Brandovi 1
Cijena
kn kn

Syoss odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Syoss 63 proizvoda
 • Syoss Re-Style guma za stiliziranje za kosu 100 ml
  Syoss Re-Style, 100 ml, Gume za kosu za žene, Proizvod za styling Syoss Re-Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža zdravi sjajizglađujeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu. Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Syoss Max Hold lak za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 300 ml
  Syoss Max Hold, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Max Hold fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledčuva elastičnost i ne sputava kosune ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaštiti od UV zračenjaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Keratin lak za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 300 ml
  Syoss Keratin, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Keratin fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijanjeguje kosuštiti od UV zračenjane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledpruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Syoss Salonplex regenerirajući serum 100 ml
  Syoss Salonplex, 100 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Salonplex pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu koseima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Syoss Keratin zaštitni sprej za toplinsko oblikovanje kose 200 ml
  Syoss Keratin, 200 ml, Zaštita kose od topline za žene, Proizvod za styling Syoss Keratin istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:izglađujeolakšava stylingne sputava kosupruža zdravi sjajdugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Syoss Full Hair 5 lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje 300 ml
  Syoss Full Hair 5, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Full Hair 5 Full Hair 5 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuraekstra jaka fiksacijakosa odmah dobija na volumenuNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Matt Fiber pasta za stiliziranje 100 ml
  Syoss Matt Fiber, 100 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Syoss Matt Fiber istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ne sputava kosuoblikujeizglađujepruža mat izgledsrednje učvršćenjeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu. Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Syoss Invisible Hold pasta za stiliziranje 100 ml
  Syoss Invisible Hold, 100 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Syoss Invisible Hold istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ne sputava kosupruža zdravi sjajizglađujene ostavlja tragoveNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu. Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Syoss Ceramide Complex lak za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 300 ml
  Syoss Ceramide Complex, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Ceramide Complex Ceramide Complex fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijačuva elastičnost i ne sputava kosujednostavna i brza aplikacijadugotrajni učinakne ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Oleo 21 uljna kura 100 ml
  Syoss Oleo 21, 100 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Oleo 21 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Syoss Salonplex sprej prije bojanja 100 ml
  Syoss Salonplex, 100 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Salonplex pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu koseima regenerativni učinaknaglašava intenzitet bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Syoss Colorist Tools prej protiv žutih tonova 100 ml
  Syoss Colorist Tools, 100 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Colorist Tools pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnapruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Syoss Volume Lift lak za kosu za jako učvršćivanje 48h 300 ml
  Syoss Volume Lift, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Volume Lift fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledkosa odmah dobija na volumenučuva elastičnost i ne sputava kosune ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaštiti od UV zračenjaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Men Power Hold gel za oblikovanje s dodatno pojačanim učvršćivanjem 250 ml
  Syoss Men Power Hold, 250 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu Syoss Men Power Hold osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingosigurava frizuru koja će biti postojanafiksira frizuru u željenom oblikuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Syoss Big Sexy Volume sprej za volumen tijekom sušenja 150 ml
  Syoss Big Sexy Volume, 150 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Syoss Big Sexy Volume osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:dugotrajni učinak na koji se možete oslonitištiti od vanjskih utjecajafiksira frizuruNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Syoss Max Hold gel za kosu - strong hold za muškarce 250 ml
  Syoss Max Hold, 250 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu Syoss Max Hold osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingpruža ekstra jako učvršćenjeima dugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Syoss Curl Me balzam za naglašavanje valovite kose 150 ml
  Syoss Curl Me, 150 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Curl Me pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakdovodi u red neukrotivu kosuNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Syoss Pure Hold lak za kosu za jako učvršćivanje 200 ml
  Syoss Pure Hold, 200 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Pure Hold fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajjaka fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Smooth & Silky suhi regenerator u spreju 200 ml
  Syoss Smooth & Silky, 200 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Syoss Smooth & Silky predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:kosa je sjajna i mekana na dodirolakšava češljanje i uređivanjejednostavan za primjenuSastojci:bez sulfata i silikonaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Syoss Beauty Elixir uljna njega za oštećenu kosu 100 ml
  Syoss Beauty Elixir, 100 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Njega bez ispiranja Syoss Beauty Elixir pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:ima regenerativni učinakkvalitativno poboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Syoss Salonplex lak za kosu za jako učvršćivanje 48h 300 ml
  Syoss Salonplex, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Syoss Salonplex fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledčuva elastičnost i ne sputava kosune ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Syoss Pure Volume pjena za kosu za dugotrajni volumen 250 ml
  Syoss Pure Volume, 250 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Syoss Pure Volume vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:dugotrajni učinak na koji se možete oslonitipruža volumen od korijenane lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način. Prije uporabe dobro protresite.
