Brandovi 1
Cijena
kn kn

René Furterer odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: René Furterer 77 proizvoda
 • René Furterer Style Finish lak za kosu 300 ml
  René Furterer Style Finish, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu René Furterer Style Finish fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:prirodna fiksacijačuva elastičnost i ne sputava kosunjeguje kosupruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • René Furterer Solaire hidratantni sprej za kosu nakon sunčanja 100 ml
  René Furterer Solaire, 100 ml, Njega nakon sunčanja i kupanja za žene, Preparat René Furterer Solaire pruža dubinsku njegu kosi koja je bila izložena suncuSvojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakkosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • René Furterer Okara Color regenerator u spreju bez ispiranja za obojenu kosu 150 ml
  René Furterer Okara Color, 150 ml, Proizvodi za raščešljavanje kose za žene, Regenerator bez ispiranja René Furterer Okara Color predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:naglašava intenzitet bojeolakšava češljanje i uređivanjekosa je sjajna i mekana na dodirjednostavan za primjenuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, posebice na duljinu i vrhove. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Astera umirujući serum za nadraženo vlasište 75 ml
  René Furterer Astera, 75 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Astera pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakugodno mirisna kosaSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Okara Blond posvjetljujući sprej za naglašavanje nijansi 150 ml
  René Furterer Okara Blond, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Okara Blond pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnanaglašava intenzitet bojeNačin upotrebe:Nanesite na tek opranu Nemojte ispirati.
 • René Furterer Style pjena za oblikovanje kose za kosu 200 ml
  René Furterer Style, 200 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje René Furterer Style vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafiksira frizurubrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • René Furterer Complexe 5 regenerirajući biljni ekstrakt za vlasište 50 ml
  René Furterer Complexe 5, 50 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Complexe 5 pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosekosa je krasno sjajna i vitalnaSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Melaleuca eksfolijacijski gel protiv peruti 75 ml
  René Furterer Melaleuca, 75 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Melaleuca pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaugodno mirisna kosaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Karité Nutri intenzivna noćna njega za izrazito suhu kosu 75 ml
  René Furterer Karité Nutri, 75 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Karité Nutri pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvariima regenerativni učinakkvalitativno poboljšava strukturu kosepruža privlačan sjajNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • René Furterer Style zaštitni sprej za stiliziranje kose 150 ml
  René Furterer Style, 150 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose René Furterer Style osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseostavlja kosu sjajnom i hidratiziranomosigurava laku fiksacijuNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • René Furterer Style završni sprej za učvršćivanje 100 ml
  René Furterer Style, 100 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu René Furterer Style fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledjaka fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • René Furterer Karité Nutri intezivno hranjivo ulje za izrazito suhu kosu 100 ml
  René Furterer Karité Nutri, 100 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Ulje za kosu Rene Furterer Karité Nutri vašoj će kosi pružiti njegu koju zaslužuje. Kosa će nakon nanošenja biti mekana i puna sjaja.Svojstva:dubinski hraniznačajno regenerira i štitine sputava kosuNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • René Furterer Volumea sprej za volumen 125 ml
  René Furterer Volumea, 125 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Volumea pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosedovodi u red neukrotivu kosuima antistatički učinakdodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Okara Color sprej za jačanje za obojenu kosu 50 ml
  René Furterer Okara Color, 50 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Okara Color pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:naglašava intenzitet bojepruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na tek opranu Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Volumea pjena za kosu za volumen 200 ml
  René Furterer Volumea, 200 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje René Furterer Volumea vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafiksira frizurupovećava prirodni sjaj kosedugotrajni učinak na koji se možete oslonitiNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • René Furterer Style Finish sprej za sjaj 100 ml
  René Furterer Style Finish, 100 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Style Finish pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža privlačan sjajpruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu koseSastojci:UV filtriNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Karité krema za njegu bez ispiranja za suhu i oštećenu kosu 100 ml
