Brandovi 1
Cijena
kn kn

Rowenta odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Rowenta 51 proizvoda
 • Rowenta Waves Addict CF4710F0 uvijač za trostruke kovrče za kosu
  Rowenta Waves Addict CF4710F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Waves Addict CF4710F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizureuvija kosu bez natezanja i kidanjamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care Pro Active CV7465F0 sušilo za kosu
  Rowenta Premium Care Pro Active CV7465F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Premium Care Pro Active CV7465F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturečuva zdravi izgled kosefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0 parni uvijač za kosu
  Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Premium Care Steam Curler CF3810F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizureštiti kosu od isušivanjabrzo se zagrijavazvučna signalizacijaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0 sušilo za kosu
  Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Premium Care Silence AC CV7920F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosučuva zdravi izgled koseeliminira oštećenja kose utjecajem toplineu pakiranju je i difuzormogućnost reguliranja brzineNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Ultimate PRO CV9620F0 sušilo za kosu
  Rowenta Ultimate PRO CV9620F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Ultimate PRO CV9620F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturemogućnost reguliranja brzinečuva zdravi izgled kosefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine CF3242F0 uvijač za kosu
  Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine CF3242F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine CF3242F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizureštiti kosu od isušivanjamogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0 automatski uvijač za kosu za kosu
  Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurefunkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperatureautomatski uvijačfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Model Look Multi Styler Unlimited Looks CF4132D0 multifunkcionalni uvijač za kosu
  Rowenta Elite Model Look Multi Styler Unlimited Looks CF4132D0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Elite Model Look Multi Styler Unlimited Looks CF4132D0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:štiti kosu od isušivanjarotirajući kabelsprječava kidanje i oštećenje koseNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0 uvijač za kosu
  Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Elite Model Look Keratin & Shine Curls Forever CF3112F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizureuvija kosu bez natezanja i kidanjabrzo se zagrijavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0 uvijač za kosu
  Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Beauty Precious Curls CF3460F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuresprječava kidanje i oštećenje kosezvučna signalizacijamogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Beauty Powerline CV5090F0 sušilo za kosu
  Rowenta Beauty Powerline CV5090F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Beauty Powerline CV5090F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosučuva zdravi izgled kosefunkcija ionizacijemogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Fashion Stylist CF4512F0 uvijač za kosu
  Rowenta Fashion Stylist CF4512F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta Fashion Stylist CF4512F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperatureu pakiranju su i rezervni dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0 sušilo za kosu
  Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:eliminira oštećenja kose utjecajem toplinemogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 sušilo za kosu
  Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremala masa, ergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta So Curls CF3710F0 automatski uvijač za kosu za kosu
  Rowenta So Curls CF3710F0, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Rowenta So Curls CF3710F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:uvija kosu bez natezanja i kidanjafunkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperatureautomatski uvijačNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Beauty Compact Pro CV4721F0 sušilo za kosu
  Rowenta Beauty Compact Pro CV4721F0, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Beauty Compact Pro CV4721F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosučuva zdravi izgled koseeliminira oštećenja kose utjecajem toplinemogućnost podešavanja temperatureu pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta For Men Expertise TN3400F0 aparat za brijanje
  Rowenta For Men Expertise TN3400F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Električni aparat za brijanje Rowenta For Men Expertise TN3400F0 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:pomaže u sređivanju oblika brkova i zalizakauređaj je vodootporanradi na baterijepodešavanje duljine šišanjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Eco Intelligence CV5090 sušilo za kosu
  Rowenta Eco Intelligence CV5090, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Rowenta Eco Intelligence CV5090 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Pocket Power CV1720F0 putno sušilo za kosu
  Rowenta Pocket Power CV1720F0, , Putna sušila i pegle za žene, Sušilo za kosu Rowenta Pocket Power CV1720F0 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 pegla za kosu
  Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Elite Optiliss Keratin & Shine SF3122D0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosukabel s rotirajućim završetkommogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostismiruje neposlušnu kosuNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Skin Spirit EP2900F0 epilator
  Rowenta Skin Spirit EP2900F0, , Epilatori za žene, Epilator Rowenta Skin Spirit EP2900F0 vam osigurava krasno glatku kožu tjednima bez dlačica.Svojstva:dlačice čupa i s korijenomkožu ostavlja krasno glatkomjednostavno, brzo i precizno uklanja čak i kratke dlačiceNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0 pegla za kosu
  Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Beauty Liss & Curl Ultimate Shine SF6220D0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovane oštećuje i ne isušuje kosufunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose
  Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Sušilo za kosu Rowenta Beauty Brush Activ Premium Care osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosučuva zdravi izgled kosefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizurefunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Power Straight CF5820F0 četka za ravnanje kose za kosu
  Rowenta Power Straight CF5820F0, , četka za ravnanje kose za žene, Četka za ravnanje kose Rowenta Power Straight CF5820F0 je idealan pomoćnik za brzo i lako oblikovanje kose. Jednim potezom ravna i češlja kosu.Svojstva:za svakodnevno uređivanje kosezaglađuje i ravna kosumogućnost reguliranja temperatureomogućuje brzi stylingfunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Uključite četku i laganim pokretima od korijena prema vrhovima češljajte pramen po pramen.
