Brandovi 1
Cijena
kn kn

REF odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: REF 16 proizvoda
 • REF Hair & Body šampon i gel za tuširanje 2 u 1 285 ml
  REF Hair & Body, 285 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 uniseks, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 REF Hair & Body brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuvarijanta preparata 2 u 1 praktična je i za putovanjapruža osjećaj svježineSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • REF Styling sprej za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 300 ml
  REF Styling, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu REF Styling fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijatemeljito fiksira sve tipove kose i frizuračuva elastičnost i ne sputava kosuSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • REF Styling pjena za kosu za volumen od korijena 75 ml
  REF Styling, 75 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje REF Styling vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:ekstra jaka fiksacijapruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitiSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • REF Styling luksuzna pjena za volumen za dugotrajno učvršćivanje 75 ml
  REF Styling, 75 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje REF Styling vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosedugotrajni učinak na koji se možete oslonitiSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • REF Styling sprej za kosu za učvršćivanje i oblik 300 ml
  REF Styling, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu REF Styling fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ekstra jaka fiksacijajednostavna i brza aplikacijadugotrajni učinakSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • REF Styling lak za kosu za elastično učvršćivanje 300 ml
  REF Styling, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu REF Styling fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:jaka fiksacijajednostavna i brza aplikacijapreparat je nježan prema kosiSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • REF Styling vosak za stiliziranje u spreju 250 ml
  REF Styling, 250 ml, Vosak za kosu za žene, Vosak za kosu REF Styling savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuranaglašava prirodni sjaj koseza dugotrajni efektSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu i oblikujte po želji.
 • REF Styling krema za zaglađivanje za neposlušnu i anti-frizz kosu 125 ml
  REF Styling, 125 ml, Kreme za zaglađivanje za žene, Ukrotite svoju neposlušnu kosu. Krema za zaglađivanje REF Styling pruža maksimalnu kontrolu nad neposlušnom kosom i savršeno je zaglađuje.Svojstva:zaglađuje površinu vlasidaje kosi prirodan sjajsprječava neželjeno kovrčanje koseSastojci:veganski proizvodbez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na mokru ili suhu kosu. Kosu sušite dok ne bude potpuno glatka.
 • REF Styling pomada za oblikovanje kose za sjaj 85 ml
  REF Styling, 85 ml, Vosak za kosu uniseks, Vosak za kosu REF Styling savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:prirodno fiksiralako se kreira željena frizuraSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Zagrijte proizvod u dlanovima i nanesite ga na suhu kosu. Potom frizuru oblikujte pomoću prstiju.
 • REF Styling suhi šampon 200 ml
  REF Styling, 200 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon REF Styling vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćukosi pruža energiju i sjajkreira bogati i prozračni volumenSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • REF Intense Hydrate intenzivna maska za suhu kosu 60 ml
  REF Intense Hydrate, 60 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu REF Intense Hydrate predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • REF Weightless Volume regenerator za nježnu i tanku kosu za volumen od korijena 245 ml
  REF Weightless Volume, 245 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator REF Weightless Volume osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža kosi fleksibilnost i volumenštiti kosu od oštećenjaSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • REF Cool Silver srebrni šampon neutralizirajući žuti tonovi 285 ml
  REF Cool Silver, 285 ml, Šamponi za žene, Šampon REF Cool Silver učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratiziraproduljuje boju kosepruža sjaj i volumenSastojci:veganski proizvodbez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • REF Illuminate Colour posvjetljujući i stimulirajući regenerator za obojenu koju 245 ml
  REF Illuminate Colour, 245 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator REF Illuminate Colour osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjeSastojci:bez sulfatabez silikonaveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • REF Ultimate Repair obnavljajuća maska za oštećenu kosu 200 ml
  REF Ultimate Repair, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu REF Ultimate Repair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • REF Illuminate Colour hranjiva maska za kosu za blistavi sjaj 200 ml
  REF Illuminate Colour, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu REF Illuminate Colour predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:olakšava češljanje i sprječava oštećenje koseregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh