Brandovi 1
Cijena
kn kn

Tangle Teezer odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Tangle Teezer 19 proizvoda
 • Tangle Teezer Wet Detangling četka za neposlušnu i anti-frizz kosu tip Millennial Pink
  Tangle Teezer Wet Detangling, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Wet Detangling je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosunježna za kosu i kožuima ergonomski oblik za udobno rukovanjeoriginalni dizajnNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Tangle Teezer The Original Mini češalj za djecu
  Tangle Teezer The Original Mini, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Tangle Teezer The Original Mini je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježan prema kožipogodan za sve tipove koseotporan, gotovo neuništivNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Tangle Teezer The Original četka za lomljivu i iscrpljenu kosu tip Panther Black
  Tangle Teezer The Original, , Češljevi i četke za žene, Četka za kosu Tangle Teezer The Original The Original je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježno raščešljavanje kosekompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicuima ergonomski oblik za udobno rukovanjefleksibilne čekinje masiraju vlasišteNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer Thick & Curly četka za kovrčavu kosu tip Salsa Red
  Tangle Teezer Thick & Curly, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Thick & Curly je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosusmanjuje oštećenja kosesprječava lomljenje kose i ispucale krajevejednostavno uređivanje i mokre koseuklanja zamršenost i uplitanje kose u čvorićeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose. Pravilo je da što je veća četka time je češljanje bolje i nježnije.
 • Tangle Teezer Back-Combing četka za volumen kose tip Pink Embrace
  Tangle Teezer Back-Combing, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Back-Combing je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosusmanjuje oštećenja koseima ergonomski oblik za udobno rukovanje
 • Tangle Teezer Compact Styler Mermaid četka za jednostavno raščešljavanje kose Blue
  Tangle Teezer Compact Styler Mermaid, , Češljevi i četke za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Compact Styler Mermaid je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježno raščešljavanje kosekompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicuima ergonomski oblik za udobno rukovanjefleksibilne čekinje masiraju vlasišteNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer Thick & Curly četka za gustu, kovrčavu kosu 1 kom nijansa Red
  Tangle Teezer Thick & Curly. ** Tangle Teezer Thick & Curly ** četka nezamjenjiv je dodatak frizurama. Sprječava lomljenje kose i smanjuje njena oštećenja. ### ** Upotreba ** Da biste spriječili neugodno povlačenje i lomljenje kose, preporučljivo je uvijek započeti četkati u području vrha. Ako počnete češljati vlasište, dodatno ćete uvijati svoju frizuru u sredini, a kao rezultat toga će se formira
 • Tangle Teezer Salon Elite četka za neposlušnu kosu tip Midnight Black
  Tangle Teezer Salon Elite, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Salon Elite je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosuuklanja zamršenost i uplitanje kose u čvorićejednostavno uređivanje i mokre kosesprječava lomljenje kose i ispucale krajevekompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicuNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose. Pravilo je da što je veća četka time je češljanje bolje i nježnije.
 • Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool okrugla četka za kosu veličina L
  Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool, , Četka za feniranje za žene
 • Tangle Teezer Salon Elite velika četka za kosu 1 kom nijansa Black
  Tangle Teezer Salon Elite. Četka za kosu ** Tangle Teezer Salon Elite ** Četka je pogodna za sve tipove kose. Odsad ćete kosu moći bezbolno češljati, a kosa će nakon četkanja biti mekana i raščešljana. ### **Upotreba ** Četkajte kosu polako i nježno kako biste spriječili mehaničko oštećenje kose. ### ** Količina ** 1 komad
 • Tangle Teezer Compact Styler kompaktna četka za kosu 1 kom nijansa Purple Dazzle
  Tangle Teezer Compact Styler. **Tangle Teezer Compact Styler** je visokokvalitetna četka za kosu koja omogućuje jednostavno češljanje zbog gustih dlačica. Češalj je nježan prema kosi prilikom češljanja, sprječava zapetljavanje i kidanje kose. Zbog oblika, veličine i najviše od svega poklopca, kao najboljeg pratitelja putovanja. ### **Upotreba** Da biste spriječili neugodno povlačenje i lomljenje ko
 • Tangle Teezer Compact Styler Men's Groomer četka za kosu i bradu
  Tangle Teezer Compact Styler Men's Groomer, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Tangle Teezer Compact Styler Men's Groomer pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:njeguje kosu i braduima ergonomski oblik za udobno rukovanjeraščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićeuklanja dlake koje ispadajuoriginalni dizajnNačin upotrebe:Češljajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer Compact Styler četka za sve tipove kose tip Gold Rush
  Tangle Teezer Compact Styler, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Tangle Teezer Compact Styler Compact Styler je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:pogodan je za korištenje u frizerskim salonima i kućanstvuergonomskog je oblika za ugodno raščešljavanjepogodan za sve tipove koseNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Tangle Teezer Compact Styler Star Wars četka za kosu putni tip Stormtrooper
  Tangle Teezer Compact Styler Star Wars, , Češljevi i četke za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Compact Styler Star Wars savršeno će raščeljati nježnu dječju kosicu.Svojstva:nježno raščešljavanje kosesprječava mehaničko oštećenje kosene čupa kosu prilikom raščešljavanjaoriginalni dizajnkompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicuNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer Blow-Styling četka za kosu za brže sušenje za poludugu i dugu kosu
  Tangle Teezer Blow-Styling, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Blow-Styling je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:pogodna za feniranje koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjezaglađuje i ispravlja kosueliminira neposlušnu kosuoriginalni dizajnNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose. Pravilo je da što je veća četka time je češljanje bolje i nježnije.
 • Tangle Teezer Compact Styler Frozen četka za sve tipove kose
  Tangle Teezer Compact Styler Frozen, , Češljevi i četke za žene, Četka za kosu Tangle Teezer Compact Styler Frozen savršeno će raščeljati nježnu dječju kosicu.Svojstva:nježno raščešljavanje kosesprječava mehaničko oštećenje kosene čupa kosu prilikom raščešljavanjaveseli dizajn za djecukompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicuNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer The Ultimate četka tip Pink
  Tangle Teezer The Ultimate, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Tangle Teezer The Ultimate je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:uklanja zamršenost i uplitanje kose u čvorićezaglađuje i ispravlja kosuoriginalni dizajnNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Tangle Teezer Compact Styler poklon set (za sve tipove kose)
  Tangle Teezer Compact Styler, , Kozmetički setovi za žene, Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom Tangle Teezer Compact Styler. Set s proizvodima za njegu kose oduševit će svakoga.Svojstva:razveselit će svaku ženuodlična ideja za poklonlijepo upakiranoNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Posljednje pregledano

Vrh