Brandovi 1
Cijena
kn kn

Somatoline odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Somatoline 9 proizvoda
 • Somatoline Anti-Cellulite intenzivna krema protiv celulita 150 ml
  Somatoline Anti-Cellulite, 150 ml, Kreme za tijelo za žene, Preparat Somatoline Anti-Cellulite će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.Svojstva:smanjuje celulit i učvršćuje kožuzaglađuje kožupoboljšava mikrocirkulaciju krvijednostavan za primjenuNačin upotrebe:Preparat nanesite na problematične dijelove tijela (bedra, bokovi, stražnjica i trbuh). Umasirajte kružnim pokretima na kožu i ostavite da se upije.
 • Somatoline Anti-Cellulite intenzivni serum protiv celulita 125 ml
  Somatoline Anti-Cellulite, 125 ml, Serumi za tijelo za žene, Preparat Somatoline Anti-Cellulite će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.Svojstva:sprječava nastanak daljeg celulitasmanjuje masno tkivostimulira mikrocirkulacijupovećava elastičnost kožeNačin upotrebe:Preparat nanesite na problematične dijelove tijela (bedra, bokovi, stražnjica i trbuh). Umasirajte kružnim pokretima na kožu i ostavite da se upije.
 • Somatoline Slimming 50 Plus krema za mršavljenje protiv celulita 150 ml
  Somatoline Slimming 50 Plus, 150 ml, Kreme za tijelo za žene, Preparat Somatoline Slimming 50 Plus pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:pomaže suhoj kožismanjuje masno tkivodaje koži baršunastu glatkoćuvidljivo zaglađuje kožuNačin upotrebe:Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.
 • Somatoline Body Care gel za mršavljenje i zaglađivanje nogu 200 ml
  Somatoline Body Care, 200 ml, Gelovi za tijelo za žene, Preparat Somatoline Body Care pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:smanjuje masno tkivoučvršćuje kožustimulira mikrocirkulacijukoža postaje meka i glatkaNačin upotrebe:Slijedite upute na pakiranju.
 • Somatoline Body Care intenzivna noćna krema s brzim učinkom mršavljenja 400 ml
  Somatoline Body Care, 400 ml, Kreme za tijelo za žene, Preparat Somatoline Body Care pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:smanjuje masno tkivopomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedraomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkadubinski hidratizira kožuNačin upotrebe:Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.
 • Somatoline Homme Sport gel za mršavljenje za definiranje trbušnih mišića za muškarce 200 ml
  Somatoline Homme Sport, 200 ml, Njega tijela za muškarce, Preparat Somatoline Homme Sport pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:smanjuje masno tkivoučvršćuje kožulako se upija u kožuNačin upotrebe:Primijenite na problematična mjesta i nježnom masažom utrljajte u kožu. Što više vremena posvetite masaži spomenutih mjesta, više će rezultati biti primjetni.
 • Somatoline Body Care serum za mršavljenje za problematične dijelove 100 ml
  Somatoline Body Care, 100 ml, Kreme za mršavljenje za žene, Preparat Somatoline Body Care pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:smanjuje masno tkivopomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedrazateže i zaglađuje kožuNačin upotrebe:Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.
 • Somatoline Use&Go emulzija za mršavljenje u spreju 200 ml
  Somatoline Use&Go, 200 ml, Kreme za mršavljenje za žene, Preparat Somatoline Use&Go pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedrasmanjuje masno tkivolako se upija u kožuNačin upotrebe:Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.
 • Somatoline Detox noćna njega za mršavljenje s detoksikacijskim učinkom 400 ml
  Somatoline Detox, 400 ml, Gelovi za tijelo za žene, Preparat Somatoline Detox pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:pomaže pri mršavljenju, oblikuje i modelira struk, zadnjicu i bedrasmanjuje masno tkivovidljivo zaglađuje kožuNačin upotrebe:Nanesite adekvatnu količinu gela svaki dan na mjesta koja želite oblikovati (bedra, bokovi, trbuh, ruke). Blago umasirajte.

Posljednje pregledano

Vrh