Brandovi 1
Cijena
kn kn

Swissdent odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Swissdent 14 proizvoda
 • Swissdent Gentle krema za izbjeljivanje za osjetljive zube 100 ml
  Swissdent Gentle, 100 ml, Za jačanje zubne cakline uniseks, Pasta za zube Swissdent Gentle Gentle namijenjena je nježnom izbjeljivanju zuba. Učinkovito uklanja neželjenu pigmentaciju sa zuba, pa će vas ukoliko ju redovito budete koristili, nagraditi blistavim osmijehom.Svojstva:izbjeljuje zubebori se protiv zubnog karijesa i plakajača zubnu caklinunjeguje zubno mesoosvježava dahSastojci:bez fluoridaNačin upotrebe:Koristiti prema uputama.
 • Swissdent Extreme zubna pasta za intenzivno izbjeljivanje 100 ml
  Swissdent Extreme, 100 ml, Paste za izbjeljivanje uniseks, Pasta za zube Swissdent Extreme namijenjena je nježnom izbjeljivanju zuba. Učinkovito uklanja neželjenu pigmentaciju sa zuba, pa će vas ukoliko ju redovito budete koristili, nagraditi blistavim osmijehom.Svojstva:izbjeljuje zuberevitalizira i njeguje za desneosvježava dahima nisku abrazivnostNačin upotrebe:Perite zube temeljito u trajanju barem 2 minute.
 • Swissdent Extreme olovka za izbjeljivanje 2 x 3 ml
  Swissdent Extreme, 2 x 3 ml, Setovi za izbjeljivanje zuba uniseks
 • Swissdent Profi Whitening četkice za zube soft 3 kom
  Swissdent Profi Whitening, 3 kom, Četkice uniseks, Četkica za zube Swissdent Whitening Trio održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:doseže i na teško dostupna mjestapolira površinu zubapruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinujednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Swissdent Profi Gentle četkica za zube extra soft Black
  Swissdent Profi Gentle, , Četkice uniseks, Četkica za zube Swissdent Gentle Single održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:pruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinujednostavna za rukovanjedoseže i na teško dostupna mjestaNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Swissdent Pure vodica za usta za svjež dah 300 ml
  Swissdent Pure, 300 ml, Vodice za ispiranje usta uniseks, Vodica za usta Swissdent Pure ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.Svojstva:štiti od zubnog plakauništava bakterijeosigurava svježi dahNačin upotrebe:Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.
 • Swissdent Crystal remineralizirajuća zubna pasta s izbjeljivajućim učinkom 100 ml
  Swissdent Crystal, 100 ml, Bez fluora uniseks, Pasta za zube Swissdent Crystal namijenjena je nježnom izbjeljivanju zuba. Učinkovito uklanja neželjenu pigmentaciju sa zuba, pa će vas ukoliko ju redovito budete koristili, nagraditi blistavim osmijehom.Svojstva:izbjeljuje zubemineralizira usnu caklinubori se protiv zubnog karijesa i plakaosvježava dahima nisku abrazivnostjamči nježnost prema zubnoj cakliniSastojci:bez fluoridaNačin upotrebe:Koristite prema priloženim uputama.
 • Swissdent Profi Colours četkica za zube soft-medium
  Swissdent Profi Colours, , Četkice uniseks, Četkica za zube Swissdent Colours Single održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:pruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinupolira površinu zubadoseže i na teško dostupna mjestajednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Swissdent Biocare regenerirajuća krema za posvjetljivanje zubi 100 ml
  Swissdent Biocare, 100 ml, Paste za izbjeljivanje uniseks, Zubna pasta za osjetljive zube Swissdent Biocare jamči da ćete u hladnim ili toplim pićima uživati bez neugodnih osjećaja. Recite zbogom povećanoj osjetljivosti zuba.Svojstva:smanjuje osjetljivost zubamineralizira usnu caklinubori se protiv zubnog karijesa i plakaNačin upotrebe:Perite zube temeljito u trajanju barem 2 minute. Za završno čišćenje zuba koristite zubni konac ili međuzubnu četkicu.
 • Swissdent Extreme vodica za usta s izbjeljivajućim učinkom 250 ml
  Swissdent Extreme, 250 ml, Vodice za ispiranje usta uniseks, Vodica za usta Swissdent Extreme ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.Svojstva:bori se protiv nastanka zubnog karijesaodržava zdravlje desnihštiti od zubnog plakaosigurava svježi dahNačin upotrebe:Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.
 • Swissdent Profi Whitening četkica za zube soft
  Swissdent Profi Whitening, , Četkice uniseks, Četkica za zube Swissdent Whitening Single održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:pruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinupolira površinu zubadoseže i na teško dostupna mjestajednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Swissdent Profi Colours četkice za zube 3 kom soft-medium black, red, blue 3 kom
  Swissdent Profi Colours, 3 kom, Četkice uniseks, Četkica za zube Swissdent Colours Trio održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:polira površinu zubadoseže i na teško dostupna mjestajednostavna za rukovanjeNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh