Brandovi 1
Cijena
kn kn

Reuzel odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Reuzel 17 proizvoda
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Clay blato za modeling s mat efektom 35 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Clay, 35 g, Paste za kosu za muškarce, Proizvod za styling Reuzel Hollands Finest Pomade Clay istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža mat izgleddugotrajni učinakpruža ekstra jako učvršćenjepruža frizuri teksturu i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu kosu i oblikujte je po želji.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold pomada za kosu za jako učvršćivanje 113 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold, 113 g, Ostali styling za muškarce, Proizvod za styling Reuzel Hollands Finest Pomade Strong Hold istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:jako fiksirapruža zdravi sjajne ostavlja tragoveugodno mirišelako se ispireNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Reuzel Hair toner za volumen 100 ml
  Reuzel Hair, 100 ml, Tonici za kosu za muškarce, Preparat bez ispiranja Reuzel Hair pruža vašoj kosi potrebnu njegu koja joj nedostaje.Svojstva:pomaže u fiksiranju i oblikovanju frizurepruža volumen od korijenakosa se ne mastipovećava prirodni sjaj koseNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold pomada za kosu s mat efektom 113 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold, 113 g, Styling za muškarce, Preparat za styling Reuzel Hollands Finest Pomade Extreme Hold postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pouzdano i jako oblikuje kosuekstra jako učvršćivanjezavršni korak u pravljenju bilo kakvog stila i oblika frizurelaka primjenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Grease pomada za kosu jako učvršćivanje 340 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 340 g, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pouzdano i jako oblikuje kosupruža zdravi sjajza dugotrajni efektugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Grease pomada za kosu srednje učvršćenje 340 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Grease, 340 g, Ostali styling za muškarce, Preparat za styling Reuzel Hollands Finest Pomade Grease postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:izglađujelako se ispireugodno mirišeolakšava stylingNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen pomada za kosu s visokim sjajem 340 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen, 340 g, Styling za muškarce, Proizvod za styling Reuzel Hollands Finest Pomade High Sheen istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajne ostavlja tragovelako se ispirepruža frizuri teksturu i oblikugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Reuzel Fiber gel za kosu 100 ml
  Reuzel Fiber, 100 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu Reuzel Fiber osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingprirodno fiksiraza svakodnevno uređivanje kosefiksira frizuru u željenom oblikuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber pomada za kosu 35 g
  Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber, 35 g, Styling za muškarce, Proizvod za styling Reuzel Hollands Finest Pomade Fiber istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža frizuri teksturu i oblikprirodno fiksiraza dugotrajni efektlako se ispireNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Reuzel Hair toner za definiciju i oblik 350 ml
  Reuzel Hair, 350 ml, Ostali styling za muškarce, Proizvod za styling Reuzel Hair istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajima dugotrajni učinakugodno mirišene sputava kosuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Reuzel Beard voda poslije brijanja 100 ml
  Reuzel Beard, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Reuzel Beard vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Reuzel Hair regenerator za svakodnevnu uporabu 100 ml
  Reuzel Hair, 100 ml, Regeneratori za muškarce, Regenerator Reuzel Hair će vam nakon svakoga pranja kose olakšati oblikovanje, te će i pružiti kosi potrebne hranjive tvari.Svojstva:pruža kosi potrebnu hidratacijudubinski hrani kosupoboljšava strukturu koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje neko vrijeme i zatim temeljito isperite.
 • Reuzel Hair šampon za svakodnevno pranje kose 100 ml
  Reuzel Hair, 100 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Reuzel Hair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Reuzel Beard regenerator za bradu 70 ml
  Reuzel Beard, 70 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Reuzel Beard će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jedugotrajno hidratizira bradu i kožuugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Reuzel Hair šampon 100 ml
  Reuzel Hair, 100 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Reuzel Hair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Reuzel Beard krema za brijanje 95,8 g
  Reuzel Beard, 95,8 g, Sredstva za brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Reuzel Beard osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:osigurava maksimalno glatko brijanjesprječava iritaciju kožehidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat. Nakon brijanja temeljito isperite.
 • Reuzel Beard balzam za bradu 35 g
  Reuzel Beard, 35 g, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Reuzel Beard će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jedugotrajno hidratizira bradu i kožupotiče zdravi rast bradeNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.

Posljednje pregledano

Vrh