Brandovi 1
Cijena
kn kn

Remington odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Remington 61 proizvoda
 • Remington Keratin Therapy B95P ravna četka za kosu
  Remington Keratin Therapy B95P, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Remington Keratin Therapy B95P je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosusmanjuje oštećenja koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose. Pravilo je da što je veća četka time je češljanje bolje i nježnije.
 • Remington Jumbo H5670 električni uvijači za kosu
  Remington Jumbo H5670, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Jumbo H5670 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurefunkcija ionizacijesprječava kidanje i oštećenje koseNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Pearl Pro Curl CI9532 uvijač za kosu
  Remington Pearl Pro Curl CI9532, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Pearl Pro Curl CI9532 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Pro Curl Soft CI6325 uvijač za kosu
  Remington Pro Curl Soft CI6325, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Pro Curl Soft CI6325 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:uvijač u obliku kliještamogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington On The Go D1500 putno sušilo za kosu
  Remington On The Go D1500, , Putna sušila i pegle za žene, Sušilo za kosu Remington On The Go D1500 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperaturemala masa, ergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Pro Curl Spiral CI5319 uvijač za kosu
  Remington Pro Curl Spiral CI5319, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Pro Curl Spiral CI5319 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:uvijač u obliku kliještamogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostifunkcija ionizacijerotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Power Volume 2000 D3015 sušilo za kosu (D3015)
  Remington Power Volume 2000 D3015, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Power Volume 2000 D3015 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremogućnost reguliranja brzineodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Your Style D5219 sušilo za kosu
  Remington Your Style D5219, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Your Style D5219 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremogućnost reguliranja brzinefunkcija ionizacijesprječava neposlušnost i naelektriziranu kosuodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Silk Curling Wand CI96W1 uvijač za kosu
  Remington Silk Curling Wand CI96W1, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Silk Curling Wand CI96W1 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizureuvija kosu bez natezanja i kidanjafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikupasti uvijač za kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Styler Dual Curl CI63E1 uvijač za kosu
  Remington Styler Dual Curl CI63E1, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Styler Dual Curl CI63E1 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperatureštiti kosu od isušivanjabrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Keratin Protect AC8002 sušilo za kosu
  Remington Keratin Protect AC8002, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Keratin Protect AC8002 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremogućnost reguliranja brzinefunkcija ionizacijeodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Power Dry 2000 D3010 sušilo za kosu (D3010)
  Remington Power Dry 2000 D3010, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Power Dry 2000 D3010 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremogućnost reguliranja brzineodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Compact 1800 D5000 sušilo za kosu (D5000)
  Remington Compact 1800 D5000, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Compact 1800 D5000 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost reguliranja brzinemogućnost podešavanja temperatureodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington PROluxe CI91X1 uvijač za kosu Ø 25 - 38
  Remington PROluxe CI91X1, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington PROluxe CI91X1 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:kupasti uvijač za kosudigitalni zaslonmogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington PROluxe CI9132 uvijač za kosu Ø 32 mm
  Remington PROluxe CI9132, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington PROluxe CI9132 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:digitalni zaslonrotirajući kabelmogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Keratin Protect CI5318 uvijač za kosu keramička površina s keratinom i bademovim uljem
  Remington Keratin Protect CI5318, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Keratin Protect CI5318 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:štiti kosu od isušivanjafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavarotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Pearl CI95 uvijač za kosu (CI95)
  Remington Pearl CI95, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Pearl CI95 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:kupasti uvijač za kosunježno uvija kosu i stvara moderne frizuremogućnost podešavanja temperaturebrzo se zagrijavafunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Silk Dryer AC9096 profesionalno sušilo za kosu s ionizatorom
  Remington Silk Dryer AC9096, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington Silk Dryer AC9096 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizureodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Fast Curls KF40E električni uvijači za kosu
  Remington Fast Curls KF40E, , Uvijači za kosu za žene, Uvijač za kosu Remington Fast Curls KF40E napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurebrzo se zagrijavafunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Smooth & Silky BKT4000 trimmer za bikini zonu
  Remington Smooth & Silky BKT4000, , Brijači za žene, Aparat za brijanje Remington Smooth & Silky BKT4000 osigurat će vašoj koži savršeno glatko brijanje.Svojstva:brije brzo i lakoosigurava temeljito brijanje i precizni rezultataparat se može prati, na visokoj je higijenskoj razinine iritira kožuglava aparata je zamjenjivaNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.
