Brandovi 1
Cijena
kn kn

TONYMOLY odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: TONYMOLY 43 proizvoda
 • TONYMOLY Magic Food Banana mlijeko za ruke 45 g
  TONYMOLY Magic Food Banana, 45 g, Kreme za ruke za žene, Krema TONYMOLY Magic Food Banana savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkomugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • TONYMOLY Delight Banana balzam za usne 7 g
  TONYMOLY Delight Banana, 7 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne TONYMOLY Delight Banana je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:liječi ispucale usneostavlja nježne i mekane usnedubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • TONYMOLY BBO BBO balzam za usne okus Honey 7,4 g
  TONYMOLY BBO BBO, 7,4 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne TONYMOLY BBO BBO je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniliječi ispucale usneostavlja nježne i mekane usneNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • TONYMOLY I'm REAL Tomato Sheet maska za posvjetljivanje i vitalnost lica 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Tomato, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Tomato vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY Petit Bunny Gloss Bar sjajilo za usne nijansa 01 Juicy Strawberry 2 g
  TONYMOLY Petit Bunny Gloss Bar, 2 g, Ruževi za usne za žene, Ruž TONYMOLY Petit Bunny Gloss Bar krasno naglašava vaše usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up.Svojstva:hidratizira i njeguje usnepruža usnama blagi sjajlako se nanosiNačin upotrebe:Ruž nježnim potezima nanesite na usne od centra ka kutovima.
 • TONYMOLY I'm REAL Lemon Sheet maska za posvjetljivanje 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Lemon, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Lemon vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY Panda's Dream hranjiva krema za ruke 30 g
  TONYMOLY Panda's Dream, 30 g, Kreme za ruke za žene, Krema TONYMOLY Panda's Dream savršeno hidratizira kožu vaših ruku i osigurava im potrebne hranjive sastojke.Svojstva:hidratizira i hrani kožuostavlja kožu nježnom i glatkomugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite kremu za ruke po potrebi i masirajte dok se krema ne upije.
 • TONYMOLY TAKO proizvod za skidanje šminke u sticku 10 g
  TONYMOLY TAKO, 10 g, Odstranjivač make-upa za lice za žene, Proizvod za uklanjanje šminke TONYMOLY TAKO potpuno uklanja s lica šminku i svu nečistoću, a kožu ostavlja mekanom i čistom.Svojstva:temeljito uklanja sve vrste šminke za područje oko očijune ostavlja masnoće na kožikožu ostavlja potpuno čistomNačin upotrebe:Nježno i bez trenja uklonite make-up i druge nečistoće. Nemojte ispirati.
 • TONYMOLY Panda's Dream serum za osvježenje područja oko očiju u sticku 9 g
  TONYMOLY Panda's Dream, 9 g, Serumi za područje oko očiju za žene, Serum za oči TONYMOLY Panda's Dream intenzivno hrani kožu oko očiju i daje joj mladenački izgled.Svojstva:učinkovito zaglađuje linije i fine boreuklanja natečenost i tamne krugove ispod očijudubinski hidratizira i regenerira kožuNačin upotrebe:Nanesite na čisto područje oko očiju i nježno utapkajte vrhovima prstiju.
 • TONYMOLY TAKO maska za čišćenje i posvjetljivanje lica za sužavanje pora 65 g
  TONYMOLY TAKO, 65 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY TAKO vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranioslobađa nečistoća u porama i zateže ihdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy višenamjenska krema s vitaminima 40 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 40 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeintenzivno hidratiziradaje koži svježinu i sjajpomlađuje kožu i daje joj energijuNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack maska od blata za masnu kožu 30 g
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY Painting Therapy Pack vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:sprječava stvaranje prekomjerne količine sebumaučinkovito čisti poreostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack maska od blata za smirenje kože lica 30 g
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY Painting Therapy Pack vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranisprječava stvaranje prekomjerne količine sebumaukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • TONYMOLY Panda's Dream rumenilo + sjajilo za usne nijansa Pink Baby 3,4 g
  TONYMOLY Panda's Dream, 3,4 g, Rumenila za žene, Rumenilo TONYMOLY Panda's Dream vašoj koži daje zdravi, svježi i prirodni izgled.Svojstva:obrazima pruža zdravu bojuističe crte licalagano boji usneima ugodno blagu, laku teksturuNačin upotrebe:Nanesite na obraze pomoću širokog kista i razmažite okolo. Nanesite na sune ravnomjerni sloj pomoću aplikatora.
 • TONYMOLY Bamboo Pure Eco hidratantna krema sa učinkom hlađenja 200 ml
  TONYMOLY Bamboo Pure Eco, 200 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice TONYMOLY Bamboo Pure Eco svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • TONYMOLY I'm REAL Pomegranate Sheet maska za učvršćivanje 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Pomegranate, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Pomegranate vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforadubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm REAL Tea Tree umirujuća sheet maska 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Tea Tree, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Tea Tree vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm PEARL sheet maska za blistav ten 1 kom
  TONYMOLY I'm PEARL, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm PEARL vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm AVOCADO hranjiva sheet maska 1 kom
  TONYMOLY I'm AVOCADO, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm AVOCADO vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm ACEROLA revitalizirajuća sheet maska 1 kom
  TONYMOLY I'm ACEROLA, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm ACEROLA vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm CHARCOAL Sheet maska za zaglađivanje kože lica i smanjenje pora 1 kom
  TONYMOLY I'm CHARCOAL, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm CHARCOAL vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:učinkovito čisti poreoslobađa nečistoća u porama i zateže ihostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm REAL Aloe hidratantna sheet maska 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Aloe, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Aloe vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY TAKO pjenasti gel za čišćenje s hidratantnim učinkom 110 ml
  TONYMOLY TAKO, 110 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože TONYMOLY TAKO je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo licedubinski hidratizirasprječava isušivanje kože licaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • TONYMOLY Panda's Dream posvjetljujuća maska za oči 2 x 7 ml
  TONYMOLY Panda's Dream, 2 x 7 ml, Maske za područje oko očiju za žene, Maska za oči TONYMOLY Panda's Dream savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:smanjuje natečenost i podočnjakeosvjetljava područje oko očijusmiruje područje oko očijuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na očišćenu kožu oko očiju. Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama. Nemojte ispirati.
 • TONYMOLY Earth Beauty Mud maska za piling lica 1 kom
  TONYMOLY Earth Beauty Mud, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice TONYMOLY Earth Beauty Mud vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:uklanja mrtve stanice kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • TONYMOLY Panda's Dream noćna maska za lice 50 g
  TONYMOLY Panda's Dream, 50 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY Panda's Dream vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 gel za čišćenje s vitaminima 150 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12, 150 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože TONYMOLY Vital Vita 12 je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceučinkovito oslobađa kožu šminkeregulira proizvodnju sebumakoža je na dodir nježna i mekanaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy posvjetljujući serum s vitaminima 50 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 50 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:vraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučinkovito hidratizira i hraniuklanja znakove umoraNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack maska od blata za sve tipove kože 30 g
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY Painting Therapy Pack vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy tonik za lice s vitaminima 130 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 130 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:jača i hrani kožusmiruje i toniziraostavlja kožu mekanom, svježom i blistavomNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte.
 • TONYMOLY I'm SEAWEED Sheet maska za čišćenje i osvježavanje lica 1 kom
  TONYMOLY I'm SEAWEED, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm SEAWEED vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožudaje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm GINSENG Sheet maska za intenzivno zatezanje i posvjetljivanje kože lica 1 kom
  TONYMOLY I'm GINSENG, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm GINSENG vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforadubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm REAL Makgeolli Sheet maska za čišćenje lica 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Makgeolli, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Makgeolli vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožudaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY TAKO highlighter u sticku 10 ml
  TONYMOLY TAKO, 10 ml, Sjajila za žene, Highlighter TONYMOLY TAKO vašem licu daje zdravi izgled pun vitalnosti.Svojstva:savršeno posvjetljuje licepruža koži svježinublago naglašava odabrane dijelove licaSastojci:sadrži pigmente koji reflektiraju svjetloNačin upotrebe:Nanesite na mjesta na licu koja želite istaknuti i posvijetliti.
 • TONYMOLY Earth Beauty Bubble maska za čišćenje lica 1 kom
  TONYMOLY Earth Beauty Bubble, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice TONYMOLY Earth Beauty Bubble vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožuima nježni eksfolijacijski učinaksprječava stvaranje prekomjerne količine sebumaukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 balzam za čišćenje s vitaminima 75 g
  TONYMOLY Vital Vita 12, 75 g, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože TONYMOLY Vital Vita 12 je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceuklanja i vodootporni make-upregulira proizvodnju sebumaSastojci:nježnog je mirisaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Mango maska za hidrataciju i posvjetljivanje 200 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12 Mango, 200 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice TONYMOLY Vital Vita 12 Mango vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM Sheet maska za posvjetljivanje 1 kom
  TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • TONYMOLY I'm REAL Rice sheet maska za blistav ten 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Rice, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Rice vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY I'm REAL Pumpkin Sheet maska protiv bora 1 kom
  TONYMOLY I'm REAL Pumpkin, 1 kom, Maske za lice za žene, Maska za lice TONYMOLY I'm REAL Pumpkin vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforadubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • TONYMOLY TAKO posvjetljujuća krema u kapsulama 50 g
  TONYMOLY TAKO, 50 g, Kreme za lice za žene, Preparat TONYMOLY TAKO će vašoj koži pružiti pravu njegu.Svojstva:ostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirintenzivno hidratiziradaje koži svježinu i sjaj
 • TONYMOLY Premium Snail hidrogel maska za revitalizaciju s ekstraktom puža 1 kom
  TONYMOLY Premium Snail, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice TONYMOLY Premium Snail vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforadaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy posvjetljujuća krema s vitaminima 45 ml
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 45 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziradubinski hranipomlađuje kožu i daje joj energijudaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.

Posljednje pregledano

Vrh