Brandovi 1
Cijena
kn kn

Piz Buin odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Piz Buin 32 proizvoda
 • Piz Buin Mountain krema za sunčanje SPF 15 50 ml
  Piz Buin Mountain, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Mountain nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanpruža koži potrebnu hidratacijunjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.
 • Piz Buin After Sun rashlađujuće mlijeko nakon sunčanja 200 ml
  Piz Buin After Sun, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja Piz Buin After Sun osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:intenzivno hidratiziranjeguje i regenerirahladi kožupruža osjećaj svježineNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu.
 • Piz Buin In Sun sprej za sunčanje SPF 30 200 ml
  Piz Buin In Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin In Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjadjeluje preventivno protiv starenja koželako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Allergy sprej za sunčanje SPF 30 200 ml
  Piz Buin Allergy, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Allergy nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjapruža koži potrebnu hidratacijudjeluje preventivno protiv starenja kožesprječava nastanak alergijskih reakcija na sunceproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja. Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu.
 • Piz Buin Mountain zaštitni balzam SPF 50+ 20 ml
  Piz Buin Mountain, 20 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Mountain učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je pogodan za sunčano, hladno i vjetrovito vrijemehidratizira i hraniproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Preparat nanesite na osjetljive dijelove tijela kojima je potrebna veća njega. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Piz Buin Lipstick balzam za usne SPF 30 4,9 g
  Piz Buin Lipstick, 4,9 g, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Lipstick učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:pruža zaštitu od UV zračenjahidratizira i hraniima umirujući učinakštiti od djelovanja slobodnih radikalaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na usne. Ponovite u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno ulje za ubrzanje tamnjenja kože SPF 30 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćenjeguje kožu i brine se o njojpomaže u prirodnom procesu sunčanjaproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.
 • Piz Buin Allergy krema za sunčanje za lice SPF 30 50 ml
  Piz Buin Allergy, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Allergy će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanbrzo upijaumiruje i omekšava kožuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom. Nanesite zaštitne preparate u dovoljnoj količini.
 • Piz Buin Allergy mlijeko za sunčanje SPF 30 200 ml
  Piz Buin Allergy, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Allergy nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjasprječava nastanak alergijskih reakcija na sunceproizvod je vodootporanpruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.
 • Piz Buin In Sun hidratantna krema za sunčanje SPF 20 200 ml
  Piz Buin In Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin In Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Mountain zaštitna krema za lice i balzam za usne 2 u 1 SPF 15 20 ml
  Piz Buin Mountain, 20 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Mountain učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:pruža zaštitu od UV zračenjaproizvod je vodootporanproizvod je pogodan za sunčano, hladno i vjetrovito vrijemeNačin upotrebe:Preparat nanesite na osjetljive dijelove tijela kojima je potrebna veća njega. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Piz Buin Mountain krema za sunčanje za lice SPF 50+ 50 ml
  Piz Buin Mountain, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Mountain će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaraspolaže veoma visokom razinom zaštite od suncaproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Piz Buin Mountain zaštitna krema za lice i balzam za usne 2 u 1 SPF 30 20 ml
  Piz Buin Mountain, 20 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Mountain učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:proizvod je vodootporanproizvod je pogodan za sunčano, hladno i vjetrovito vrijemepruža zaštitu od UV zračenjaNačin upotrebe:Preparat nanesite na osjetljive dijelove tijela kojima je potrebna veća njega. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Piz Buin In Sun hidratantno mlijeko za sunčanje SPF 10 200 ml
  Piz Buin In Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin In Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Mountain krema za sunčanje za lice SPF 30 50 ml
  Piz Buin Mountain, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Mountain će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjabrzo upijaintenzivno hidratizirahrani kožuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.
 • Piz Buin Allergy kozmetički set VII. za žene
  Piz Buin Allergy, , Kozmetički setovi za žene
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno ulje za ubrzanje tamnjenja kože SPF 6 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeubrzava prirodni proces sunčanjapojačava i produljuje preplanulostNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Piz Buin Hydro Infusion gel krema za sunčanje SPF 15 150 ml
  Piz Buin Hydro Infusion, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Hydro Infusion nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje.
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno mlijeko za ubrzanu preplanulost SPF 6 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćepruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Instant Glow sprej za sunčanje sa sjajnim efektom SPF 30 150 ml
  Piz Buin Instant Glow, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Instant Glow nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:pruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanštiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Piz Buin Moisturising balzam za usne SPF 30 4,9 g
  Piz Buin Moisturising, 4,9 g, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Moisturising učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:proizvod je pogodan za sunčano, hladno i vjetrovito vrijemehidratizira i hranisprječava ispucanost usanaNačin upotrebe:Prije boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na usne. Ponovite u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Piz Buin Allergy kozmetički set XI. za žene
  Piz Buin Allergy, 2 kom, Kozmetički setovi za žene
 • Piz Buin Tan & Protect kozmetički set V. za žene
  Piz Buin Tan & Protect, , Kozmetički setovi za žene
 • Piz Buin Instant Glow posvjetljujuća krema za sunčanje SPF 30 150 ml
  Piz Buin Instant Glow, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Instant Glow nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanpruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Instant Glow posvjetljujuća krema za sunčanje SPF 15 150 ml
  Piz Buin Instant Glow, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Instant Glow nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanpruža koži potrebnu hidratacijupomaže u prirodnom procesu sunčanjaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Hydro Infusion gel krema SPF 30 150 ml
  Piz Buin Hydro Infusion, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Hydro Infusion nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijulako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja. Na suncu nemojte ostajati previše dugo, bez obzira što ste koristili zaštitna sredstva za sunčanje.
 • Piz Buin Allergy mlijeko za sunčanje SPF 15 200 ml
  Piz Buin Allergy, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Allergy nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaproizvod je vodootporansprječava nastanak alergijskih reakcija na sunceNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin In Sun blagi sprej za sunčanje SPF 15 200 ml
  Piz Buin In Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin In Sun nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Allergy krema za sunčanje za lice SPF 50+ 50 ml
  Piz Buin Allergy, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Piz Buin Allergy će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjaproizvod je vodootporanštiti kožu od preranog starenjaintenzivno hidratiziraumiruje i omekšava kožuNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom. Nanesite zaštitne preparate u dovoljnoj količini.
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno ulje za ubrzanje tamnjenja kože SPF 15 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeubrzava prirodni proces sunčanjapojačava i produljuje preplanulostNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno mlijeko za ubrzanu preplanulost SPF 15 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjalako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćepruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Piz Buin Tan & Protect zaštitno mlijeko za ubrzanu preplanulost SPF 30 150 ml
  Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje Piz Buin Tan & Protect nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjapruža koži potrebnu hidratacijuproizvod je vodootporanlako se nanosi i ne ostavlja trag masnoćeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.

Posljednje pregledano

Vrh