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Robin
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Robin u omiljenom klasičnom kroju. Nepodstavljeni grudnjak od nevjerojatno ugodnog materijala priuštit će Vam maksimalnu udobnost. Od talijanske marke Vacanze. Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Klasične žice Stražnje kopčanje na metalnu sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Sabina
  Luksuzni dvodijelni kupaći kostim Sabina s profinjenim detaljima. Košarice s odvojivim umetcima prekrivene su sitnim perlama, naramenice koje se vežu oko vrata napravljene su od dviju isprepletenih uzica koje završavaju pomponima i sitnim resama. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Odvojivi umetci Bez žica Veže se oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Terisa
  Luksuzni gornji dio kupaćeg kostima Terisa s upečatljivim zlatnim detaljima. Grudnjak bandeau kroja s malim rukavima ima skrivene košarice s odvojivim jastučićima. Elegantan komad koji će bez sumnje privući pozornost na plaži. Od talijanske marke Vacanze. Brzosušeći materijal Skrivene nepodstavljene košarice Odvojivi umetci Bez žica Odijeva se preko glave Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Dorria
  Obasjajte plažu zlatnim odsjajima raskošnog Dorria kupaćeg kostima. Zahvaljujući podstavljenim košaricama s odvojivim Push-Up jastučićima očarat ćete i predivno oblikovanim dekolteom. Gaćice su provjerenog klasičnog kroja. Kupaći kostimi uključuje i kratke trake koje se mogu koristiti za ukrašavanje bočnih strana gaćica. Od talijanske marke Vacanze. Ženski bikini Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Push-Up umetci Klasične žice Vezanje oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Vacanze Luxury Garden II sa žicama
  Ženski dvodijelni kupaći kostim sa cvjetnim uzorkom. Ekskluzivan dizajn talijanskog branda Vacanze! Kupaći kostim proizveden je od ekstra finog, laganog i brzosušećeg materijala, koji je vrlo ugodan za kožu Grudnjak u stilu trake s ušivenim žicama, umetcima koji se mogu skidati i našivenim šljokicama Naramenice na skidanje vežu se oko vrata Glatki porub s bočnim žicama je na vezanje Gaćice klasičnog kroja, struk i rubovi nogavica elastični Na bokovima vezanje Moguća promjena dezena kupaćeg kostima Stvorite si savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski monokini Elisa
  Ukoliko dajete prednost neuobičajenom dizajnu i modernom kroju, tada isprobajte prugasti kupaći kostim Elisa. Ima skrivene košarice s ušivenim žicama, koje grudima omogućuju potporu. Na originalnosti kupaćem kostimu daje jedna naramenica od tankih trakica i ukrasni šav. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze. Ženski monokini Brzosušeći materijal Skrivene nepodstavljene košarice Umetci koji se mogu izvaditi Klasične žice Bočne žice Vezanje na stražnjoj strani Područje gaćica klasičnog kroja Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski jednodijelni kupaći kostim Gaia
  Talijanski kupaći kostim marke Vacanze ukrašen je modernim etno uzorkom. Kupaći materijal se u sredini košarica križa i tako vizualno uljepšava izgled grudi. Jednodijelni kupaći kostim Brzosušeći materijal Podstavljene košarice Bez žica Područje gaćica klasičnog kroja Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Marry
  Donji dio luksuznog ženskog kupaćeg kostima Marry. Gaćice klasičnog kroja na bokovima imaju maštovito isprepletene strappy trake. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Nelly
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Nelly. Zahvaljujući vezicama na bokovima možete sami regulirati duljinu ruba gaćica. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Vežu se na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Vacanze Happiness II sa žicama
  Ženski dvodijelni kupaći kostim od kolekcije Happiness sa šarenim mozaičnim uzorkom, spoj je originalnosti i udobnog kroja. Ekskluzivno od talijanskog branda Vacanze! Kupaći kostim napravljen je od ekstra nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji je vrlo ugodan za kožu Bandeau grudnjak s ušivenim žicama, umetcima koji se mogu izvaditi i naljepljenim ružičastim kružićima Na gornjem dijelu ruba našivene su zelene resice Naramenice se mogu otkopčati i zavezati oko vrata Glatki je pojas s bočnim žicama na vezanje Gaćice su klasičnog kroja, struk i rubovi nogavica su elastični Na prednjoj strani prišivene su zelene resice, bokovi su na vezanje Kupaći kostim podstavljen je drugim slojem glatke tkanine Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio kupaćeg kostima Jana
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Jana s dojmljivim zlatnim detaljima. Gaćice brazilskog kroja s uspravnim šavom vizualno će zaobliti Vašu stražnjicu. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostima Brazilske gaćice Brzosušeći materijal Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Dorria
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Dorria zlatnog odsjaja. Gaćice su provjerenog klasičnog kroja te s njima dolaze i kratke trake kojima možete ukrasiti bočne strane gaćica i stvoriti iluziju vezanja. Od talijanske marke Vacanze. Donji dio kupaćeg kostim Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Ženski dvodijelni kupaći kostim Evina
  Elegantni ženski bikini Evina sa zlatnim detaljima savršen je za one izbirljive. Gornji dio bandeau kroja ima mogućnost pričvršćivanja naramenica oko vrata. Donji dio klasičnog kroja možete podešavati na bokovima. Ženski bikini Brzosušeći materijal Nepodstavljene košarice Odvojivi umetci Klasične žice Bočne žice/li> Stražnje kopčanje na metalnu kupaću sponu Gaćice klasičnog kroja Regulacija visine na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Hapiness
  Donji dio kupaćeg kostima iz kolekcije Hapiness sa šarenim mozaičkim uzorkom, u sebi objedinjuje originalnost i ugodan kroj. Ekskluzivno od talijanske marke Vacanze! Gaćice su izrađene od posebno nježnog, laganog i brzosušećeg materijala koji blagotvorno djeluje na kožu Gaćice imaju elastične rubove nogavica i struk Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Gaćice su podložene drugim slojem meke tkanine Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Vacanze Donji dio ženskog kupaćeg kostima Evina
  Donji dio luksuznog kupaćeg kostima Evina s tankim zlatnim nitima, klasičnog kroja. Visina se može prilagoditi prema Vašim željama zahvaljujući mogućnosti podešavanja na bočnim stranama gaćica. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Regulacija visine na bokovima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!

Posljednje pregledano

Vrh