Brandovi 1
Cijena
kn kn

Proraso odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Proraso 48 proizvoda
 • Proraso Grooming četka za bradu veliki
  Proraso Grooming, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Proraso Grooming pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićeuklanja dlake koje ispadaju
 • Proraso Wood and Spice kolonjska voda za muškarce 100 ml
  Proraso Wood and Spice, 100 ml, kolonjska voda za muškarce, Kolonjska voda Proraso Wood and Spice Wood and Spice je izrazito muževan miris koji će vam pružiti samopouzdanje u bilo koje doba dana.miris drvećaza modernog kavaliraza svaki dan, ali i u posebnim prigodama
 • Proraso Grooming kozmetički set
  Proraso Grooming, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Proraso Grooming pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićeuklanja dlake koje ispadajudobro se drži u ruci
 • Proraso Protettivo E Idratante hidratantni balzam nakon brijanja 100 ml
  Proraso Protettivo E Idratante, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Protettivo E Idratante vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:duboko hidratizira kožujača obrambenu barijeru kožeosvježava umornu kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Cypress & Vetyver hidratantni balzam nakon brijanja hranjiva tekstura 100 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Cypress & Vetyver vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Green sapun za brijanje u tubi 150 ml
  Proraso Green, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Green osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:osigurava maksimalno glatko brijanjestvara bogatu pjenuugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Green osvježavajući balzam nakon brijanja 100 ml
  Proraso Green, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Green vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuosvježava umornu kožuduboko hidratizira kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Grooming alaun kristal 100 g
  Proraso Grooming, 100 g, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Grooming vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožueliminira peckanjepreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Green gel za zaustavljanje krvarenja nakon brijanja 10 ml
  Proraso Green, 10 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Green vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožu
 • Proraso White balzam poslije brijanja za osjetljivu kožu lica 25 ml
  Proraso White, 25 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso White vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Azur Lime kolonjska voda 100 ml
  Proraso Azur Lime, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Azur Lime vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:osvježava umornu kožudaje koži ugodan mirispreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Cypress & Vetyver kolonjska voda 100 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Cypress & Vetyver vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:osvježava umornu kožudaje koži ugodan mirispreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Red voda poslije brijanja 100 ml
  Proraso Red, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Red vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:duboko hidratizira kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Green osvježavajuća voda poslije brijanja 400 ml
  Proraso Green, 400 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Green vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Azur Lime hidratantni balzam nakon brijanja hranjiva tekstura 100 ml
  Proraso Azur Lime, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Azur Lime vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:duboko hidratizira kožusmanjuje crvenilo i umiruje kožuosvježava umornu kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Wood and Spice hidratantni balzam nakon brijanja 100 ml
  Proraso Wood and Spice, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja Proraso Wood and Spice Wood and Spice vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:duboko hidratizira kožupreventivno djeluje na iritaciju kožejača obrambenu barijeru kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Proraso Azur Lime ulje za bradu 30 ml
  Proraso Azur Lime, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Proraso Azur Lime osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožubrada je nježnaolakšava češljanje bradeizglađuje bradu i sprječava kovrčanjeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Proraso White pjena za brijanje za osjetljivu kožu lica 300 ml
  Proraso White, 300 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso White osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjesprječava iritaciju kožesmiruje kožuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Green krema prije brijanja 100 ml
  Proraso Green, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Green osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjesprječava iritaciju kožeugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Wood and Spice ulje za bradu 30 ml
  Proraso Wood and Spice, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Proraso Wood and Spice Wood and Spice osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:pruža suptilni svježi mirissprečava iritaciju i svrbež kožehidratizira i ne isušuje kožubrada je nježnaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Proraso Wood and Spice šampon za bradu 200 ml
  Proraso Wood and Spice, 200 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Proraso Wood and Spice Wood and Spice je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Proraso Cypress & Vetyver ulje za bradu 30 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Proraso Cypress & Vetyver osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:olakšava češljanje bradeizglađuje bradu i sprječava kovrčanjebrada je nježnapruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Proraso Green ulje za bradu 30 ml
  Proraso Green, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Proraso Green osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:olakšava češljanje bradepruža suptilni svježi mirisodržava bradu zdravom i sjajnombrada je nježnaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Proraso Green sapun za brijanje 150 ml
  Proraso Green, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Green osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:osigurava maksimalno glatko brijanjeugodno osvježavastvara bogatu pjenuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso White sapun za brijanje za osjetljivo lice u tubi 150 ml
  Proraso White, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso White osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjehidratizira i ne isušuje kožusprječava iritaciju kožeNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Red sapun za brijanje za čvrstu bradu u tubi 150 ml
