Brandovi 1
Cijena
kn kn

Sexy Hair odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Sexy Hair 32 proizvoda
 • Sexy Hair Curly pjena za oblikovanje kovrča 250 ml
  Sexy Hair Curly, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Curly istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:dovodi u red neukrotivu kosukosa je krasno sjajna i vitalnaolakšava stylinghidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Sexy Hair Healthy regenerator u spreju bez ispiranja za jednostavno raščešljavanje kose 250 ml
  Sexy Hair Healthy, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Sexy Hair Healthy predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjehidratizira dlaku kosejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte.
 • Sexy Hair Big lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Big vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafrizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Big lak za ekstremno učvršćivanje kose za volumen 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Sexy Hair Big fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuraekstra jaka fiksacijajednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Sexy Hair Healthy blagi regenerator bez ispiranja sa sojom, kakaom i arganovim uljem 150 ml
  Sexy Hair Healthy, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sexy Hair Healthy pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža privlačan sjajima regenerativni učinakpruža hidrataciju i hranjive tvari
 • Sexy Hair Big pjena za volumen od korijena za kosu 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Big vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenaotporna na vremenske uvjetebrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Big pjena za volumen od korijena otporna na vlagu 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Big vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitiotporna na vremenske uvjeteNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Style vosak za stiliziranje 50 g
  Sexy Hair Style, 50 g, Vosak za kosu za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingekstra jako učvršćivanjepruža savršeni volumen i oblikdugotrajni učinakNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Sexy Hair Healthy pjena za stiliziranje za sve tipove kose 150 ml
  Sexy Hair Healthy, 150 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Healthy vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosedugotrajni učinak na koji se možete oslonitiNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Big gel za povećanje volumena 50 ml
  Sexy Hair Big, 50 ml, Gelovi za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Big vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafiksira frizurubrz i jednostavan stylingštiti kosu pri uređivanju toplim uređajimaNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Big gel za stiliziranje za volumen i oblik 250 ml
  Sexy Hair Big, 250 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu Sexy Hair Big osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:prirodno fiksirastvara savršeni stylingza svakodnevno uređivanje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • Sexy Hair Healthy njega bez ispiranja za sve tipove kose 150 ml
  Sexy Hair Healthy, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sexy Hair Healthy pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosepovećava gustoću i jačinu kosesprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Sexy Hair Vibrant sprej za kosu za očuvanje boje 266 ml
  Sexy Hair Vibrant, 266 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sexy Hair Vibrant pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:naglašava intenzitet bojeNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove. Nemojte ispirati.
 • Sexy Hair Big suhi šampon za volumen 150 ml
  Sexy Hair Big, 150 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon Sexy Hair Big vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćukreira bogati i prozračni volumenosvježava i daje prozračnostNačin upotrebe:Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • Sexy Hair Big šampon za volumen bez sulfata 50 ml
  Sexy Hair Big, 50 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Big učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sexy Hair Style krema za modeliranje 100 ml
  Sexy Hair Style, 100 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:srednje učvršćenjene sputava kosudugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Sexy Hair Healthy hranjivi regenerator za normalnu i suhu kosu 300 ml
  Sexy Hair Healthy, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sexy Hair Healthy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuzatvara površinu kose, čini je otpornijomSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sexy Hair Healthy hidratantni šampon za zaštitu boje bez sulfata i parabena 300 ml
  Sexy Hair Healthy, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Healthy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraproduljuje boju koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sexy Hair Big sprej za volumen 50 ml
  Sexy Hair Big, 50 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za učvršćivanje Sexy Hair Big vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafrizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danaNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Sexy Hair Big šampon za volumen za obojenu kosu 300 ml
  Sexy Hair Big, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Big učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasišteSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sexy Hair Style glina za stiliziranje kose u spreju 155 ml
  Sexy Hair Style, 155 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža mat izgledpruža savršeni volumen i oblikpruža zdravi sjajNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Sexy Hair Smooth sprej anti-frizzy 225 ml
  Sexy Hair Smooth, 225 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Smooth istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajneće se stvrdnuti u kosine ostavlja tragoveolakšava styling
 • Sexy Hair Healthy hidratantni šampon za normalnu i suhu kosu 300 ml
  Sexy Hair Healthy, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Healthy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Sexy Hair Smooth nježni regenerator bez sulfata za neposlušnu i anti-frizz kosu 300 ml
  Sexy Hair Smooth, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sexy Hair Smooth osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sexy Hair Style blato za modeling za učvršćivanje i oblik 50 g
  Sexy Hair Style, 50 g, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Sexy Hair Style istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingoblikujesrednje učvršćenjeNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Sexy Hair Blonde nježni regenerator bez sulfata za plavu kosu 300 ml
  Sexy Hair Blonde, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sexy Hair Blonde osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuproduljuje trajanje bojeSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sexy Hair Blonde šampon bez sulfata za plavu kosu 300 ml
  Sexy Hair Blonde, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Blonde učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirajača dlaku koseproduljuje boju koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Sexy Hair Big šampon za ekstra volumen bez sulfata 1000 ml
  Sexy Hair Big, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Big učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sexy Hair Healthy hidratantni regenerator za zaštitu boja bez sulfata i parabena 300 ml
  Sexy Hair Healthy, 300 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sexy Hair Healthy osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuproduljuje trajanje bojepoboljšava strukturu koseštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sexy Hair Healthy suhi šampon bez aerosola 34 g
  Sexy Hair Healthy, 34 g, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon Sexy Hair Healthy vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:u kosi ne ostavlja bijele tragoveupija suvišnu masnoćuproduljuje učinak oprane koseostavlja kosu mirisnom
 • Sexy Hair Big regenerator za volumen bez sulfata i parabena 1000 ml
  Sexy Hair Big, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sexy Hair Big osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenpruža potrebnu hidratacijuolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sexy Hair Blonde posvjetljujući šampon za plavu i kosu s pramenovima 300 ml
  Sexy Hair Blonde, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Sexy Hair Blonde učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirajača dlaku koseproduljuje boju koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.

Posljednje pregledano

Vrh