 • Remington PROluxe AC9140 sušilo za kosu
  Remington PROluxe AC9140, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Remington PROluxe AC9140 osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:sprječava neposlušnost i naelektriziranu kosufunkcija ionizacijefunkcija hladnog zraka radi fiksacije frizuremogućnost podešavanja temperatureodvojiva zadnja rešetka radi lakšeg čišćenjau pakiranju je i difuzorNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington PROluxe S9100 pegla za kosu
  Remington PROluxe S9100, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington PROluxe S9100 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturekeramičke pločepodloga s površinom prilagođenom za više temperaturekabel s rotirajućim završetkomfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Vacuum MB6850 aparat za brijanje s vakuumom
  Remington Vacuum MB6850, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Vacuum vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:integrirani sustav usisavanjabežična uporabapodešavanje duljine šišanjatitanijumska površinaizmjenjivi dodaciNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Smooth & Silky EP7070 epilator za lica 4 u 1 EP7070
  Remington Smooth & Silky EP7070, , Epilatori za lice za žene, Svojstva:nježno masira liceostavlja kožu glatkom i svježomjednostavno, brzo i precizno uklanja čak i kratke dlačiceučinkovitiji je od klasičnog brijanjapakiranje sadrži pribor za liceNačin upotrebe:Detaljnije informacije o korištenju naći ćete u priloženim uputama.
 • Remington Colourcut aparat za šišanje
  Remington Colourcut, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Remington Colourcut će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:izmjenjivi dodacisamooštreće britvelako se oslobađa neželjenih dlačicaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Nano Series NE3850 higijenski trimer za obrve, nos i uši
  Remington Nano Series NE3850, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Remington Nano Series NE3850 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:lako rukovanjeaparat se može prati, na visokoj je higijenskoj raziniizmjenjivi dodaciradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Beard Kit MB4045 aparat za brijanje + 3 nastavka
  Remington Beard Kit MB4045, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Beard Kit MB4045 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:samooštreće britvepodešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciindikator punjenjabežična uporabatitanijumska površinaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Groom Kit PG6130 komplet za precizno podrezivanje brde i dlačica na tijelu
  Remington Groom Kit PG6130, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Groom Kit PG6130 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:pouzdano šiša kosu i bradusamooštreće britveizmjenjivi dodaciindikator punjenjabežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Reveal Elegant MPT3900 detaljni trimer za dlake
  Remington Reveal Elegant MPT3900, , Epilatori za lice za žene
 • Remington Beard Boss MB4130 aparat za brijanje
  Remington Beard Boss MB4130, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Beard Boss MB4130 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:titanijumska površinaizmjenjivi dodacimože se koristiti sa ili bez kabelaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Nano Series Groom Essentials NE3455 higijenski trimer
  Remington Nano Series Groom Essentials NE3455, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Svojstva:izmjenjivi dodaciradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Shine Therapy S8500 pegla za kosu keramička površina impregnirana arganovim uljem i vitaminom E
  Remington Shine Therapy S8500, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Shine Therapy S8500 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosuLED zaslonmogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Volume & Curl AS7051 rotirajuća četka za sušenje i uvijanje kose + 3 nastavka
  Remington Volume & Curl AS7051, , rotirajuća četka za sušenje i oblikovanje kose za žene, Uvijač za kosu Remington Volume & Curl AS7051 napravit će vam neobuzdane valove, a kosi će pružiti savršeni oblik u roku od par minuta.Svojstva:nježno uvija kosu i stvara moderne frizurefunkcija ionizacijemogućnost podešavanja temperatureu pakiranju su i rezervni dodacirotirajući kabelNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Straight Brush CB7400 četka za ravnanje kose
  Remington Straight Brush CB7400, , četka za ravnanje kose za žene, Glačalo za kosu Remington Straight Brush CB7400 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturehladan vrh za lakše rukovanjefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Air Plates S7412 pegla za kosu
  Remington Air Plates S7412, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Air Plates S7412 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperatureLED zaslonhladan vrh za lakše rukovanjekabel s rotirajućim završetkomkeramičke pločefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Flex BHT100 trimmer za dlačice + 3 nastavka
  Remington Flex BHT100, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Aparat za brijanje Remington Flex BHT100 osigurat će vašoj koži savršeno glatko brijanje.Svojstva:prilagođava se pregibima tijelaizmjenjivi dodaciuređaj je vodootporanradi na baterijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Reveal Compact FC500 četka za čišćenje lica
  Remington Reveal Compact FC500, , Električne četke za čišćenje za žene, Električni uređaj za čišćenje Remington Reveal Compact FC500 savršeno će očistiti nečistoću, višak sebuma i mrtve stanice s vaše kože.Svojstva:ostavlja kožu glatkom i svježomuklanja ostatke šminkenježno masira liceNačin upotrebe:Detaljnije informacije o korištenju naći ćete u priloženim uputama.
 • Remington Ultimate F9 aparat za brijanje XF9000
  Remington Ultimate F9, , Električni aparati za brijanje za muškarce, Električni aparat za brijanje Remington Ultimate F9 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:osigurava glatko brijanje, čak i na teško dostupnim mjestimatočno kopira konture licauređaj se može pratiuređaj je namijenjen za suho i mokro brijanjestalak za punjenje i odlaganjeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Remington PRO - Ceramic Extra S5525 pegla za kosu (S5525)
  Remington PRO - Ceramic Extra S5525, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington PRO - Ceramic Extra S5525 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturekeramičke pločefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Keratin Therapy S8590 pegla za kosu (S8590)
  Remington Keratin Therapy S8590, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Keratin Therapy S8590 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosumogućnost podešavanja temperaturesenzor za zaštitu od toplinefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Ceramic Straight 230 S3500 pegla za kosu (Straightener - S3500)
  Remington Ceramic Straight 230 S3500, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Ceramic Straight 230 S3500 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosukeramičke pločemogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington PRO - Ceramic Ultra S5505 pegla za kosu (S5505)
  Remington PRO - Ceramic Ultra S5505, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington PRO - Ceramic Ultra S5505 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosukeramičke pločemogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Pearl S9500 pegla za kosu
  Remington Pearl S9500, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Pearl S9500 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:LED zaslonmogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Groom Kit PLUS PG6150 komplet za precizno podrezivanje brde i dlačica na tijelu
  Remington Groom Kit PLUS PG6150, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Groom Kit PLUS PG6150 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:pouzdano šiša kosu i braduosigurava lako uređivanje kosesamooštreće britvepodešavanje duljine šišanjaindikator punjenjabežična uporabaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington My Groom Hair Clipper HC5100 aparat za šišanje
  Remington My Groom Hair Clipper HC5100, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Remington My Groom Hair Clipper HC5100 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:osigurava lako uređivanje kosepodešavanje duljine šišanjaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Heritage aparat za brijanje HF9000
  Remington Heritage, , Električni aparati za brijanje za muškarce, Električni aparat za brijanje Remington Heritage pruža savršeno glatko lice.Svojstva:lako se održavauređaj se može pratimože se koristiti sa ili bez kabelaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Remington Ceramic Crimp S3580 uvijač za kosu
  Remington Ceramic Crimp S3580, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Ceramic Crimp S3580 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperatureLED zaslonkabel s rotirajućim završetkomfunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostipodloga s površinom prilagođenom za više temperaturefunkcija ionizacijeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Sleek & Curl S6500 pegla za kosu
  Remington Sleek & Curl S6500, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Sleek & Curl S6500 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovamogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiLED zaslonkeramičke pločekabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru.
 • Remington Smooth & Silky EP7500 epilator 5 u 1
  Remington Smooth & Silky EP7500, , Epilatori za žene, Epilator Remington Smooth & Silky EP7500 vam osigurava krasno glatku kožu tjednima bez dlačica.Svojstva:dlačice čupa i s korijenomkožu ostavlja krasno glatkombrže i temeljitije od klasične depilacijejednostavno, brzo i precizno uklanja čak i kratke dlačiceNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Remington All in One Kit PG6045 trimmer za tijelo
  Remington All in One Kit PG6045, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Uređaj Remington All in One Kit PG6045 će vam omogućiti da svoj izgled neprestano imate pod kontrolom. Laka uporaba napravit će od njega idealnog pomoćnika prilikom jednostavnih styling uređivanja.Svojstva:pouzdano šiša kosu i bradulako se oslobađa neželjenih dlačicapodešavanje duljine šišanjasamooštreće britveizmjenjivi dodaciintegrirani sustav usisavanjatitanijumska površinalako se održavaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Beard Boss MB4120 aparat za brijanje (MB 4120)
  Remington Beard Boss MB4120, , Trimeri za muškarce, Uređaj Remington Beard Boss MB4120 vam osigurava savršeno šišanje brade ili kose.Svojstva:podešavanje duljine šišanjaizmjenjivi dodaciradi na baterijeuređaj se može pratiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Wet 2 Straight S7300 pegla za kosu (S7300)
  Remington Wet 2 Straight S7300, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Wet 2 Straight S7300 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosukeramičke pločesmiruje neposlušnu kosuuporaba i za mokru i za suhu kosuLED zaslonmogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Colour Protect pegla za kosu (S6300)
  Remington Colour Protect, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Colour Protect lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturekabel s rotirajućim završetkomkeramičke pločene oštećuje i ne isušuje kosuNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Silk S9600 pegla za kosu
  Remington Silk S9600, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Silk S9600 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiLED zaslonkeramičke pločeNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington PRO - Sleek and Curl S6505 pegla za kosu
  Remington PRO - Sleek and Curl S6505, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington PRO - Sleek and Curl S6505 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumože se koristiti i za pravljenje valovamogućnost podešavanja temperaturekeramičke pločefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkomNačin upotrebe:Pramen kose ubacite među ploče i blago stisnite rukohvat glačala. Kliznim pokretom potom vucite glačalo sve do krajeva kose. Proceduru ponovite sve dok ne dobijete traženu frizuru. Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Durablade MB050 aparat za brijanje
  Remington Durablade MB050, , Trimeri i aparati za brijanje i šišanje za muškarce, Električni aparat za brijanje Remington Durablade MB050 pruža savršeno glatko lice.Svojstva:precizno brijepomaže u sređivanju oblika brkova i zalizakalako se održavasamooštreće britvebežična uporabauređaj je namijenjen za suho i mokro brijanjeindikator punjenjapakiranje sadrži dodatke za šišanjeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Remington Keratin Protect S8540 pegla za kosu keramička površina s keratinom i bademovim uljem
  Remington Keratin Protect S8540, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Keratin Protect S8540 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosune oštećuje i ne isušuje kosufunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostimogućnost podešavanja temperaturekeramičke pločeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington i-Light Prestige IPL6750 IPL epilator za lice, tijelo, bikini zonu i pazuh + 2 nastavka
  Remington i-Light Prestige IPL6750, , Epilatori za žene, Epilator Remington i-Light Prestige IPL6750 vam osigurava krasno glatku kožu tjednima bez dlačica.Svojstva:kožu ostavlja krasno glatkombrže i temeljitije od klasične depilacijeepilacija je na dulje vrijemepakiranje sadrži pribor za liceNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Remington Shine Therapy S8550 pegla za kosu keramička površina impregnirana arganovim uljem i vitaminom E
  Remington Shine Therapy S8550, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Shine Therapy S8550 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:mogućnost podešavanja temperaturene oštećuje i ne isušuje kosuzvučna signalizacija nakon što se glačalo zagrijefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostikabel s rotirajućim završetkommože se koristiti i za pravljenje valovaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Wet2Straight S7350 pegla za kosu
  Remington Wet2Straight S7350, , Pegle za kosu za žene, Glačalo za kosu Remington Wet2Straight S7350 lako će vam osigurati savršenu frizuru. Vaša kosa bit će uvijek predivno sređena, gipka i krasno sjajna.Svojstva:temeljito ispravlja kosumogućnost podešavanja temperaturefunkcija automatskog isključivanja nakon dulje neaktivnostiNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Remington Smooth & Silky WPG4010C trimmer za bikini zonu
  Remington Smooth & Silky WPG4010C, , Epilatori za žene, Aparat za brijanje Remington Smooth & Silky WPG4010C osigurat će vašoj koži savršeno glatko brijanje.Svojstva:brije brzo i lakoprilagođava se pregibima tijelalako rukovanjeNačin upotrebe:Koristite po priloženim uputama.

Posljednje pregledano

Vrh