 • Syoss Keratin regenerator za suhu kosu 500 ml
  Syoss Keratin, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Keratin osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zatvara površinu kose, čini je otpornijompoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Colorist Tools dodatni serum protiv lomljenja kose tijekom bojenja 3,8 ml
  Syoss Colorist Tools, 3,8 ml, Trajne boje za kosu za žene, Svojstva:hrani i hidratizira kosuNačin upotrebe:Koristiti upute u pakiranju.
 • Syoss Pure Volume micelarni šampon za volumen za slabu kosu 500 ml
  Syoss Pure Volume, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Pure Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:ne sadrži silikoneproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Syoss Pure Fresh osvježavajući suhi šampon 200 ml
  Syoss Pure Fresh, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon Syoss Pure Fresh vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćukosi pruža energiju i sjajosvježava i daje prozračnostSastojci:ne sadrži silikoneproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • Syoss Texture sprej za teksturu sa soli 150 ml
  Syoss Texture, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Syoss Texture istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža savršeni volumen i oblikdugotrajni učinakneće se stvrdnuti u kosiNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Syoss Anti Grease suhi šampon 200 ml
  Syoss Anti Grease, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon Syoss Anti Grease vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćuproduljuje učinak oprane koseNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • Syoss Color Luminance & Protect regenerator za obojenu kosu 500 ml
  Syoss Color Luminance & Protect, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Color Luminance & Protect osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Volume Collagen & Lift regenerator za nježnu i tanku kosu 500 ml
  Syoss Volume Collagen & Lift, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Volume Collagen & Lift osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Curl Me regenerator za gustu, grubu ili kovrčavu kosu 500 ml
  Syoss Curl Me, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Curl Me osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Texture glina za stiliziranje kose s ekstra jakim učvršćivanjem 100 ml
  Syoss Texture, 100 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Syoss Texture istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:ekstra jako učvršćivanjepruža mat izgledolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Syoss Curl Me hidratantni šampon za valovitu i kovrčavu kosu 500 ml
  Syoss Curl Me, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Curl Me učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Syoss Pure Fresh osvježavajući regenerator za normalnu kosu 500 ml
  Syoss Pure Fresh, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Pure Fresh osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez silikonaproizvod je hipoalergijskine sadrži umjetne bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Pure Smooth hranjivi micelarni šampon 500 ml
  Syoss Pure Smooth, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Pure Smooth učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomSastojci:ne sadrži silikoneproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Syoss Keratin šampon za dubinsku regeneraciju protiv pucanja kose 500 ml
  Syoss Keratin, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Keratin učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Syoss Men Volume šampon za normalnu i tanku kosu 500 ml
  Syoss Men Volume, 500 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Syoss Men Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža kosi sjaj i volumenzamirisat će kosu muževnim mirisomNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • Syoss Fresh & Uplift suhi šampon 200 ml
  Syoss Fresh & Uplift, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon Syoss Fresh & Uplift vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćukreira bogati i prozračni volumenu kosi ne ostavlja bijele tragoveproduljuje učinak oprane koseSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.
 • Syoss Volume Collagen & Lift šampon za nježnu i tanku kosu 500 ml
  Syoss Volume Collagen & Lift, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Volume Collagen & Lift učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Full Hair 5 Density & Volume šampon za rijetku kosu bez volumena 500 ml
  Syoss Full Hair 5 Density & Volume, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Full Hair 5 Density & Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Men Power & Strength šampon za jačanje kose 500 ml
  Syoss Men Power & Strength, 500 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Syoss Men Power & Strength učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Repair Therapy šampon za intenzivnu regeneraciju za oštećenu kosu 500 ml
  Syoss Repair Therapy, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Repair Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Men Clean & Cool šampon za normalnu i masnu kosu 500 ml
  Syoss Men Clean & Cool, 500 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Syoss Men Clean & Cool učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Colorist Tools odstranjivač boje iz vlasišta 100 ml
  Syoss Colorist Tools, 100 ml, Odstranjivači boje za žene, Njega bez ispiranja Syoss Colorist pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.
 • Syoss Men Control šampon i regenerator 2 u 1 500 ml
  Syoss Men Control, 500 ml, Regeneratori za muškarce, Šampon Syoss Men Control učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirazamirisat će kosu muževnim mirisomNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • Syoss Root Retoucher boja za toniranje korijena kose u spreju nijansa Brown 120 ml
  Syoss Root Retoucher, 120 ml, Sprejevi za prekrivanje izrasta za žene, Sprej za izrast Syoss Root Retoucher trenutno prekriva izrasle i sijede vlasiSvojstva:osigurava prirodan izgledjednostavno se ispirejednostavno nanošenjeNačin upotrebe:Prije upotrebe protresite. Ostavite nekoliko trenutaka da se osuši.
 • Syoss Volume Whip pjena za styling za volumen 100 ml
  Syoss Volume Whip, 100 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Syoss Volume Whip istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:srednje učvršćenjepruža zdravi sjajizglađujene sputava kosuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Syoss Color Luminance & Protect šampon za obojenu kosu 500 ml
  Syoss Color Luminance & Protect, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Color Luminance & Protect učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Renew 7 Complete Repair regenerator za oštećenu kosu 500 ml
  Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Renew 7 Complete Repair osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Repair Therapy regenerator za intenzivnu obnovu za oštećenu kosu 500 ml
  Syoss Repair Therapy, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Repair Therapy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage šampon za jačanje kose 500 ml
  Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Pure Fresh osvježavajući micelarni šampon za normalnu kosu 500 ml
  Syoss Pure Fresh, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Pure Fresh učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:ne sadrži silikoneproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Syoss Pure Smooth hranjivi regenerator za zaglađivanje 500 ml
  Syoss Pure Smooth, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Pure Smooth osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjeosigurava kosi briljantni sjajzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuSastojci:bez silikonane sadrži umjetne bojeproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Pure Volume regenerator za volumen za tanku kosu 500 ml
  Syoss Pure Volume, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez silikonane sadrži umjetne bojeproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Pure Smooth hranjiva maska za glatku i blistavu kosu 300 ml
  Syoss Pure Smooth, 300 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Syoss Pure Smooth predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajdjeluje u dubinu dlakeSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Syoss Purify & Care šampon za masno vlasište i suhe vrhove 500 ml
  Syoss Purify & Care, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Purify & Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištesmanjuje lomljenje koseostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Salonplex šampon za kemijski tretiranu i istrošenu kosu 500 ml
  Syoss Salonplex, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Salonplex učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage regenerator za jačanje kose 500 ml
  Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Ceramide Complex Anti-Breakage osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Renew 7 Complete Repair šampon za oštećenu kosu 500 ml
  Syoss Renew 7 Complete Repair, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Renew 7 Complete Repair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Anti-Dandruff Control šampon protiv peruti 500 ml
  Syoss Anti-Dandruff Control, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Syoss Anti-Dandruff Control učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Syoss Salonplex regenerator 500 ml
  Syoss Salonplex, 500 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Syoss Salonplex osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:korigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaproduljuje trajanje boještiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Syoss Salonplex poklon set III.
  Syoss Salonplex, , Kozmetički setovi za žene, Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom Syoss Salonplex . Set s proizvodima za njegu kose oduševit će svakoga.Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebunjega kose za prekrasnu kosu punu životaza obnovu i njegu koseza intenzivnu hidratacijuza oštećenu kosuza cjelodnevnu kontrolu frizureodlična ideja za poklonNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Posljednje pregledano

Vrh