Brandovi 1
Cijena
kn kn

Tannymaxx odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Tannymaxx 39 proizvoda
 • Tannymaxx Choco Me! XtraBlack maslac za sunčanje u solariju s bronzerom 100 ml
  Tannymaxx Choco Me! XtraBlack, 100 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Choco Me! XtraBlack pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Tattoo Care hranjiva krema za tetovaže za svakodnevnu uporabu 150 ml
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Tannymaxx Tattoo Care nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćehidratizira i hraniNačin upotrebe:Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta.
 • Tannymaxx Tattoo Care zaštitna krema za tetovaže SPF 35 150 ml
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Tannymaxx Tattoo Care nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjajednostavna i brza aplikacijalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Nanesite zaštitna sredstva u dovoljnoj količini i nekoliko puta. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.
 • Tannymaxx Brown Super Black Dark krema za solarij 125 ml
  Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Super Black Dark pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer bronzer mlijeko za solarij za stopala 200 ml
  Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Hot Bronzer pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer bronzer mlijeko za solarij za stopala 200 ml
  Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Sexy Dating Legs Brilliant Bronzer pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF vodootporno mlijeko za sunčanje SPF 15 190 ml
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Tannymaxx Protective Body Care SPF nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaubrzava prirodni proces sunčanjamože se koristiti i na mokroj kožiNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Tannymaxx X-tra Brown Mango Me mlijeko za sunčanje u solariju za održavanje preplanulog tena 200 ml
  Tannymaxx X-tra Brown Mango Me, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx X-tra Brown Mango Me pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Mango me X-tra Dark mlijeko za sunčanje u solariju s bronzerom 200 ml
  Tannymaxx Mango me X-tra Dark, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Mango me X-tra Dark pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Beluga with Caviar krema za solarij 200 ml
  Tannymaxx Beluga with Caviar, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Beluga with Caviar pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Dark krema za solarij s bronzerom 150 ml
  Tannymaxx Dark, 150 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Dark pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice.
 • Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow krema za solarij za tamni ten i mršavljenje 200 ml
  Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx 6th Sense Melon Rainbow pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila krema za solarij za duže izlaganje suncu 125 ml
  Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:dubinski hraništiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Brown Super Black Dark krema za solarij s bronzerom 125 ml
  Tannymaxx Brown Super Black Dark, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Super Black Dark pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition krema za solarij za održavanje preplanulog tena 125 ml
  Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:sprječava isušivanje kožeubrzava tamnjenje kožeNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslac za tijelo za duže izlaganje suncu 150 ml
  Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Coco Me! produljit će trajanje preplanulosti, a kožu će ostaviti hidratiziranom.Svojstva:produljuje preplanuli izgledsprečava prijevremeno starenje kožesprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Nakon sunčanja, nanesite na kožu cijelog tijela i ravnomjerno razmažite. Ostavite da se upija. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Gold 999,9 krema za lice za ubrzanje preplanulosti 75 ml
  Tannymaxx Gold 999,9, 75 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat Tannymaxx Gold 999,9 će osigurati još ljepšu preplanulost.Svojstva:priprema kožu lica za boravak na suncupomaže zdravi preplanuli tenubrzava prirodni proces sunčanjaNačin upotrebe:Nanesite prije boravka na suncu ili u solariju i temeljito razmažite.
 • Tannymaxx Beluga with Caviar krema za samotamnjenje s bronzerom 200 ml
  Tannymaxx Beluga with Caviar, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Beluga with Caviar pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Brown krema za solarij 125 ml
  Tannymaxx Brown, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Brown pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Tattoo Care krema za tetovažu nakon sunčanja 150 ml
  Tannymaxx Tattoo Care, 150 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja Tannymaxx Tattoo Care osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:njeguje i regeneriraintenzivno hidratizirasmiruje kožu nakon sunčanjaNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu. Ostavite da se upije, ne brišite.
 • Tannymaxx Brown Face krema za solarij s bronzerom za duže izlaganje suncu 50 ml
  Tannymaxx Brown Face, 50 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Face pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold krema za solarij za održavanje preplanulosti 200 ml
  Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:štiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaubrzava tamnjenje kožeNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Black Gold 999,9 krema za solarij s bronzerom za intenzivno sunčanje 125 ml
  Tannymaxx Black Gold 999,9, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Black Gold 999,9 pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaštiti kožu od slobodnih radikalaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Gold 999,9 krema za solarij za održavanje preplanulosti 125 ml
  Tannymaxx Gold 999,9, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Gold 999,9 pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition krema za solarij s bronzerom 125 ml
  Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Super Black Gold Edition pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF vodootporno mlijeko za sunčanje za lice SPF 50 75 ml
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 75 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Tannymaxx Protective Body Care SPF će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:intenzivno hidratiziraštiti kožu od preranog starenjaraspolaže veoma visokom razinom zaštite od suncaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu.
 • Tannymaxx Gold 999,9 gel za solarij za muškarce 200 ml
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za muškarce, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Gold 999,9 pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:dubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Coco Me! Coconut maslac za tjelo s bronzerom za duže izlaganje suncu 150 ml
  Tannymaxx Coco Me! Coconut, 150 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Coco Me! produljit će trajanje preplanulosti, a kožu će ostaviti hidratiziranom.Svojstva:produljuje preplanuli izgledsprečava prijevremeno starenje kožesprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Nakon sunčanja, nanesite na kožu cijelog tijela i ravnomjerno razmažite. Ostavite da se upija. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Trés Jolie krema za solarij s bronzerom 200 ml
  Tannymaxx Trés Jolie, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Trés Jolie pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Brown Face krema za solarij za duže izlaganje suncu 50 ml
  Tannymaxx Brown Face, 50 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Brown Face pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na lice i lagano umasirajte. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold krema za solarij s bronzerom za održavanje preplanulog tena 125 ml
  Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold, 125 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Art Of Sun Tequila Gold pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Gold 999,9 bronzer mlijeko za solarij za muškarce 200 ml
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za muškarce, Svojstva:lako se nanosi i ne ostavlja trag masnoće
 • Tannymaxx Gold 999,9 krema za solarij s bronzerom 200 ml
  Tannymaxx Gold 999,9, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Gold 999,9 pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice.
 • Tannymaxx Coco Me! XtraBrown mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Tannymaxx Coco Me! XtraBrown, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Coco Me! XtraBrown pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice.
 • Tannymaxx Coco Me! XtraDark mlijeko za sunčanje u solariju s bronzerom 200 ml
  Tannymaxx Coco Me! XtraDark, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Coco Me! XtraDark pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF vodootporno mlijeko za sunčanje SPF 50 190 ml
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Tannymaxx Protective Body Care SPF nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:pruža koži potrebnu hidratacijuštiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Tannymaxx Protective Body Care SPF vodootporno mlijeko za sunčanje SPF 30 190 ml
  Tannymaxx Protective Body Care SPF, 190 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Tannymaxx Protective Body Care SPF nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjamože se koristiti i na mokroj kožiNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila krema za solarij s bronzerom za duže izlaganje suncu 200 ml
  Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Art Of Sun Tinted Tequila pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Tannymaxx Black Gold 999,9 mlijeko za sunčanje u solariju za naglašavanje preplanulosti 200 ml
  Tannymaxx Black Gold 999,9, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Tannymaxx Black Gold 999,9 pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na tijelo i lice i lagano umasirajte.

Posljednje pregledano

Vrh