  René Furterer Karité, 100 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Karité Karité pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosedodaje baršunastu mekoćukosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Style Finish sprej za fiksiranje šminke 150 ml
  René Furterer Style Finish, 150 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu René Furterer Style fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • René Furterer Sublime Curl njega bez ispiranja za kovrčavu kosu 100 ml
  René Furterer Sublime Curl, 100 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Sublime Curl pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridjeluje na neposlušnu kosudodaje baršunastu mekoćudovodi u red neukrotivu kosuSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Karité Hydra hidratantna njega za sjaj suhe i lomljive kose 100 ml
  René Furterer Karité Hydra, 100 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Karité Hydra pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnadodaje baršunastu mekoćuSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • René Furterer Melaleuca šampon protiv masne peruti 150 ml
  René Furterer Melaleuca, 150 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Melaleuca učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištekosu oslobađa prhutiintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Sublime Curl regenerator za jačanje prirodnih kovrča 150 ml
  René Furterer Sublime Curl, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Sublime Curl osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupoboljšava strukturu koseolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Sublime Curl aktivacijski sprej za kovrčavu kosu 150 ml
  René Furterer Sublime Curl, 150 ml, Ostali styling za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Sublime Curl pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:olakšava stylingpruža privlačan sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Style gel za učvršćivanje za kosu 150 ml
  René Furterer Style, 150 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu René Furterer Style osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:jako fiksirastvara savršeni stylingza svakodnevno uređivanje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom. Nanesite na suhu kosu. Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • René Furterer Tonucia šampon za zrelu kosu 200 ml
  René Furterer Tonucia, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Tonucia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Volumea šampon za volumen 200 ml
  René Furterer Volumea, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Volumea učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosusmanjuje lomljenje koseostavlja kosu mekanomSastojci:ne sadrži silikonebez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer 5 Sens suho ulje za jačanje za tijelo i kosu 50 ml
  René Furterer 5 Sens, 50 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarihrani i njeguje kožudodaje baršunastu mekoćukosa je krasno sjajna i vitalnaSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.
 • René Furterer Absolue Kératine obnavljajuća njega za oštećenu kosu 30 ml
  René Furterer Absolue Kératine, 30 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene
 • René Furterer Karité hranjivi šampon za suhu i oštećenu kosu 150 ml
  René Furterer Karité, 150 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Karité Karité učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Curbicia šampon za masno vlasište 100 ml
  René Furterer Curbicia, 100 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Curbicia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • René Furterer Astera umirujući šampon za nadraženo vlasište 200 ml
  René Furterer Astera, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Astera učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Solaire intenzivna hranjiva maska za kosu iscrpljenu klorom, suncem i slanom vodom 100 ml
  René Furterer Solaire, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Solaire osigurava pravu njegu kosi izloženoj suncu i učinkovito je korigira.Svojstva:dubinski regenerira kosuštiti kosu od isušivanjajača dlaku kosepruža kosi svilenkastu nježnost i blještavi sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje neko vrijeme i zatim temeljito isperite.
 • René Furterer Lumicia posvjetljujući regenerator za sjaj i jednostavno raščešljavanje kose 150 ml
  René Furterer Lumicia, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Lumicia osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Sublime Curl šampon za jačanje prirodnih kovrča 200 ml
  René Furterer Sublime Curl, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Sublime Curl učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Okara Blond svjetlucavi šampon za plavu i kosu s pramenovima 200 ml
  René Furterer Okara Blond, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Okara Blond učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • René Furterer Okara Silver regenerator za toniranje za sijedu kosu 30 ml
  René Furterer Okara Silver, 30 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Okara osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepoboljšava strukturu koseintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Naturia suhi šampon za sve tipove kose 150 ml
  René Furterer Naturia, 150 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon René Furterer Naturia vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:osvježava i daje prozračnostupija suvišnu masnoćukreira bogati i prozračni volumenSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave. Prstima nježno u pojedinačne pramenove umasirajte i nakon toga temeljito iščetkajte.
 • René Furterer Curbicia šampon za čišćenje za masnu kosu 150 ml
  René Furterer Curbicia, 150 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Curbicia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu blagim mirisomjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Volumea regenerator za volumen 150 ml
  René Furterer Volumea, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Volumea osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepoboljšava strukturu koseSastojci:bez sulfatabez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Melaleuca šampon protiv suhe peruti 150 ml
  René Furterer Melaleuca, 150 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Melaleuca učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištekosu oslobađa prhutiintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Initia gel za tuširanje za tijelo i kosu 200 ml
  René Furterer Initia, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje René Furterer Initia nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomhrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • René Furterer Initia šampon za volumen i vitalnost 250 ml
  René Furterer Initia, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Initia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Lissea šampon za zaglađivanje za neposlušnu kosu 50 ml
  René Furterer Lissea, 50 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Lissea učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomintenzivno hidratizirazamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Solaire hranjivi šampon za kosu iscrpljenu klorom, suncem i slanom vodom 200 ml
  René Furterer Solaire, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Solaire je posebice dizajniran za njegu kose izložene suncu. Nježno je pere i ostavlja mekanom i sjajnom.Svojstva:temeljito čisti kosu i vlasištekorigira kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodiregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Šampon blago umasirajte na vlažnu kosu i potom ga temeljito isperite.
 • René Furterer Solaire zaštitni fluid za kosu iscrpljenu klorom, suncem i slanom vodom 100 ml
  René Furterer Solaire, 100 ml, Zaštita kose od sunca za žene, Zaštitni preparat René Furterer Solaire održava vašu kosu hranjenom i vitalnom.Svojstva:hidratizira kosu nakon boravka na suncuregenerira dlakuštiti od UV zračenjapruža kosi nježnost i mekoćuSastojci:UV filtriNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Karinga hidratantni šampon za valovitu i kovrčavu kosu 250 ml
  René Furterer Karinga, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Karinga učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer 5 Sens regenerator za učvršćivanje za jednostavno raščešljavanje kose 150 ml
  René Furterer 5 Sens, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer 5 Sens osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuosigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Forticea šampon protiv gubitka kose 250 ml
  René Furterer Forticea, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Forticea učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosestimulira rast koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Triphasic Progressive kompleksna njega za kronično opadanje kose 8x5,5 ml
  René Furterer Triphasic Progressive, 8x5,5 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Triphasic Progressive pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseaktivira djelovanje korijena koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Triphasic stimulativni šampon protiv gubitka kose 200 ml
  René Furterer Triphasic, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Triphasic učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:stimulira rast kosejača dlaku kosepere kosu i čisti vlasišteSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Forticea energetski šampon za poticanje rasta kose 50 ml
  René Furterer Forticea, 50 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Forticea učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosestimulira rast kosesprječava rano ispadanje koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • René Furterer Triphasic Reactional kompleksna njega za kosu koja ispada 12 x 5 ml
  René Furterer Triphasic Reactional, 5 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Triphasic Reactional pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseaktivira djelovanje korijena koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Karité hranjiva maska za izrazito suhu i oštećenu kosu 100 ml
  René Furterer Karité, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Karité Karité predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirvraća kosi prirodan i zdrav izgleddaje kosi prekrasan mirisSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Lissea fliud za zaglađivanje za neposlušnu kosu 125 ml
  René Furterer Lissea, 125 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling René Furterer Lissea istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:izglađujepruža zdravi sjajolakšava stylinghidratiziraSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • René Furterer Astera šampon za osjetljivo vlasište 200 ml
  René Furterer Astera, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Astera učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:ne sadrži silikoneproizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Solaire hranjivi gel za tuširanje za kosu i tijelo 200 ml
  René Furterer Solaire, 200 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za žene, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 René Furterer Solaire brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožukosi pruža potrebnu hidrataciju i sjajomekšava kožuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • René Furterer Solaire zaštitno ulje za kosu iscrpljenu klorom, suncem i slanom vodom 100 ml
