Brandovi 1
Cijena
kn kn

Rexona odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Rexona 61 proizvoda
 • Rexona Invisible Aqua antiperspirant 40 ml
  Rexona Invisible Aqua, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible Aqua optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećiučinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Pure Fresh dezodorans u spreju 75 ml
  Rexona Pure Fresh, 75 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Rexona Pure Fresh se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Pogodan za svaki dan.
 • Rexona Maximum Protection Confidence kremasti antiperspirant 48h 45 ml
  Rexona Maximum Protection Confidence, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Confidence optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitune ostavlja mrlje na odjećidermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Advanced Protection Extreme Dry antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Rexona Advanced Protection Extreme Dry, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Advanced Protection Extreme Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Dry & Fresh Shower Clean antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Rexona Dry & Fresh Shower Clean, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Dry & Fresh Shower Clean optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža svježinudugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Cotton Dry čvrsti antiperspirant 40 ml
  Rexona Cotton Dry, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Cotton Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitudugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Maximum Protection Stress Control kremasti antiperspirant 48h 45 ml
  Rexona Maximum Protection Stress Control, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Stress Control optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćene iritira osjetljivu kožuNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Williams Racing Limited Edition antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Rexona Williams Racing Limited Edition, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Williams Racing Limited Edition optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisapreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield Fresh antiperspirant roll-on 50 ml
  Rexona Active Shield Fresh, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:pruža svježinuneutralizira neugodan mirisučinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Sensitive antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Rexona Sensitive, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Sensitive optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:pruža dugotrajnu zaštituučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Protection+ Invisible čvrsti antiperspirant za muškarce 50 ml
  Rexona Active Protection+ Invisible, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Active Protection+ Invisible optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Protection+ Invisible antiperspirant u spreju za žene 150 ml
  Rexona Active Protection+ Invisible, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Protection+ Invisible optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Maximum Protection Clean Scent roll-on antiperspirant za muškarce 50 ml
  Rexona Maximum Protection Clean Scent, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Clean Scent optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona All Day Protection Fruit Spin antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona All Day Protection Fruit Spin, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona All Day Protection Fruit Spin optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona All Day Protection Daisy Power antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona All Day Protection Daisy Power, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona All Day Protection Daisy Power optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Maximum Protection Confidence antiperspirant roll-on 48h 50 ml
  Rexona Maximum Protection Confidence, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Confidence optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Active Fresh dezodorans u spreju za muškarce 75 ml
  Rexona Active Fresh, 75 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Rexona Active Fresh je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugoročno osjećaj komforaSastojci:bez aluminijskih soliNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Dry Quantum antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Dry Quantum, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Dry Quantum optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Active Shield čvrsti antiperspirant 48h 50 ml
  Rexona Active Shield, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Active Shield Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Dry Cobalt antiperspirant Cobalt 50 ml
  Rexona Dry Cobalt, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Dry Cobalt optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Maximum Protection Sensitive Dry kremasti antiperspirant 45 ml
  Rexona Maximum Protection Sensitive Dry, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Sensitive Dry optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituštiti od neugodnih mirisadermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan.
 • Rexona Dry & Fresh Biorythm antiperspirant 40 ml
  Rexona Dry & Fresh Biorythm, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Dry & Fresh Biorythm optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Rexona Active Shield, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Active Shield Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Dry & Fresh Stress Control antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Rexona Dry & Fresh Stress Control, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Dry & Fresh Stress Control optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield Fresh antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Rexona Active Shield Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Active Shield Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaosigurava optimalno upijanje znojapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana. Prije uporabe protresite.
 • Rexona Invisible Pure antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Invisible Pure, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible Pure optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećiučinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštitudermatološki testiranoSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Invisible on Black + White Clothes čvrsti antiperspirant 48 H 50 ml
  Rexona Invisible on Black + White Clothes, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštitune ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Ponoviti u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Rexona Active Shield antiperspirant roll-on 50 ml
  Rexona Active Shield, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Maximum Protection Clean Scent kremasti antiperspirant 48h 45 ml
  Rexona Maximum Protection Clean Scent, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Clean Scent optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Invisible on Black + White Clothes antiperspirant u spreju (48h) 150 ml
  Rexona Invisible on Black + White Clothes, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ne ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Invisible Aqua antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Invisible Aqua, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible Aqua optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćene ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Maximum Protection Clean Scent kremasti antiperspirant (48 h) 45 ml
  Rexona Maximum Protection Clean Scent, 45 ml, Antiperspiranti za muškarce, Svojstva:učinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštitudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Adrenaline Sport Defence antiperspirant u spreju 48h 250 ml
  Rexona Adrenaline Sport Defence, 250 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Rexona Adrenaline Sport Defence je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža svježinupruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan. Prije uporabe protresite.
 • Rexona Maximum Protection Active Shield kremasti antiperspirant 45 ml
  Rexona Maximum Protection Active Shield, 45 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:pruža dugotrajnu zaštituučinkovito štiti od znojenjapruža svježinuštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Rexona Invisible Pure antiperspirant roll-on 50 ml
  Rexona Invisible Pure, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible Pure optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:pruža svježinupruža dugotrajnu zaštitune ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Active Shield antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Active Shield, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield Fresh antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Active Shield Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisapruža svježinupruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Sensitive antiperspirant u spreju (48h) 150 ml
  Rexona Sensitive, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Sensitive optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:neutralizira neugodan mirispruža svježinuučinkovito štiti od znojenjaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Fragrance Pink Blush antiperspirant u spreju 150 ml
  Rexona Fragrance Pink Blush, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Fragrance Pink Blush optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:ostavlja dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield čvrsti antiperspirant 40 ml
  Rexona Active Shield, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Maximum Protection Clean Scent roll-on antiperspirant 48h 50 ml
  Rexona Maximum Protection Clean Scent, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Maximum Protection Clean Scent optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Rexona Invisible on Black + White Clothes čvrsti antiperspirant 48h 40 ml
  Rexona Invisible on Black + White Clothes, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećipruža svježinuštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Protection+ Invisible antiperspirant roll-on bez alkohola 50 ml
  Rexona Active Protection+ Invisible, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Protection+ Invisible optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećidugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Protection+ Invisible antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Rexona Active Protection+ Invisible, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Rexona Active Protection+ Invisible optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećipruža dugoročno osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana. Prije uporabe protresite.
 • Rexona Fragrance Tropical antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Rexona Fragrance Tropical, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Fragrance Tropical optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Active Shield Fresh čvrsti antiperspirant 40 ml
  Rexona Active Shield Fresh, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Rexona Active Shield Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaosigurava optimalno upijanje znojaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Rexona Orchid Fresh gel za tuširanje 250 ml
  Rexona Orchid Fresh, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Rexona Orchid Fresh nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Aloe Fresh gel za tuširanje 250 ml
  Rexona Aloe Fresh, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Rexona Aloe Fresh nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeomekšava i poboljšava gipkost koževraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Cobalt gel za tuširanje i šampon 2 u 1 250 ml
  Rexona Cobalt, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Rexona Cobalt brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuostavlja kožu ugodno svježomzamirisat će kosu muževnim mirisomNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Rexona Oxygen Fresh gel za tuširanje 250 ml
  Rexona Oxygen Fresh, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Rexona Oxygen Fresh nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforanemasna tekstura osigurava blago čišćenjeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Sport gel za tuširanje i šampon 2 u 1 250 ml
  Rexona Sport, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Rexona Sport brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožupruža osjećaj svježinezamirisat će kosu muževnim mirisomvitalizira kožuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Active+ osvježavajući gel za tuširanje 250 ml
  Rexona Active+, 250 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Rexona Active+ nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Football sprej za stopala 150 ml
  Rexona Football, 150 ml, Sprejevi za noge za muškarce, Sprej za noge Rexona Football oslobađa neugodnog mirisa i drugih negativnih posljedica prekomjernog znojenja.Svojstva:prigušuje neugodan miris nogunoge i cipele čini mirisnimosvježava i daje ugodan osjećaj čistoćeNačin upotrebe:Preparat za noge naprskajte na noge i između prstiju u dovoljnoj količini.
 • Rexona Quantum gel za tuširanje i šampon 2 u 1 250 ml
  Rexona Quantum, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Rexona Quantum brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožupruža osjećaj svježinevitalizira kožupreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Rexona Foot Protection Fresh sprej za stopala 150 ml
  Rexona Foot Protection Fresh, 150 ml, Sprejevi za noge za žene, Sprej za noge Rexona Foot Protection Fresh oslobađa neugodnog mirisa i drugih negativnih posljedica prekomjernog znojenja.Svojstva:prigušuje neugodan miris noguosvježava i daje ugodan osjećaj čistoćenoge i cipele čini mirisnimNačin upotrebe:Preparat za noge naprskajte na noge i između prstiju u dovoljnoj količini. Prije uporabe protresite.

Posljednje pregledano

Vrh