  Proraso Red, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Red osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:stvara bogatu pjenupomaže glatkom i preciznom brijanjuregenerira i vitalizira kožuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Protettivo E Idratante sapun za brijanje s hidratantnim učinkom 150 ml
  Proraso Protettivo E Idratante, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Protettivo E Idratante osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjestvara bogatu pjenuhidratizira i ne isušuje kožusprječava iritaciju kožeNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Red krema prije brijanja za oštru bradu 100 ml
  Proraso Red, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Red osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjeuređaj lako klizi po kožiregenerira i vitalizira kožuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Wood and Spice Hot ulje za bradu 4 x 17 ml
  Proraso Wood and Spice Hot, 4 x 17 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Proraso Wood and Spice Hot osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožubrada je nježnasprečava iritaciju i svrbež kožepruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Proraso Azur Lime balzam za bradu 100 ml
  Proraso Azur Lime, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Proraso Azur Lime će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožune ostavlja u bradi ostatke i lijepi jejednostavan za primjenu
 • Proraso Azur Lime šampon za bradu 200 ml
  Proraso Azur Lime, 200 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Proraso Azur Lime je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduomekšava bradujača bradu i olakšava njihovo oblikovanjeNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Proraso Cypress & Vetyver krema za brijanje 275 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 275 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Cypress & Vetyver osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjeregenerira i vitalizira kožuhidratizira i ne isušuje kožuugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Wood and Spice kozmetički set I. (za muškarce) za muškarce
  Proraso Wood and Spice, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Proraso Wood and Spice Wood and Spice sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i braderaščešljava i izglađuje bradu/brkovehidratizira i ne isušuje kožulijepo upakirano / poklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Proraso Red sapun za brijanje za čvrstu bradu 150 ml
  Proraso Red, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Red osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:osigurava maksimalno glatko brijanjesmiruje kožusprječava iritaciju kožeNačin upotrebe:Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat.
 • Proraso Green pjena za brijanje 50 ml
  Proraso Green, 50 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Green osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjeuređaj lako klizi po kožiugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Professionale četka za brijanje
  Proraso Professionale, , Klasično brijanje za muškarce, Klasično brijanje uživa sve veću popularnost. Proizvod Proraso Professionale je nezamjenjiv komad za vašu kozmetičku torbicu.Svojstva:brijanje tradicionalnom metodomsavršeno pravi pjenu od preparata za brijanjeprirodne čekinjeNačin upotrebe:Namočite kist u toplu vodu, pa nanesite kružnim pokretima sapun za brijanje, napravite pjenu i nanesite na lice.
 • Proraso Azur Lime poklon set I. za muškarce
  Proraso Azur Lime, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Proraso Azur Lime sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i bradeolakšava češljanje bradehidratizira i ne isušuje kožueliminira čvorićelijepo upakirano / poklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Proraso Green šampon za bradu 200 ml
  Proraso Green, 200 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Proraso Green je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Proraso Cypress & Vetyver šampon za bradu 200 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 200 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Proraso Cypress & Vetyver je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduhidratizira i ne isušuje kožuumiruje iziritiranu kožuNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Proraso Cypress & Vetyver balzam za bradu 100 ml
  Proraso Cypress & Vetyver, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Proraso Cypress & Vetyver će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožune ostavlja u bradi ostatke i lijepi jejednostavan za primjenuugodno miriše
 • Proraso Green balzam za bradu 100 ml
  Proraso Green, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Proraso Green će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jepotiče zdravi rast bradeugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Proraso White sapun za brijanje za osjetljivu kožu lica 150 ml
  Proraso White, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso White osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:osigurava maksimalno glatko brijanjesprječava iritaciju kožehidratizira i ne isušuje kožusmiruje kožuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso White krema prije brijanja za osjetljivu kožu lica 100 ml
  Proraso White, 100 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso White osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjesmiruje kožuhidratizira i ne isušuje kožusprječava iritaciju kožeNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.
 • Proraso Wood and Spice balzam za bradu 100 ml
  Proraso Wood and Spice, 100 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Proraso Wood and Spice Wood and Spice će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:potiče zdravi rast bradenjeguje brkovejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Proraso Wood and Spice vosak za bradu 15 ml
  Proraso Wood and Spice, 15 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Proraso Wood and Spice Wood and Spice će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:uglađuje brkove i pomaže u oblikovanjuugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte brkove.
 • Proraso Azur Lime krema za brijanje 275 ml
  Proraso Azur Lime, 275 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Azur Lime osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjehidratizira i ne isušuje kožuugodno osvježavaNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti. Nakon brijanja temeljito isperite.
 • Proraso Red pjena za brijanje s hranjivim učinkom 300 ml
  Proraso Red, 300 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Proraso Red osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjehidratizira i ne isušuje kožuuređaj lako klizi po kožiosigurava maksimalno glatko brijanjeNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti.

Posljednje pregledano

Vrh