Brandovi 1
Cijena
kn kn

Phax odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Phax 14 proizvoda
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim BF11510220
  Priuštite si malo elegancije s nesvakidašnjim čipkastim kupaćim kostimom krem boje. Tkanina za kupaći kostim prekrivena je mekom cvjetnom čipkom. Košarice su ukrašene zlatnim vezom i perlicama. Ženski bikini Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Nepodstavljene trokutaste košarice Odvojivi umetci Bez žica Veže se oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim Tropical dvostrani
  Dvostrani dvodijelni kupaći kostim omogućit će Vam da u tren oka promijenite svoj outfit za plažu. Volite šarene uzorke? Odaberite varijantu s morskim biljem i životinjama. Za žene koje preferiraju jednobojni dizajn, tu je moderna army zelena nijansa. Ženski dvodijelni kupaći kostim Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Nepodstavljene košarice Bez žica Odijeva se preko glave Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Svaki kostim je original, zato se razmještaj uzorka na tkanini može razlikovati u odnosu na fotografiju. Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim Summer
  U udobnom kupaćem kostimu s upadljivim geometrijskim motivima ostavit ćete dojam na moru i na bazenu. Širok pojas i lagano podstavljene košarice omogućuju grudima prirodnu potporu. Naramenice na leđima imaju dvije tanke trakice. Ženski bikini Brzosušeći materijal Materijal otporan na utjecaj klora Podstavljene trokutaste košarice Bez žica Vezanje na stražnjoj strani Gaćice klasičnog kroja Vezanje na bokovima Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim BF11510230
  Dvostrani kupaći kostim u trenu može izmijeniti outfit za plažu. Volite šarene motive? Izaberite varijantu sa školjkicama, zvjezdicama i kamenčićima. Ako Vam se više sviđaju mornarske pruge, samo okrenite grudnjak na drugu stranu. Ženski bikini Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Nepodstavljene trokutaste košarice Bez žica Veže se oko vrata i na leđima Gaćice klasičnog kroja Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Dvostran je jedino grudnjak Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima BF11360059
  Klasični kroj donjeg dijela kupaćeg kostima u bezvremenskom prugastom dizajnu. Za ljepše prianjanje gaćice imaju na stražnjoj strani elastični šav koji će oblikovati lijepu pozadinu. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal je otporan na djelovanje klora Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima BF11340038
  Kladite se na originalnost i odaberite kupaće gaćice s neobičnim uzorkom. Za udobnost će se pobrinuti klasični kroj. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal je otporan na djelovanje klora Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio ženskog kupaćeg kostima Marine dvostran
  Originalni donji dio kupaćeg kostima omogućuje dvostruko nošenje. Ako Vam je draži jednobojni dizajn, odaberite crnu boju. Želite li pokazati maštoviti uzorak morskih biljaka i životinja? Jednostavno okrenite gaćice. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Svaki komad je originalan i zato se razmještaj uzorka na kostimu može razlikovati od fotografije Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima Tropical dvostrani
  Originalan donji dio kupaćeg kostima omogućava dvostruko nošenje. Ako preferirate jednobojni dizajn odaberite army zelenu nijansu. Želite li da se svi dive maštovitom uzorku morskog bilja i životinja? Dovoljno je samo okrenuti gaćice. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Svaki kostim je original i zato se raspored uzorka na tkanini može razlikovati od onoga na fotografiji. Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima Summer
  Donji dio kupaćeg kostima s upečatljivim geometrijskim uzorkom brzo ćete zavoljeti. Udoban klasičan kroj na bokovima se lako veže. Donji dio kuoaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal otporan na utjecaj klora Vezanje na bokovima Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim BF11530142
  Želite li zasjati na plaži ili kraj bazena u modernom ljetnom modelu? Odaberite dvodijelni kupaći kostim prekriven sitnim srebrnim zvjezdicama. Široki obrub s ušivenom elastičnom trakicom pružit će potporu i većim grudima. Brazilske gaćice laskaju stražnjici, zahvaljujući uzicama na bokovima možete lako podešavati visinu gaćica. Ženski dvodijelni kupaći kostim Pogodan i za velike grudi Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Nepodstavljene trokutaste košarice Odvojivi umetci Bez žica Veže se oko vrata i na leđima Brazilske gaćice Podešavanje visine na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima BF11330148
  Kupaće gaćice su prekrivene sitnim srebrnim zvjezdicama. Brazilski kroj laska stražnjici, a zahvaljujući uzicama na bokovima možete lako regulirati visinu gaćica. Donji dio kupaćeg kostima Brazilske gaćice Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Torba za plažu Maracas iz kolekcije Phax
  Praktična torba za plažu s kockastim uzorkom. Dodatak sa stilom koji nije samo za plažu! Donji dio torbe je pleten, dno je ojačano smeđom umjetnom kožom kojom su prekrivene i ručke Gornji dio načinjen je od ružičasto-bijele tkanine s kockastim motivom, obrubljene na jednoj strani resicama Torba ima jedan veliki džep s patentnim zatvaračem, iznutra podložen prozračnim materijalom Dimenzije 50 x 12 x 31 cm, duljina ručki cca 55 cm Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Donji dio kupaćeg kostima BF11330150
  Donji dio kupaćeg kostima je prekriven mekom cvjetnom čipkom. Na bokovima su praktične uzice uz pomoć kojih možete gaćice prilagoditi vlastitoj figuri. Donji dio kupaćeg kostima Gaćice klasičnog kroja Brzosušeći materijal Materijal je otporan na djelovanje klora Vežu se na bokovima Uspravni šav na stražnjoj strani Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Phax Ženski dvodijelni kupaći kostim BF16520017
  Odjenite dvodijelni kupaći kostim netradicionalnog dizajna i kroja i krenite prema vodi. Grudnjak s tankim odvojivim umecima krase volani koji se nastavljaju na ramena. Donji dio klasičnog kroja odgovarat će svakoj figuri. Ženski dvodijelni kupaći kostim Brzosušeći materijal Materijal otporan na djelovanje klora Nepodstavljene košarice Odvojivi umetci Naramenice bez mogućnosti podešavanja duljine Klasične žice Veže se na leđima Gaćice klasičnog kroja Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!

Posljednje pregledano

Vrh