Brandovi 1
Cijena
kn kn

Queen Helene odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Queen Helene 8 proizvoda
 • Queen Helene Placenta njega za kosu 237 ml
  Queen Helene Placenta, 237 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Ulje za kosu Queen Helene Placenta vašoj će kosi pružiti njegu koju zaslužuje. Kosa će nakon nanošenja biti mekana i puna sjaja.Svojstva:dubinski hranihidratizira i čini kosu mekanomvidno uljepšava kosuznačajno regenerira i štitidjeluje protiv lomljenja kose i ispucalih krajevadaje kosi snagu i fleksibilnostkorigira oštećenja kosesprječava neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, posebice na duljinu i vrhove.
 • Queen Helene Cocoa Butter krema za ruke i tijelo 454 g
  Queen Helene Cocoa Butter, 454 g, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Queen Helene Cocoa Butter njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožupomaže suhoj kožiumiruje kožu i osvježava jeNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Queen Helene Mint Julep piling za masno lice sklono aknama 170 g
  Queen Helene Mint Julep, 170 g, Mehanički piling za žene, Piling za kožu Queen Helene Mint Julep čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Način upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom.
 • Queen Helene Oatmeal 'n Honey piling za normalnu i suhu kožu 170 g
  Queen Helene Oatmeal 'n Honey, 170 g, Mehanički piling za žene, Piling za kožu Queen Helene Oatmeal 'n Honey čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Svojstva:temeljito umiva i čisti cijelo liceuklanja mrtve stanice kožene isušuje kožuNačin upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom. Izbjegavajte područje oko očiju.
 • Queen Helene Almond krema za masažu za lice i tijelo 425 g
  Queen Helene Almond, 425 g, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Queen Helene Almond njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:intenzivno hrani i njegujedaje koži baršunastu glatkoćukoži pruža dugotrajnu uglađenostvraća koži komfor i vitalnostomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Queen Helene Mint Julep maska za masno lice sklono aknama 340 g
  Queen Helene Mint Julep, 340 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice Queen Helene Mint Julep vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa nečistoća u porama i zateže ihdaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • Queen Helene Olive Oil maska za izrazito suho lice 170 g
  Queen Helene Olive Oil, 170 g, Mehanički piling za žene, Piling za kožu Queen Helene Olive Oil čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Svojstva:zaglađuje i kožu čini nježnomučinkovito obnavlja kožune isušuje kožuNačin upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom. Izbjegavajte područje oko očiju.
 • Queen Helene Mud Pack maska za lice od engleske gline 340 g
  Queen Helene Mud Pack, 340 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice Queen Helene Mud Pack vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožupročišćava kožuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.

Posljednje pregledano

Vrh