Brandovi 1
Cijena
kn kn

Redken odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Redken 110 proizvoda
 • Redken Heat Styling Fabricate 03 zaštitni sprej za toplinsko oblikovanje kose 150 ml
  Redken Heat Styling Fabricate 03, 150 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Redken Heat Styling Fabricate 03 osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseolakšava stylingostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirpruža hidrataciju i sjajNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Redken Texturize Rough Paste 12 pasta za stiliziranje za sve tipove kose 75 ml
  Redken Texturize Rough Paste 12, 75 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Redken Texturize Rough Paste 12 istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:oblikujeolakšava stylingdugotrajni učinakneće se stvrdnuti u kosiSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Redken Forceful 23 lak za kosu ekstra jako učvršćivanje 400 ml
  Redken Forceful 23, 400 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Forceful 23 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:jaka fiksacijanjeguje kosukosa odmah dobija na volumenudugotrajni učinakNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken Texturize Rewind 06 pasta za modeliranje kose za kosu 150 ml
  Redken Texturize Rewind 06, 150 ml, Paste za kosu za žene, Vosak za kosu savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuraprirodno fiksiraNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu i oblikujte po želji.
 • Redken Beach Envy Volume sprej za stiliziranje za mokri efekt 125 ml
  Redken Beach Envy Volume, 125 ml, Slani sprejevi za kosu za žene, Sprej za plažu Redken Beach Envy Volume osigurat će ležerni morski izgled vaše kose.Svojstva:efekt valova kao sa plažepruža kosi volumen i elastičnostlaka tekstura koja ne sputava kosuNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu.
 • Redken Hairspray Fashion Work 12 sprej za obojenu kosu 400 ml
  Redken Hairspray Fashion Work 12, 400 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Hairspray Fashion Work 12 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:prirodna fiksacijanjeguje kosudugotrajni učinakpreparat je nježan prema kosiNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken Texturize Wax Blast 10 vosak za kosu s mat učinkom 150 ml
  Redken Texturize Wax Blast 10, 150 ml, Vosak za kosu za žene, Vosak za kosu Redken Texturize Wax Blast 10 savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:prirodno fiksiramat efektpruža savršeni volumen i oblikNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik. Nanesite na suhu kosu i oblikujte po želji.
 • Redken All Soft ulje za suhu i lomljivu kosu 90 ml
  Redken All Soft, 90 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Ulje za kosu Redken All Soft vašoj će kosi pružiti njegu koju zaslužuje. Kosa će nakon nanošenja biti mekana i puna sjaja.Svojstva:korigira oštećenja kosedubinski hranihidratizira i čini kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Redken Volumize Guts 10 pjena za stiliziranje za volumen i sjaj 300 ml
  Redken Volumize Guts 10, 300 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Redken Volumize Guts 10 vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenabrz i jednostavan stylingfiksira frizuruNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken Brews pomada za kosu za volumen i oblik
  Redken Brews, , Paste za kosu za muškarce, Pasta za kosu Redken Brews postat će vaš nezamjenjiv pomoćnik tijekom svakodnevnog stiliziranja kose. Savršeno učvršćuje frizuru i pomaže pri njezinom oblikovanju.Svojstva:srednje učvršćivanjepomaže u oblikovanju frizurene opterećuje kosulako se ispire
 • Redken Quick Dry brzosušeći sprej za završno uređenje ultra jako učvršćivanje 400 ml
  Redken Quick Dry, 400 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Quick Dry fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuradugotrajni učinakpruža kosi vitalnost i sjajNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken Heat Styling Iron Shape 11 termozaštitni sprej za oblikovanje kose glačalom ili uvijačem 250 ml
  Redken Heat Styling Iron Shape 11, 250 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Redken Heat Styling osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosebori se protiv neposlušne kosepruža hidrataciju i sjajNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Redken Brews kremasta glina za oblikovanje kose 100 ml
  Redken Brews, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Redken Brews postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:olakšava stylingfiksira frizuru u željenom oblikupruža ekstra jako učvršćenjepruža mat izgledizglađujeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Redken Straight Lissage Align 12 balzam za zaglađivanje za kosu isrpljenu toplinskim oblikovanjem 150 ml
  Redken Straight Lissage Align 12, 150 ml, Zaštita kose od topline za žene, Proizvod za styling Redken Straight Lissage Align 12 istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:izglađujeolakšava stylingpruža zdravi sjajdugotrajni učinakSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Redken Shine Brillance sprej za sjaj 150 ml
  Redken Shine Brillance, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Shine Brillance pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kosa je krasno sjajna i vitalnanaglašava intenzitet bojepruža privlačan sjaj
 • Redken Extreme njega za kosu za ispucale vrhove kose 50 ml
  Redken Extreme, 50 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Extreme pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu kosedjeluje na neposlušnu kosudodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Redken Diamond Oil Glow Dry ulje za brže sušenje 100 ml
