Brandovi 1
Cijena
kn kn

Radox odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Radox 19 proizvoda
 • Radox Men Fresh gel za tuširanje i šampon 2 u 1 za muškarce 250 ml
  Radox Men Fresh, 250 ml, Sredstva za tuširanje za muškarce, Gel za tuširanje Radox Men Fresh učinit će od nužne svakodnevne higijene jedinstveni osvježavajući doživljaj.Svojstva:nježno pere kožu cijelog tijelapere kosu i čisti vlasištenakon korištenja pruža osjećaj svježine i energijeNačin upotrebe:Nanesite proizvod na vlažnu kožu i isperite svu nečistoću. Detaljno isperite.
 • Radox Men Muscle Therapy pjena za kupanje Black Pepper & Ginseng 500 ml
  Radox Men Muscle Therapy, 500 ml, Sredstva za kupku za muškarce, Pjena za kupku Radox Men Muscle Therapy osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:opušta mišićepruža osjećaj komfora i mirakoži pruža ugodan muževan mirisNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Radox Feel Free gel za tuširanje Matcha Green Tea & Coconut Water 200 ml
  Radox Feel Free, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Radox Feel Free nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeomekšava i poboljšava gipkost koževraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Radox Feel Luxurious Feel Pampered pjena za kupanje Shea Butter & Ginger 500 ml
  Radox Feel Luxurious Feel Pampered, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Radox Feel Luxurious Feel Pampered osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:pruža osjećaj komfora i mirahidratizira i hrani kožuomekšava kožu cijelog tijelastvara bogatu pjenuNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Radox Feel Hygienic Moisturise tekući sapun zamjensko punjenje 500 ml
  Radox Feel Hygienic Moisturise, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Radox Feel Hygienic Moisturise štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukusprječava isušivanje koženjeguje kožu rukuNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Radox Feel Hygienic Moisturise tekući sapun za ruke 250 ml
  Radox Feel Hygienic Moisturise, 250 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Radox Feel Hygienic Moisturise štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuuklanja nečistoće i bakterijesprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Radox Muscle Soak sol za kupku za opuštanje mišića Thyme 400 g
  Radox Muscle Soak, 400 g, Sol za kupku za žene, Sol za kupku Radox Muscle Soak budi blagostanje i opuštanje pri svakodnevnoj rutini kupanja.Svojstva:regenerira kožukožu čini mekanom i nježnomugodno mirišeNačin upotrebe:U vodi će se osloboditi sve važne i ljekovite tvari. Ulijte u toplu kupku i ostavite da se rastopi.
 • Radox Feel Lively njegujući gel za tuširanje Wild Peony & Lychee 200 ml
  Radox Feel Lively, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Radox Feel Lively nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforaintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Radox Feel Restored Stress Relief pjena za kupanje Rosemary & Eucalyptus 500 ml
  Radox Feel Restored Stress Relief, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Radox Feel Restored Stress Relief osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:smiruje tijelo i umpruža osjećaj komfora i miraomekšava kožu cijelog tijelaNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Radox Men Feel Wild gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Blackberry & Ginger 250 ml
  Radox Men Feel Wild, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Radox Men Feel Wild brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuzamirisat će kosu muževnim mirisomnakon korištenja pruža osjećaj svježine i energijeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Radox Feel Bright pjena za tuširanje i njegu Mango & Mandarin Scent 200 ml
  Radox Feel Bright, 200 ml, Sredstva za brijanje za žene, Krema za tuširanje Radox Feel Bright mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuosigurava precizno i brzo brijanjeNačin upotrebe:Dovoljnu količinu proizvoda nanesite na kožu, ravnomjerno razmažite i nježno napravite pjenu. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Radox Stress Relief relaksirajuća sol za kupku Eucalyptus 400 g
  Radox Stress Relief, 400 g, Sol za kupku za žene, Sol za kupku Radox Stress Relief budi blagostanje i opuštanje pri svakodnevnoj rutini kupanja.Svojstva:regenerira kožukožu čini mekanom i nježnomugodno mirišeNačin upotrebe:Ulijte u toplu kupku i ostavite da se rastopi. U vodi će se osloboditi sve važne i ljekovite tvari.
 • Radox Feel Restored Feel Relaxed pjena za kupanje Lavender & Waterlilly 500 ml
  Radox Feel Restored Feel Relaxed, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Radox Feel Restored Feel Relaxed osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:smiruje tijelo i umhidratizira i hrani kožupruža osjećaj komfora i mirastvara bogatu pjenuNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Radox Feel Fresh 12h Scent Touch gel za tuširanje Artic Bluberry & Patchouli 200 ml
  Radox Feel Fresh 12h Scent Touch, 200 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Radox Feel Fresh 12h Scent Touch nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeomekšava i poboljšava gipkost koževraća koži osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Radox Feel Vivacious pjena za tuširanje i njegu Apple Blossom & Cranberry Scent 200 ml
  Radox Feel Vivacious, 200 ml, Sredstva za brijanje za žene, Krema za tuširanje Radox Feel Vivacious mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuosigurava precizno i brzo brijanjeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Radox Feel Gorgeous gel za tuširanje Coconut Kiss 250 ml
  Radox Feel Gorgeous, 250 ml, Kreme za tuširanje za žene, Krema za tuširanje Radox Feel Gorgeous mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Radox Feel Luxurious Feel Blissful pjena za kupanje Calendula & Rose 500 ml
  Radox Feel Luxurious Feel Blissful, 500 ml, Pjene za kupku za žene, Pjena za kupku Radox Feel Luxurious Feel Blissful osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:pruža osjećaj komfora i miraugodno mirišeomekšava kožu cijelog tijelaNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Radox Feel Hygienic Replenished tekući sapun zamjensko punjenje 500 ml
  Radox Feel Hygienic Replenished, 500 ml, Tekući sapuni za žene, Tekući sapun Radox Feel Hygienic Replenished štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:uklanja nečistoće i bakterijenjeguje kožu rukuosvježava i daje koži vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Radox Feel Vibrant pjena za tuširanje i njegu Blood Orange & Ginger Scent 200 ml
  Radox Feel Vibrant, 200 ml, Sredstva za brijanje za žene, Krema za tuširanje Radox Feel Vibrant mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.Svojstva:nježno čisti kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuosigurava precizno i brzo brijanjeNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh