Brandovi 1
Cijena
kn kn

Synouvelle Cosmeceuticals odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
 • Synouvelle Cosmeceuticals Specialist intenzivni hidratantni serum protiv bora 15 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Specialist, 15 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Synouvelle Cosmeceuticals Specialist predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć. Serum možete koristiti ispod dnevne i/ili noćne kreme, eventualno i samostalno.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin serum za smanjenje pora 15 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin, 15 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i hranine začepljuje poreNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć. Serum možete koristiti ispod dnevne i/ili noćne kreme, eventualno i samostalno.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive učvršćujući serum protiv bora s hijaluronskom kiselinom 15 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive, 15 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaučvršćuje konture licavraća koži svježinu i mladenačku ljepotuNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow stimulativni serum za rast tepavica i obrva 5 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow, 5 ml, Njega trepavica i obrva za žene, Proizvod Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow će istaći vaš pogled i naglasit će ljepotu vaših očiju.Svojstva:pomaže i ubrzava rast trepavicajača i hrani trepavicenjeguje i obrvebrza i jednostavna primjena u udobnosti domaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery serum za smanjenje tamnih krugova ispod očiju 15 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery, 15 ml, Serumi za područje oko očiju za žene, Serum za oči Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery intenzivno hrani kožu oko očiju i daje joj mladenački izgled.Svojstva:učinkovito zaglađuje linije i fine boreuklanja natečenost i tamne krugove ispod očijuNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe seruma dobro protresite. Nanesite na čisto područje oko očiju i nježno utapkajte vrhovima prstiju. Potom nastavite s njegovanjem uz neki od svojih omiljenih preparat za kožu. Koristite svakodnevno.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow serum rasta za trepavice i obrve 5 ml
  Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow, 5 ml, Njega trepavica i obrva za žene, Proizvod Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow će istaći vaš pogled i naglasit će ljepotu vaših očiju.Svojstva:pomaže i ubrzava rast trepavicajača i hrani trepavicebrza i jednostavna primjena u udobnosti domaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.

Posljednje pregledano

Vrh