  Redken Diamond Oil Glow Dry, 100 ml, Zaštita kose od topline za žene, Njega bez ispiranja Redken Diamond Oil Glow Dry pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:štiti od vanjskih utjecajauglađuje dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • Redken Pillow Proof Blow Dry zaštitna krema za ubrzavanje feniranja 150 ml
  Redken Pillow Proof Blow Dry, 150 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Redken Pillow Proof Blow Dry osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosepovećava volumenjača dlaku kosesprječava lomljenje koseolakšava stylingNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Redken Frizz Dismiss krema bez ispiranja za toplinsko oblikovanje kose 250 ml
  Redken Frizz Dismiss, 250 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Frizz Dismiss pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridjeluje na neposlušnu kosuugodno mirisna kosasprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Nemojte ispirati.
 • Redken Pure Force 20 lak za kosu bez aerosola 250 ml
  Redken Pure Force 20, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Pure Force 20 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:jaka fiksacijadugotrajni učinakpruža kosi vitalnost i sjajSastojci:bez aerosolaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken Texturize Powder Grip 03 matirajući puder za volumen i oblik 7 g
  Redken Texturize Powder Grip 03, 7 g, Puderi za kosu za žene, Puder za kosu Redken Texturize Powder Grip 03 pruža vašoj kosi traženi volumen i savršeni oblik.Svojstva:prirodni volumen i mat izgled u jednomkosa je nakon aplikacije prozračnaposebice je pogodan za nježnu i tanku kosuNačin upotrebe:Malu količinu praška sipajte na dlan, u utrljajte u suhu kosu.
 • Redken Volumize Aerate 08 kremasta pjena za stiliziranje za volumen 91 g
  Redken Volumize Aerate 08, 91 g, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Redken Volumize Aerate 08 vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenaštiti od štetnog UV zračenjabrz i jednostavan stylingne lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken One United multifunkcionalna njega za kosu 150 ml
  Redken One United, 150 ml, Sprejevi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken One United pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosedodaje baršunastu mekoćudovodi u red neukrotivu kosukosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Heat Styling Satinwear 04 zaštitno mlijeko za kosu za toplinsko oblikovanje 150 ml
  Redken Heat Styling Satinwear 04, 150 ml, Ostali styling za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Redken Heat Styling Satinwear 04 osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseolakšava stylingbori se protiv neposlušne kosesprječava lomljenje koseNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Redken No Blow Dry krema za styling tanke kose s brzosušećim učinkom 150 ml
  Redken No Blow Dry, 150 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Redken No Blow Dry vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenabrz i jednostavan stylingfrizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danapreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosuNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken Brews pasta za modeling za prirodno učvršćivanje 100 ml
  Redken Brews, 100 ml, Paste za kosu za muškarce, Preparat za styling Redken Brews postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža ekstra jako učvršćenjene sputava kosupruža mat izgledNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Redken Brews hidratantni balzam nakon brijanja 125 m
  Redken Brews, 125 m, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Redken Brews vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožupreventivno djeluje na iritaciju kožedaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Redken Wind Blown 05 suhi završni sprej ultra light 250 ml
  Redken Wind Blown 05, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Wind Blown 05 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:kosa odmah dobija na volumenuprirodna fiksacijačuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken Extreme regenerator bez ispiranja za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 240 ml
  Redken Extreme, 240 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Njega bez ispiranja Redken Extreme pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:eliminira lomljenje kosesprječava ispucale krajevekvalitativno poboljšava strukturu kosepruža hidrataciju i hranjive tvaripovećava gustoću i jačinu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Curvaceous serum za valovitu kosu 150 ml
  Redken Curvaceous, 150 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Curvaceous pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:dovodi u red neukrotivu kosudjeluje na neposlušnu kosupruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Pillow Proof Blow Dry zaštitni sprej za ubrzano sušenje kose 170 ml
  Redken Pillow Proof Blow Dry, 170 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Redken Pillow Proof Blow Dry osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosepovećava volumensprječava lomljenje koseolakšava stylingNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • Redken Extreme hranjiva i termozaštitna krema 200 ml
  Redken Extreme, 200 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene
 • Redken Stay High 18 gel pjena za volumen 150 ml
  Redken Stay High 18, 150 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Redken Stay High 18 vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitiNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken Brews ekstra jaki gel za čvrstu i sjajnu frizuru 150 ml
  Redken Brews, 150 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu Redken Brews osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingjako fiksirapruža frizuri teksturu i oblikNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu kosu i oblikujte je po želji.
 • Redken Texturize Rough Clay 20 matirajuća pasta za fleksibilno učvršćivanje 50 ml
  Redken Texturize Rough Clay 20, 50 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling Redken Texturize Rough Clay 20 istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža mat izgleddugotrajni učinakne sputava kosune ostavlja tragoveNačin upotrebe:Utrljajte u suhu kosu i oblikujte u željeni oblik.
 • Redken Volumize Full Effect 04 pjena za kosu za volumen 250 ml
  Redken Volumize Full Effect 04, 250 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Redken Volumize vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenane lijepi kosu i ne sputava jeosigurava elastičnost koseNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu. Uredite na željeni način. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken High Rise Volume dvokomponentna gel krema 150 ml
  Redken High Rise Volume, 150 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Gel za kosu Redken High Rise Volume osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:pruža volumen od korijenapreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • Redken Quick Tease 15 multifunkcionalni lak za završno oblikovanje kose 250 ml
  Redken Quick Tease 15, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Redken Quick Tease 15 fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:pruža volumen od korijenapruža mat izgledoblikujedugotrajni učinakSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Za dosezanje maksimalnog volumena naprskajte izravno na korijen.
 • Redken Brews pomada za kosu za učvršćivanje i oblik 100 ml
  Redken Brews, 100 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling Redken Brews postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža srednje učvršćenjepruža mat izgledolakšava stylingfiksira frizuru u željenom oblikuizglađujeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Redken Brews pomada od voska za oblikovanje kose 100 ml
  Redken Brews, 100 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling Redken Brews postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:pruža srednje učvršćenjeolakšava stylinglako se ispireNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Redken Texturize Fashion Waves 07 slani sprej za volumen i oblik 250 ml
  Redken Texturize Fashion Waves 07, 250 ml, Slani sprejevi za kosu za žene, Sprej za plažu Redken Texturize osigurat će ležerni morski izgled vaše kose.Svojstva:djeluje od korijena do krajevaefekt valova kao sa plažepruža kosi volumen i elastičnostNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu.
 • Redken Extreme regenerirajuća maska za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 250 ml
  Redken Extreme, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Extreme predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:jača dlaku koseobnavlja strukturu koseregenerira kosu cijelom duljinomvraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Cerafill Defy šampon za gustoću kose 290 ml
  Redken Cerafill Defy, 290 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Cerafill Defy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenjača dlaku kosesmanjuje lomljenje kosezamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Extreme šampon za učvršćivanje za oštećenu kosu 1000 ml
  Redken Extreme, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Extreme učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku kosepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Color Extend Magnetics šampon za zaštitu obojene kose 300 ml
  Redken Color Extend Magnetics, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Color Extend Magnetics učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteproduljuje boju kosejača dlaku koseregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Brews sprej za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 200 ml
  Redken Brews, 200 ml, Styling za muškarce, Lak za kosu Redken Brews fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurajaka fiksacijane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledjednostavna i brza aplikacijaima dugotrajni učinakSastojci:ugodno mirišeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Redken All Soft hidratantni regenerator za izrazito suhu kosu 1000 ml
  Redken All Soft, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken All Soft osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Volumize Thickening Lotion 06 mlijeko za stiliziranje za volumen i sjaj 153 ml
  Redken Volumize Thickening Lotion 06, 153 ml, Ostali styling za žene, Preparat za učvršćivanje Redken Volumize Thickening Lotion 06 vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenapovećava prirodni sjaj kosene lijepi kosu i ne sputava jepreparat je posebice pogodan za nježnu i tanku kosuNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Redken Cerafill Defy regenerator za gustoću kose 245 ml
  Redken Cerafill Defy, 245 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Cerafill osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenpoboljšava strukturu kosekorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjaosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Cerafill Retaliate šampon protiv opadanja kose 1000 ml
  Redken Cerafill Retaliate, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Cerafill Retaliate učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištestimulira rast koseregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomsmanjuje lomljenje koseSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Cerafill Maximize intenzivna njega za prorijeđenu kosu 10 x 6 ml
  Redken Cerafill Maximize, 10 x 6 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Cerafill Maximize pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosepruža hidrataciju i hranjive tvariaktivira djelovanje korijena koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Cerafill Retaliate tretman protiv gubitka kose 90 ml
  Redken Cerafill Retaliate, 90 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Cerafill Retaliate pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseaktivira djelovanje korijena kosepruža hidrataciju i hranjive tvariNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Curvaceous mlijeko za stiliziranje za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom 180 ml
  Redken Curvaceous, 180 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Redken Curvaceous istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylinghidratiziraizglađujepruža savršeni volumen i oblikSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Redken High Rise Volume regenerator za volumen 250 ml
  Redken High Rise Volume, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken High Rise Volume osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža kosi fleksibilnost i volumenosigurava kosi briljantni sjajpoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Extreme zaštitna njega protiv pucanja kose 150 ml
  Redken Extreme, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Extreme predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:obnavlja strukturu kosedjeluje u dubinu dlakeregenerira kosu cijelom duljinomNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Color Extend Magnetics nježni regenerator bez sulfata za obojenu kosu 250 ml
  Redken Color Extend Magnetics, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Color Extend Magnetics osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:produljuje trajanje bojepoboljšava strukturu koseštiti kosu od oštećenjasprječava lomljenje koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Diamond Oil Glow Dry pripremni piling prije pranja kose 150 ml
  Redken Diamond Oil Glow Dry, 150 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Diamond Oil Glow Dry učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenintenzivno hidratiziraproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Brews osvježavajući šampon za kosu i vlasište od metvice 300 ml
  Redken Brews, 300 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Redken Brews učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratizirazamirisat će kosu muževnim mirisompere kosu i čisti vlasišteNačin upotrebe:Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • Redken Nature+Science Extreme intenzivni regenerator za oštećenu i lomljivu kosu bez silikona 250 ml
  Redken Nature+Science Extreme, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Nature+Science Extreme osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijukorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjazatvara površinu kose, čini je otpornijomsprječava lomljenje koseSastojci:bez silikonaveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken All Soft kura za suhu i lomljivu kosu 250 ml
  Redken All Soft, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken All Soft predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Shine Brillance mlijeko za zaglađivanje za neposlušnu i anti-frizz kosu 100 ml
  Redken Shine Brillance, 100 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Redken Shine Brillance istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:izglađujepruža zdravi sjajne sputava kosudugotrajni učinakSastojci:bez parabenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Redken Scalp Relief šampon za kosu koja se brzo masti 300 ml
  Redken Scalp Relief, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Scalp Relief učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Curvaceous regenerator za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom 250 ml
  Redken Curvaceous, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Curvaceous osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuzaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjaolakšava češljanje i uređivanjepoboljšava strukturu koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken High Rise Volume šampon za volumen 300 ml
  Redken High Rise Volume, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken High Rise Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosepere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu mekanompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken All Soft maska 2u1 za suhu i lomljivu kosu 200 ml
  Redken All Soft, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken All Soft predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirakosa je mekana na dodirvraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Color Extend Magnetics maska 2u1 za obojenu kosu 200 ml
  Redken Color Extend Magnetics, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Color Extend Magnetics predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomdjeluje u dubinu dlakepruža kosi briljantni sjajproduljuje vijek trajanja bojevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Extreme maska 2u1 za oštećenu kosu 200 ml
  Redken Extreme, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Extreme predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku kosedjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Diamond Oil Glow Dry posvjetljujući regenerator za sjaj i jednostavno raščešljavanje kose za ubrzano sušenje 250 ml
  Redken Diamond Oil Glow Dry, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Diamond Oil osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:osigurava kosi briljantni sjajpruža kosi fleksibilnost i volumenpoboljšava strukturu kosepruža potrebnu hidratacijuštiti kosu od oštećenjaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Clean Maniac Micellar šampon za čišćenje bez silikona i sulfata 300 ml
  Redken Clean Maniac Micellar, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Clean Maniac Micellar učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:bez sulfatane sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken For Men Go Clean kozmetički set II. (za suhu i normalnu kosu) za muškarce
  Redken For Men Go Clean, , Styling za muškarce, Razveselite sebe i svoje bližnje savršenim kozmetičkim setom Redken. Set s proizvodima za njegu kose oduševit će svakoga.Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebunjega kose za prekrasnu kosu punu životaza savršen styling koselijepo upakiranoSastojci:luksuzna torbica na poklonNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Redken Color Extend Blondage šampon za neutraliziranje bakrenih tonova 300 ml
  Redken Color Extend Blondage, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Color Extend Blondage™ učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken Brews poklon set II. za muškarce
  Redken Brews, , Kozmetički setovi za muškarce
 • Redken All Soft maska za kosu za izrazito suhu kosu 30 ml
  Redken All Soft, 30 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken All Soft predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Brews šampon protiv peruti 300 ml
  Redken Brews, 300 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Redken Brews učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu muževnim mirisompruža kosi sjaj i volumenjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Redken Brews krema za brijanje 150 ml
  Redken Brews, 150 ml, Sredstva za brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Redken Brews osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjeregenerira i vitalizira kožuosigurava maksimalno glatko brijanjeugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Redken Nature+Science Color Extend šampon za čišćenje za obojenu i oštećenu kosu 300 ml
  Redken Nature+Science Color Extend, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Nature+Science Color Extend učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuproduljuje boju kosepruža sjaj i volumenSastojci:ne sadrži silikoneveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Redken Nature+Science All Soft hidratantni regenerator za suhu i oštećenu kosu bez silikona 250 ml
  Redken Nature+Science All Soft, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Nature+Science All Soft osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjezatvara površinu kose, čini je otpornijomosigurava kosi briljantni sjajpruža potrebnu hidratacijuSastojci:bez silikonaveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken All Soft regenerator za suhu i lomljivu kosu 250 ml
  Redken All Soft, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken All Soft osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:poboljšava strukturu kosepruža kosi fleksibilnost i volumenpruža potrebnu hidratacijusprječava lomljenje koseosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Color Extend Magnetics regenerirajuća maska za obojenu kosu 250 ml
  Redken Color Extend Magnetics, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Color Extend Magnetics predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:produljuje vijek trajanja bojeregenerira kosu cijelom duljinomdjeluje u dubinu dlakeobnavlja strukturu koseintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Cerafill Maximize kura za kosu za jačanje kose s trenutnim učinkom 125 ml
  Redken Cerafill Maximize, 125 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Redken Cerafill Maximize pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:povećava gustoću i jačinu koseeliminira lomljenje kosekvalitativno poboljšava strukturu koseSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • Redken Hair Cleansing Cream šampon za čišćenje za sve tipove kose 1000 ml
  Redken Hair Cleansing Cream, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Hair Cleansing Cream učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken Curvaceous kremasti šampon za kovrčavu i kosu s trajnom ondulacijom 1000 ml
  Redken Curvaceous, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Curvaceous učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirajača dlaku koseregenerira i hrani kosuSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Beach Envy Volume šampon za mokri izgled 300 ml
  Redken Beach Envy Volume, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Beach Envy Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken Diamond Oil Glow Dry gel šampon za kosu bez sjaja za ubrzano sušenje 300 ml
  Redken Diamond Oil Glow Dry, 300 ml, Šamponi za žene, Suhi šampon Redken Diamond Oil Glow Dry vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:uklanja nečistoćekosi pruža energiju i sjajhrani i jača
 • Redken Pillow Proof Blow Dry suhi šampon za upijanje prekomjernog lučenja sebuma i osvježenje kose 153 ml
  Redken Pillow Proof Blow Dry, 153 ml, Suhi šamponi za žene, Suhi šampon vraća vašoj frizuri volumen i svježi izgled. Uživajte u osjećaju čiste kose, bez potrebe za pranjem.Svojstva:upija suvišnu masnoćuosvježava i daje prozračnostu kosi ne ostavlja bijele tragoveproduljuje učinak oprane koseNačin upotrebe:Bočicu prije uporabe dobro protresti. Naprskajte prije svega prema korijenu kose s udaljenosti 20–30 cm od glave.
 • Redken Clean Maniac regenerator za čišćenje 250 ml
  Redken Clean Maniac, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Clean Maniac osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosupruža potrebnu hidratacijupruža kosi fleksibilnost i volumenpoboljšava strukturu koseSastojci:bez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Brews 3 u1 šampon, regenerator i gel za tuširanje 300 ml
  Redken Brews, 300 ml, Njega tijela za muškarce, Šampon Redken Brews učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • Redken Brews šampon za svakodnevnu uporabu 300 ml
  Redken Brews, 300 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Redken Brews učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Redken Brews šampon za jačanje bijele i sijede kose 300 ml
  Redken Brews, 300 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Redken Brews učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku koseostavlja kosu mekanompere kosu i čisti vlasištesmanjuje lomljenje koseNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite.
 • Redken Frizz Dismiss šampon za zaglađivanje za neposlušnu i anti-frizz kosu 300 ml
  Redken Frizz Dismiss, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Frizz Dismiss učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištezamirisat će kosu blagim mirisompruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Redken Nature+Science All Soft hidratantni šampon za suhu i oštećenu kosu bez silikona 300 ml
  Redken Nature+Science All Soft, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Nature+Science All Soft učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanomregenerira i hrani kosuSastojci:ne sadrži silikoneveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Redken Nature+Science Color Extend regenerator za obojenu i oštećenu kosu 250 ml
  Redken Nature+Science Color Extend, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Redken Nature+Science Color Extend osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjezaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuintenzivira boju koseSastojci:veganski proizvodbez silikonane sadrži umjetne bojeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Redken Brews ulje za bradu 30 ml
  Redken Brews, 30 ml, Ulja za lice za muškarce, Ulje za njegu Redken Brews osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuolakšava češljanje bradeizglađuje bradu i sprječava kovrčanjeodržava bradu zdravom i sjajnomNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu. Nemojte ispirati.
 • Redken Nature+Science Extreme intenzivni šampon za oštećenu i lomljivu kosu 300 ml
  Redken Nature+Science Extreme, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Nature+Science Extreme učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku kosesmanjuje lomljenje koseSastojci:ne sadrži silikoneveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Redken Extreme kura za kosu za oštećenu, kemijski tretiranu kosu 150 ml
  Redken Extreme, 150 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Extreme predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:jača dlaku koseštiti od štetnog djelovanja okruženjapruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken All Soft šampon za čišćenje za oštećenu kosu 1000 ml
  Redken All Soft, 1000 ml, Šamponi uniseks, Šampon Redken All Soft učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisompruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • Redken Color Extend Blondage maska za plavu i sijedu kosu 250 ml
  Redken Color Extend Blondage, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Redken Color Extend Blondage predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:produljuje vijek trajanja bojeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Redken Scalp Relief šampon za osjetljivo vlasište 300 ml
  Redken Scalp Relief, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Scalp Relief učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije. Prije upotrebe se posavjetujte sa svojim frizerom, je li ovaj proizvod prikladan za vašu kosu.
 • Redken Scalp Relief šampon protiv peruti 300 ml
  Redken Scalp Relief, 300 ml, Šamponi za žene, Šampon Redken Scalp Relief učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:kosu oslobađa prhutipere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.

Posljednje pregledano

Vrh