Brandovi 1
Cijena
kn kn

Sachajuan odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Sachajuan 33 proizvoda
 • Sachajuan Styling and Finish serum za kosu za blistavi sjaj 30 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 30 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sachajuan Styling and Finish pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:ima regenerativni učinakpruža privlačan sjajsprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Sachajuan Styling and Finish pasta za modeling za kosu 75 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 75 ml, Paste za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sachajuan Styling and Finish pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu kosedovodi u red neukrotivu kosuNačin upotrebe:Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Sachajuan Styling and Finish krema za volumen kose 125 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 125 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Proizvod za styling Sachajuan Styling and Finish istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:fiksira frizuruštiti kosu pri uređivanju toplim uređajimane lijepi kosu i ne sputava jeSastojci:ne sadrži sulfateNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način.
 • Sachajuan Styling and Finish puder za volumen kose 200 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 200 ml, Puderi za kosu za žene, Puder za kosu Sachajuan Styling and Finish pruža vašoj kosi traženi volumen i savršeni oblik.Svojstva:prirodni volumen i mat izgled u jednomfiksirat će frizuru, te tako produljiti njeno trajanjepraktično pakiranje koje stane u svaku torbicuNačin upotrebe:Prije uporabe protresite.
 • Sachajuan Styling and Finish lak za kosu za srednje učvršćivanje 300 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Sachajuan Styling and Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuračuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Sachajuan Ocean Mist voda za stiliziranje za mokri efekt 150 ml
  Sachajuan Ocean Mist, 150 ml, Slani sprejevi za kosu za žene, Proizvod za styling Sachajuan Ocean Mist istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža savršeni volumen i oblikpruža mat izgledolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Sachajuan Styling and Finish lak za kosu za jako učvršćivanje 300 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Sachajuan Styling and Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuradugotrajni učinakčuva elastičnost i ne sputava kosu
 • Sachajuan Styling and Finish pjena za oblikovanje kose srednje učvršćenje 200 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 200 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Sachajuan Styling and Finish vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenane lijepi kosu i ne sputava jebrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair noćna obnavljajuća emulzija 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair, 100 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnapruža privlačan sjajima regenerativni učinakpovećava gustoću i jačinu kosepruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Sachajuan Cleanse and Care šampon protiv peruti 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:kosu oslobađa prhutiintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Sachajuan Cleanse and Care hidratantni šampon 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuproduljuje boju koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Sachajuan Treatment hranjiva njega za kosu iscrpljenu od sunca 125 ml
  Sachajuan Treatment, 125 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Preparat Sachajuan Treatment pruža dubinsku njegu kosi koja je bila izložena suncuSvojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakvraća kosi zdravi izgled
 • Sachajuan Cleanse and Care Curl intenzivna njega za kovrčavu kosu 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Curl, 100 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care Curl osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care šampon za gustoću 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 100 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Sachajuan Cleanse and Care Silver šampon za neutraliziranje bakrenih tonova 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Silver, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuproduljuje boju koseSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Sachajuan Styling and Finish vosak za modeling za kosu 75 ml
  Sachajuan Styling and Finish, 75 ml, Vosak za kosu za žene, Maska za kosu Sachajuan Styling and Finish predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Sachajuan Scalp Treatment sprej za kosu za povećanje volumena 200 ml
  Sachajuan Scalp Treatment, 200 ml, Sprej za volumen za žene, Preparat za učvršćivanje Sachajuan Scalp Treatment vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitine lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite.
 • Sachajuan Cleanse and Care regenerator za gustoću 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuosigurava kosi briljantni sjajpruža kosi fleksibilnost i volumenštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care hidratantni regenerator 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuproduljuje trajanje bojezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuosigurava kosi briljantni sjajkorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Ocean Mist regenerator za volumen 250 ml
  Sachajuan Ocean Mist, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Ocean Mist osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenpoboljšava strukturu kosepruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care krema za dubinsko čišćenje za kosu 500 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 500 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku kosekosu oslobađa prhutiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Sachajuan Cleanse and Care Intensive Repair regenerator za oštećenu i suncem iscrpljenu kosu 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Intensive Repair, 250 ml, Regeneratori za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:štiti kosu od oštećenjapoboljšava strukturu kosezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus hidratantno mlijeko za tijelo 500 ml
  Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus, 500 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožidobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Sachajuan Cleanse and Care Silver hidratantni regenerator za neutralizaciju žutih tonova 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Silver, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care Silver osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenpruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care šampon za zaštitu boje 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Sachajuan Cleanse and Care Normalizing šampon 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Normalizing, 100 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Normalizing učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care Curl regenerator za kovrčavu kosu 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Curl, 100 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapruža kosi fleksibilnost i volumenNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Ocean Mist šampon za volumen za mokri efekt 250 ml
  Sachajuan Ocean Mist, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Ocean Mist učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Sachajuan Cleanse and Care regenerator za zaštitu boje 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:štiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjeproduljuje trajanje bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair regenerirajuća njega za kosu 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Sachajuan Cleanse and Care osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:osigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care Intensive Repair šampon za oštećenu i suncem iscrpljenu kosu 250 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Intensive Repair, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Intensive Repair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosujača dlaku koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Sachajuan Cleanse and Care Curl šampon za kovrčavu kosu 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Curl, 100 ml, Šamponi za žene, Šampon Sachajuan Cleanse and Care Curl učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirajača dlaku kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Sachajuan Cleanse and Care Normalizing regenerator 100 ml
  Sachajuan Cleanse and Care Normalizing, 100 ml, Regeneratori za kosu za žene, Preparat za styling pomoći će vam u stvaranju željene frizure, kao i u njenoj postojanosti.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh