Brandovi 1
Cijena
kn kn

Rodial odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Rodial 33 proizvoda
 • Rodial Vit C blazinice za čišćenje s vitaminom C 50 kom
  Rodial Vit C, 50 kom, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Rodial Vit C je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceugodno osvježava
 • Rodial Dragon's Blood remodelirajući gel s regenerirajućim učinkom 50 ml
  Rodial Dragon's Blood, 50 ml, Kreme za lice za žene, Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeintenzivno hidratiziravraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomdaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Rodial Bee Venom serum za lice s pčelinjim otrovom 30 ml
  Rodial Bee Venom, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Bee Venom predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:vraća koži svježinu i mladenačku ljepotupomaže u zaglađivanju bora i finih linijaujednačava tenNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Rodial Dragon's Blood rashlađujući gel za područje oko očiju 15 ml
  Rodial Dragon's Blood, 15 ml, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Rodial Dragon's Blood čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratiziraosvježava i zaglađuje područje oko očijuuklanja natečenost i tamne krugove ispod očijuzaglađuje linije i sitne boriceujednačuje ton kože koja potom prekrasno sijaNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Rodial Pink Diamond noćni gel za lice 50 ml
  Rodial Pink Diamond, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Pink Diamond svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomintenzivno hidratiziradaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svaku večer.
 • Rodial Rose Gold hidratantni serum za lice 30 ml
  Rodial Rose Gold, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Rose Gold predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učvršćuje konture licapruža koži punoćuučinkovito hidratizira i hranivraća koži svježinu i mladenačku ljepotuNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Rodial Dragon's Blood hidratantni fluid SPF 15 50 ml
  Rodial Dragon's Blood, 50 ml, Kreme za lice za žene, Svojstva:intenzivno hidratiziravraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjedaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Rodial Dragon's Blood noćna krema za pomlađivanje 50 ml
  Rodial Dragon's Blood, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Dragon's Blood svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjedaje koži svježinu i sjajujednačava ton kožedubinski hraniintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Koristite redovito svaku večer. Nanesite na čisto lice i vrat i umasirajte kružnim nježnim pokretima.
 • Rodial Bee Venom dnevna krema za lice s pčelinjim otrovom SPF 30 50 ml
  Rodial Bee Venom, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Bee Venom svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziravraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Rodial Super Fit učvršćujuća njega za dekolte i grudi 120 ml
  Rodial Super Fit, 120 ml, Učvršćivanje grudi za žene, Preparat Rodial Super Fit zateže kožu grudi, a vaš dekolte će tako djelovati čvršće.Svojstva:učvršćuje kožu grudipovećava elastičnost i zadržava nježnost kožedubinski hidratiziradjeluje protiv starenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Rodial Vit C Sheet maska za posvjetljivanje i vitalnost lica s vitaminom C 4 x 20 ml
  Rodial Vit C, 20 ml, Maske za lice za žene, Maska za lice Rodial Vit C vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Rodial Pink Diamond balzam za skidanje šminke i čišćenje 100 ml
  Rodial Pink Diamond, 100 ml, Odstranjivač make-upa za lice za žene, Proizvod za uklanjanje šminke Rodial Pink Diamond potpuno uklanja s lica šminku i svu nečistoću, a kožu ostavlja mekanom i čistom.Svojstva:učinkovito oslobađa kožu šminkekožu ostavlja potpuno čistomhrani kožukoži pruža hidrataciju
 • Rodial Glycolic Drops zaglađujući koncentrat za lice s 10-postotnom glikolnom kiselinom za noć 31 ml
  Rodial Glycolic Drops, 31 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Glycolic Drops predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:vraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučvršćuje konture licavraća koži elastičnostNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Prije uporabe dobro protresite.
 • Rodial Vit C koncentrirana njega s vitaminom C 31 ml
  Rodial Vit C, 31 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Vit C predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:vraća koži svježinu i mladenačku ljepotuštiti kožu od slobodnih radikalauklanja znakove umoraNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Rodial Super Fit krema za mršavljenje ruku 100 ml
  Rodial Super Fit, 100 ml, Kreme za mršavljenje za žene, Preparat Rodial Super Fit pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:vidljivo zaglađuje kožukoži vraća elastičnostNačin upotrebe:Koristite redovito. Preparat nanesite kružnim pokretima na dijelove tijela pogođene prekomjernim masnim tkivom i celulitom (struk, zadnjica, bedra). Masirajte dok se preparat ne upije.
 • Rodial Dragon's Blood maska protiv podočnjaka 8 kom
  Rodial Dragon's Blood, 8 kom, Maske za područje oko očiju za žene, Maska za oči Rodial Dragon's Blood savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:zaglađuje linije i smanjuje sitne boricepovećava elastičnost koževraća koži čvrstoću i elastičnostsmanjuje natečenost i podočnjakeNačin upotrebe:Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama.
 • Rodial vit c maska za pomlađivanje i posvjetljivanje kože s vitaminom C 50 ml
  Rodial vit c, 50 ml, Maske za lice za žene, Maska za lice Rodial vit c vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:uklanja mrtve stanice kožeukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Rodial Pink Diamond gel krema 50 ml
  Rodial Pink Diamond, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Pink Diamond svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Rodial Dragon's Blood hidratantna magla 100 ml
  Rodial Dragon's Blood, 100 ml, Magle za lice za žene, Osvježavajući sprej za kožu Rodial Dragon's Blood probudit će vašu kožu bilo kada tijekom dana i pružit će joj trenutačno olakšanje.Svojstva:pomaže u sprječavanju dehidracije kožepruža koži elastičnostosvježava i osvjetljavaNačin upotrebe:Naprskajte na lice manju količinu preparata. Koristite tijekom dana po potrebi.
 • Rodial Rose Gold njega za popunjavanje dubokih bora 9 ml
  Rodial Rose Gold, 9 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Rose Gold predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linija
 • Rodial Collagen Drops koncentrat protiv bora s kolagenom 31 ml
  Rodial Collagen Drops, 31 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Collagen Drops predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i hranivraća koži svježinu i mladenačku ljepotupruža koži punoćuvraća koži elastičnostNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Rodial Retinol Drops koncentrirana njega s retinolom 31 ml
  Rodial Retinol Drops, 31 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Retinol Drops predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaujednačava ten
 • Rodial Bee Venom hidratantna krema za lice s pčelinjim otrovom 50 ml
  Rodial Bee Venom, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Bee Venom svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziravraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjevraća koži mladenački izgleddaje koži svježinu i sjajNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Rodial Glamoxy™ serum za sjaj i zaglađivanje kože lica 30 ml
  Rodial Glamoxy™, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Glamoxy™ predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Rodial Pink Diamond maska za lifting 8 kom
  Rodial Pink Diamond, 8 kom, Maske u kremi za žene, Maska za lice Rodial Pink Diamond vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforadaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Rodial Pink Diamond lifting serum 30 ml
  Rodial Pink Diamond, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Rodial Pink Diamond predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učvršćuje konture licavraća koži elastičnostpruža koži punoćuujednačava tenNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Rodial Glamoxy™ anti-age ulje za lice 30 ml
  Rodial Glamoxy™, 30 ml, Ulja za lice za žene, Svojstva:regenerira i hidratizira
 • Rodial Rose Gold dnevna krema za posvjetljivanje s hidratacijskim učinkom 50 ml
  Rodial Rose Gold, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Rodial Rose Gold svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeintenzivno hidratiziradaje koži svježinu i sjajbrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite redovito svakog jutra.
 • Rodial Glamoxy™ maska za vrat i dekolte 8 kom
  Rodial Glamoxy™, 8 kom, Maske za dekolte za žene, Maska za lice Rodial Glamoxy™ vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled koževraća koži elastičnost i osjećaj komfora
 • Rodial Glamoxy™ posvjetljujuća maska sa zmijskim otrovom 50 ml
  Rodial Glamoxy™, 50 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Rodial Glamoxy™ vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuoslobađa nečistoća u porama i zateže ihsprječava stvaranje prekomjerne količine sebumaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Rodial Super Fit hidratantna krema za tijelo za učvršćivanje kože 300 ml
  Rodial Super Fit, 300 ml, Kreme za tijelo za žene, Preparat Rodial Super Fit pomaže na putu do vitkijeg stasa.Svojstva:vidljivo zaglađuje kožukoži vraća elastičnostdubinski hidratizira kožuNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Rodial Vit C posvjetljujući gel za čišćenje 135 ml
  Rodial Vit C, 135 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Rodial Vit C je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceugodno osvježavaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.

Posljednje pregledano

Vrh