 • Rowenta Elite Model Look Hot Air Brush CF7812F0 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose
  Rowenta Elite Model Look Hot Air Brush CF7812F0, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Sušilo i uvijač u jednom Rowenta Elite Model Look Hot Air Brush CF7812F0 predstavlja višenamjenski uređaj za stiliziranje koji će se lako pobrinuti za savršeni izgled vaše kose. Svakodnevno uređivanje postaje zabava!Svojstva:mogućnost reguliranja temperaturehladan zrak za učvršćivanje frizurekabel koji se može okretatinudi veliki izbor mogućnosti oblikovanja koseNačin upotrebe:Pramen kose prislonite na četku i kliznim pokretom idite od korijena prema vrhovima. Ponavljajte postupak sve dok ne dobijete željenu frizuru.
 • Rowenta For Men Nomad TN1410F0 aparat za šišanje
  Rowenta For Men Nomad TN1410F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta For Men Nomad TN1410F0 će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaradi na baterijeizmjenjivi dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Beauty Brush&Straight SF7510F0 pegla za kosu
  Rowenta Beauty Brush&Straight SF7510F0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Beauty Brush&Straight SF7510F0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosufunkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperatureNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Soft Sensation EP5720F0 epilator
  Rowenta Soft Sensation EP5720F0, , Epilatori za žene, Epilator Rowenta Soft Sensation EP5720F0 vam osigurava krasno glatku kožu tjednima bez dlačica.Svojstva:jednostavno, brzo i precizno uklanja čak i kratke dlačicekožu ostavlja krasno glatkomne nadražuje kožudlačice čupa i s korijenomprilagođava se konturama tijela, te tako osigurava temeljitiju epilacijuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Rowenta Skin Respekt EP8060F0 epilator
  Rowenta Skin Respekt EP8060F0, , Epilatori za žene, Epilator Rowenta Skin Respekt EP8060F0 vam osigurava krasno glatku kožu tjednima bez dlačica.Svojstva:jednostavno, brzo i precizno uklanja čak i kratke dlačicekožu ostavlja krasno glatkomdlačice čupa i s korijenomuređaj je vodootporanNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose + 5 nastavaka
  Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu Rowenta Premium Care Hot Air Brush CF7830F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijeu pakiranju su i rezervni dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Forever Sharp TN6000F4 aparat za brijanje
  Rowenta Forever Sharp TN6000F4, , Trimeri za muškarce, Električni aparat za brijanje Rowenta Forever Sharp TN6000F4 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:uređaj je namijenjen za suho i mokro brijanjeuređaj se može pratisamooštreće britvepunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 pegla za kosu
  Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Premium Care Liss & Curl SF7660F0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostifunkcija ionizacijekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Nomad SF1312F0
  Rowenta Nomad SF1312F0, , Putna sušila i pegle za žene, Glačalo za kosu Rowenta Nomad SF1312F0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturemože se koristiti i za pravljenje valovakeramičke pločeNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta For Men Nomad TN3500F0 trimmer za dlačice u nosu i ušima
  Rowenta For Men Nomad TN3500F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta For Men Nomad TN3500F0 će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:lako se oslobađa neželjenih dlačicaradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta For Men Perfect Line Pro TN1350F0 aparat za šišanje i brijanje
  Rowenta For Men Perfect Line Pro TN1350F0, , Trimeri za muškarce, Uređaj Rowenta For Men Perfect Line Pro TN1350F0 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:osigurava lako uređivanje koseizmjenjivi dodacipodešavanje duljine šišanjalako se održavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta For Men Nomad TN3620F0 aparat za brijanje
  Rowenta For Men Nomad TN3620F0, , Trimeri za muškarce, Uređaj Rowenta For Men Nomad TN3620F0 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:titanijumska površinauređaj je vodootporanizmjenjivi dodaciradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Instant Straight CF5712F0 četka za ravnanje kose za kosu
  Rowenta Instant Straight CF5712F0, , četka za ravnanje kose za žene, Glačalo za kosu Rowenta Instant Straight CF5712F0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosufunkcija ionizacijekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Airforce Ultimate TN9300F5 aparat za šišanje
  Rowenta Airforce Ultimate TN9300F5, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta Airforce Ultimate TN9300F5 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:samooštreće britveindikator punjenjaintegrirani sustav usisavanjabežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Liss & Curl SF4412D4 pegla za kosu
  Rowenta Liss & Curl SF4412D4, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Liss & Curl SF4412D4 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:LED zaslonmogućnost podešavanja temperaturemože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Express Air Brush CF6220F0 četka za ravnanje kose
  Rowenta Express Air Brush CF6220F0, , četka za ravnanje kose za žene, Četka za ravnanje kose Rowenta Express Air Brush CF6220F0 je idealan pomoćnik za brzo i lako oblikovanje kose. Jednim potezom ravna i češlja kosu.Svojstva:zaglađuje i ravna kosuomogućuje brzi stylingkosu će i osušitifunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Uključite četku i laganim pokretima od korijena prema vrhovima češljajte pramen po pramen.
 • Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0 trimmer za tijelo
  Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta For Men TRIM & STYLE TN9160F0 će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:pouzdano šiša kosu i bradulako se oslobađa neželjenih dlačicauređaj se može pratiizmjenjivi dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta For Men Airforce Precision TN4800F0 aparat za brijanje s vakuumom
  Rowenta For Men Airforce Precision TN4800F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Električni aparat za brijanje Rowenta For Men Airforce Precision TN4800F0 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:dodatak za precizno sređivanjeintegrirani sustav usisavanjaosigurava glatko brijanje, čak i na teško dostupnim mjestimalako se održavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Rowenta Forever Sharp TN6010F4 aparat za brijanje
  Rowenta Forever Sharp TN6010F4, , Trimeri za muškarce, Električni aparat za brijanje Rowenta Forever Sharp TN6010F4 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:točno kopira konture licauređaj je namijenjen za suho i mokro brijanjesamooštreće britvepunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Trim & Style TN9130F0 aparat za brijanje 7 u 1
  Rowenta Trim & Style TN9130F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta Trim & Style TN9130F0 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:pouzdano šiša kosu i braduindikator punjenjabežična uporabatitanijumska površinapodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodacidodatak za precizno sređivanjelako se održavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Stylis TN2850F4 aparat za brijanje
  Rowenta Stylis TN2850F4, , Trimeri za muškarce, Svojstva:samooštreće britvepodešavanje duljine šišanjasamooštreće britvetitanijumska površinamože se koristiti sa ili bez kabelapunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Liss & Curl Keratin Shine Elite SF4522D0 pegla za kosu
  Rowenta Liss & Curl Keratin Shine Elite SF4522D0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Liss & Curl Keratin Shine Elite SF4522D0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:funkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperaturekabel s rotirajućim završetkomfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostismiruje neposlušnu kosumože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Rowenta Advancer TN5200F4 aparat za šišanje
  Rowenta Advancer TN5200F4, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta Advancer TN5200F4 će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosesamooštreće britveizmjenjivi dodaciindikator punjenja
 • Rowenta Brush Activ Volume & Shine CF9530F0 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose
  Rowenta Brush Activ Volume & Shine CF9530F0, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu Rowenta Brush Activ Volume & Shine CF9530F0 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:funkcija ionizacijesprječava kidanje i oštećenje kosemogućnost podešavanja temperatureu pakiranju su i rezervni dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Advancer TN5240F0 aparat za šišanje i brijanje
  Rowenta Advancer TN5240F0, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Rowenta Advancer TN5240F0 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosebežična uporabatitanijumska površinaizmjenjivi dodaciindikator punjenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Forever Sharp TN6030F4 aparat za brijanje
  Rowenta Forever Sharp TN6030F4, , Trimeri za muškarce, Električni aparat za brijanje Rowenta Forever Sharp TN6030F4 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:samooštreće britvelako se održavaizmjenjivi dodacibežična uporabapunjenje preko USB priključkaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Rowenta Elite Model Look Glam Liss SF1012F0 pegla za kosu
  Rowenta Elite Model Look Glam Liss SF1012F0, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Rowenta Elite Model Look Glam Liss SF1012F0 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturekeramičke pločekabel s rotirajućim završetkommože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Samo za profesionalnu upotrebu.

Posljednje pregledano

Vrh