  René Furterer Solaire, 100 ml, Zaštita kose od sunca za žene, Zaštitni preparat René Furterer Solaire održava vašu kosu hranjenom i vitalnom.Svojstva:hidratizira kosu nakon boravka na suncuregenerira dlakuštiti od UV zračenjaSastojci:UV filtriNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Absolue Kératine obnavljajuća maska za izrazito oštećenu kosu 200 ml
  René Furterer Absolue Kératine, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Absolue Kératine predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirvraća kosi prirodan i zdrav izgledštiti od štetnog djelovanja okruženjaSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Okara Color šampon za zaštitu boje 200 ml
  René Furterer Okara Color, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Okara Color učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteproduljuje boju koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Okara Color regenerator za zaštitu boje 150 ml
  René Furterer Okara Color, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Okara Color osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:intenzivira boju koseosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Naturia šampon za sve tipove kose 200 ml
  René Furterer Naturia, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Naturia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirazamirisat će kosu blagim mirisomregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Lissea regenerator za zaglađivanje za neposlušnu kosu 150 ml
  René Furterer Lissea, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Lissea osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:poboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuSastojci:bez sulfatabez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Initia gel za tuširanje i šampon 2 u 1 sa učinkom hlađenja 200 ml
  René Furterer Initia, 200 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za žene, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 René Furterer Initia brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožukosi pruža potrebnu hidrataciju i sjajhrani i njeguje kožupruža osjećaj svježineSastojci:neutralni pHNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • René Furterer 5 Sens šampon za učvršćivanje 200 ml
  René Furterer 5 Sens, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer 5 Sens učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomintenzivno hidratiziraSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • René Furterer Karinga hidratantna maska za kovrčavu kosu 200 ml
  René Furterer Karinga, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Karinga predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirjača dlaku koseSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Forticea energetski tonik za jačanje kose 100 ml
  René Furterer Forticea, 100 ml, Tonici za kosu za žene, Njega bez ispiranja René Furterer Forticea pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosekosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • René Furterer Okara Color maska za tretman obojene kose 100 ml
  René Furterer Okara Color, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Okara Color predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomproduljuje vijek trajanja bojeolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Okara Blond posvjetljujući regenerator za plavu i kosu s pramenovima 150 ml
  René Furterer Okara Blond, 150 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator René Furterer Okara Blond osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuolakšava češljanje i uređivanjeosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • René Furterer Initia šampon za sjajnu i mekanu kosu 250 ml
  René Furterer Initia, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Initia učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Karinga hidratantna krema za styling za kovrčavu kosu 150 ml
  René Furterer Karinga, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling René Furterer Karinga istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:hidratiziraizglađujeolakšava stylingpruža zdravi sjajSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • René Furterer Karité Nutri intenzivna hranjiva maska za izrazito suhu kosu 30 ml
  René Furterer Karité Nutri, 30 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Karité Nutri predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomkosa je mekana na dodirintenzivno hidratiziradaje kosi prekrasan mirisSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Karité Hydra hidratantni šampon za sjaj suhe i lomljive kose 50 ml
  René Furterer Karité Hydra, 50 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Karité Hydra učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • René Furterer Karité Hydra hidratantna maska za kosu 30 ml
  René Furterer Karité Hydra, 30 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Karité Hydra predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosedjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • René Furterer Okara Silver šampon za toniranje za sijedu kosu 200 ml
  René Furterer Okara Silver, 200 ml, Šamponi za toniranje za žene, Šampon René Furterer Okara Silver učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:ostavlja kosu mekanomregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • René Furterer Absolue Kératine obnavljajući šampon s keratinom za oštećenu kosu 200 ml
  René Furterer Absolue Kératine, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon René Furterer Absolue Kératine učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosujača dlaku kosesmanjuje lomljenje koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • René Furterer Absolue Kératine intenzivna maska za obnavljanje za oštećenu i lomljivu kosu 100 ml
  René Furterer Absolue Kératine, 100 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu René Furterer Absolue Kératine predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh