Brandovi 1
Cijena
kn kn

TONI&GUY odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: TONI&GUY 43 proizvoda
 • TONI&GUY Glamour sprej za kosu za volumen i sjaj 150 ml
  TONI&GUY Glamour, 150 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za učvršćivanje TONI&GUY Glamour vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenafrizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danapovećava prirodni sjaj kosebrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • TONI&GUY Prep zaštitni sprej za kosu isrpljenu toplinskim oblikovanjem 150 ml
  TONI&GUY Prep, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja TONI&GUY Prep pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:eliminira lomljenje kosedodaje baršunastu mekoćupruža privlačan sjajima regenerativni učinakugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • TONI&GUY Creative lak za kosu ekstra jako učvršćivanje 250 ml
  TONI&GUY Creative, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Proizvod za styling TONI&GUY Creative istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža savršeni volumen i oblikdugotrajni učinakne ostavlja tragoveneće se stvrdnuti u kosiugodno mirišeNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • TONI&GUY Casual lak za kosu blago učvršćivanje 250 ml
  TONI&GUY Casual, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu TONI&GUY Casual fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:prirodna fiksacijaugodno mirišene sputava kosuolakšava stylingjednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • TONI&GUY Glamour serum za kosu za sjaj 30 ml
  TONI&GUY Glamour, 30 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja TONI&GUY Glamour pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:djeluje na neposlušnu kosukvalitativno poboljšava strukturu kosedodaje baršunastu mekoćukosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • TONI&GUY Classic gel u spreju za kovrčavu kosu 150 ml
  TONI&GUY Classic, 150 ml, Gelovi za kosu za žene, Proizvod za styling TONI&GUY Classic istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingne sputava kosuoblikujeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • TONI&GUY Casual sprej za stiliziranje s morskom soli 200 ml
  TONI&GUY Casual, 200 ml, Slani sprejevi za kosu za žene, Sprej za plažu TONI&GUY Casual osigurat će ležerni morski izgled vaše kose.Svojstva:laka tekstura koja ne sputava kosukosa ostaje pod kontrolomima blagu fiksacijustvara ležerno razbarušen izgledefekt valova kao sa plažeNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu.
 • TONI&GUY Casual posvjetljujuća njega za sjajnu i mekanu kosu 50 ml
  TONI&GUY Casual, 50 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Njega bez ispiranja TONI&GUY Casual pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnapruža privlačan sjajdodaje baršunastu mekoćuSastojci:UV filtriNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • TONI&GUY Glamour hidratantni sprej za sjaj 150 ml
  TONI&GUY Glamour, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja TONI&GUY Glamour pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridodaje baršunastu mekoćukosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • TONI&GUY Prep pjena za volumen od korijena 222 ml
  TONI&GUY Prep, 222 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje TONI&GUY Prep vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitibrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • TONI&GUY Glamour vosak za kosu za volumen 90 ml
  TONI&GUY Glamour, 90 ml, Vosak za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje TONI&GUY Glamour vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenabrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Malu količinu proizvoda nanesite na dlanove i pomoću prstiju napravite željenu frizuru.
 • TONI&GUY Men pasta za oblikovanje s mat efektom 75 ml
  TONI&GUY Men, 75 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling TONI&GUY Men postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža mat izgledpruža frizuri teksturu i oblikima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • TONI&GUY Creative gel za ekstra učvršćivanje za kosu 90 ml
  TONI&GUY Creative, 90 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu TONI&GUY Creative osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:jako fiksiraza kreativne frizuremokri efekt uz sjajproizvod je posebice pogodan za kratku kosuNačin upotrebe:Malu količinu proizvoda nanesite na dlanove i pomoću prstiju napravite željenu frizuru.
 • TONI&GUY Men vosak za kosu s mat učinkom 75 ml
  TONI&GUY Men, 75 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling TONI&GUY Men postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža mat izgledpruža frizuri teksturu i oblikpruža srednje učvršćenjeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • TONI&GUY Glamour lak za kosu jako učvršćivanje 100 ml
  TONI&GUY Glamour, 100 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu TONI&GUY Glamour fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurajaka fiksacijapruža kosi vitalnost i sjajjednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • TONI&GUY Smooth Definition šampon za zaglađivanje za suhu i neposlušnu kosu 250 ml
  TONI&GUY Smooth Definition, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Smooth Definition učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirajača dlaku kosezamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • TONI&GUY Glamour parfumirano sjajilo za kosu 125 ml
  TONI&GUY Glamour, 125 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling TONI&GUY Glamour istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ugodno mirišedugotrajni učinakpruža zdravi sjajne sputava kosuNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • TONI&GUY Nourish regenerator za smeđu kosu 250 ml
  TONI&GUY Nourish, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Nourish osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijupoboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Men balzam za bradu 100 ml
  TONI&GUY Men, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat TONI&GUY Men će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jedugotrajno hidratizira bradu i kožupruža sjajNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • TONI&GUY Cleanse šampon za smeđu kosu 250 ml
  TONI&GUY Cleanse, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Cleanse učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • TONI&GUY Cleanse šampon za plavu kosu 250 ml
  TONI&GUY Cleanse, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Cleanse učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenproduljuje boju koseregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • TONI&GUY Casual styling tretman za volumen i sjaj 236 ml
  TONI&GUY Casual, 236 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling TONI&GUY Casual istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:dugotrajni učinak na koji se možete oslonitibrz i jednostavan stylingpovećava prirodni sjaj kosepruža savršeni volumen i oblikNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • TONI&GUY Instant Refresh suhi šampon 100 ml
  TONI&GUY Instant Refresh, 100 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon TONI&GUY Instant Refresh vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćukreira bogati i prozračni volumenu kosi ne ostavlja bijele tragoveproduljuje učinak oprane koseNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • TONI&GUY Smooth Definition regenerator za zaglađivanje za suhu i neposlušnu kosu 250 ml
  TONI&GUY Smooth Definition, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Smooth Definition osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuolakšava češljanje i uređivanjezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Volume Addiction šampon za nježnu kosu 50 ml
  TONI&GUY Volume Addiction, 50 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Volume Addiction učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • TONI&GUY Intense Softness regenerator za normalnu kosu 50 ml
  TONI&GUY Intense Softness, 50 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Intense Softness osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Casual mat suhi šampon 250 ml
  TONI&GUY Casual, 250 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon TONI&GUY Casual vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:produljuje učinak oprane koseu kosi ne ostavlja bijele tragoveosvježava i daje prozračnostNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • TONI&GUY Men šampon za bradu 150 ml
  TONI&GUY Men, 150 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje TONI&GUY Men je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Men hranjivo ulje za lice i bradu 30 ml
  TONI&GUY Men, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu TONI&GUY Men osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožubrada je nježnasprečava iritaciju i svrbež kožeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • TONI&GUY Damage Repair obnavljajuća maska za oštećenu kosu 200 ml
  TONI&GUY Damage Repair, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu TONI&GUY Damage Repair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:djeluje u dubinu dlakepruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirregenerira kosu cijelom duljinomvraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • TONI&GUY Damage Repair regenerator za oštećenu kosu 250 ml
  TONI&GUY Damage Repair, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Damage Repair osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaštiti kosu od oštećenjapoboljšava strukturu kosesprječava lomljenje koseosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Damage Repair šampon za oštećenu kosu 250 ml
  TONI&GUY Damage Repair, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Damage Repair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseintenzivno hidratizirasmanjuje lomljenje koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • TONI&GUY Men šampon za dubinsko čišćenje 250 ml
  TONI&GUY Men, 250 ml, Šamponi za muškarce, Šampon TONI&GUY Men učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:preparat je posebice napravljen za potrebe muškaracapere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu muževnim mirisomostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • TONI&GUY Men vosak za brkove 20 g
  TONI&GUY Men, 20 g, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat TONI&GUY Men će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:njeguje brkoveuglađuje brkove i pomaže u oblikovanjujednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • TONI&GUY Intense Softness šampon za čišćenje za normalnu kosu 250 ml
  TONI&GUY Intense Softness, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon TONI&GUY Intense Softness učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • TONI&GUY Men hidratantni šampon za lice i bradu 150 ml
  TONI&GUY Men, 150 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje TONI&GUY Men je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Creative suhi šampon s mat učinkom 250 ml
  TONI&GUY Creative, 250 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon TONI&GUY Creative vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:kosi pruža energiju i sjajkreira bogati i prozračni volumenostavlja kosu mirisnomproduljuje učinak oprane koseNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.
 • TONI&GUY Men pjena za čišćenje za lice i bradu 100 ml
  TONI&GUY Men, 100 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje TONI&GUY Men je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožujača bradu i olakšava njihovo oblikovanjeNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Men omekšavajuće ulje za bradu 30 ml
  TONI&GUY Men, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu TONI&GUY Men osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožusprečava iritaciju i svrbež kožebrada je nježnaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • TONI&GUY Volume Addiction regenerator za nježnu kosu 250 ml
  TONI&GUY Volume Addiction, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Volume Addiction osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajpoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Smooth Definition maska za zaglađivanje s keratinom 200 ml
  TONI&GUY Smooth Definition, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu TONI&GUY Smooth Definition predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:kosa je mekana na dodirdjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • TONI&GUY Nourish regenerator za plavu kosu 250 ml
  TONI&GUY Nourish, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator TONI&GUY Nourish osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajpoboljšava strukturu koseintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • TONI&GUY Glamour suhi šampon za volumen 250 ml
  TONI&GUY Glamour, 250 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon TONI&GUY Glamour vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćuosvježava i daje prozračnostostavlja kosu mirisnomproduljuje učinak oprane kosekreira bogati i prozračni volumenNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.

Posljednje pregledano

Vrh