Brandovi 1
Cijena
kn kn

Oranjito odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Oranjito 32 proizvoda
 • Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 1 Chocolate Bronzer pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikaladubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito After Tan Velvet Caramel hidratantno mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito After Tan Velvet Caramel, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito After Tan Velvet Caramel produljit će trajanje preplanulosti, a kožu će ostaviti hidratiziranom.Svojstva:intenzivno hidratizirasmiruje kožu nakon sunčanjanjeguje i regeneriraproduljuje preplanuli izgledNačin upotrebe:Nakon sunčanja, nanesite na kožu cijelog tijela i ravnomjerno razmažite. Ostavite da se upija.
 • Oranjito Level 1 Mexican Bronzer mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 1 Mexican Bronzer, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 1 Mexican Bronzer pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Melone gel za solarij 200 ml
  Oranjito Level 3 Melone, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Melone pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 1 Marijuana mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 1 Marijuana, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 1 Marijuana pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikaladubinski hranisprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito After Tan Aloe hidratantno mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito After Tan Aloe, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito After Tan Aloe produljit će trajanje preplanulosti, a kožu će ostaviti hidratiziranom.Svojstva:dubinski hrani kožupojačava i produljuje preplanulostintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nakon sunčanja, nanesite na kožu cijelog tijela i ravnomjerno razmažite. Ostavite da se upija.
 • Oranjito Level 3 Coconut mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 3 Coconut, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Coconut pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožedubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Rodeo Caramel mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 3 Rodeo Caramel, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Rodeo Caramel pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hraništiti kožu od slobodnih radikalane štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Max. Effect Gold Turbo mlijeko za sunčanje u solariju za ubrzanje preplanulosti 250 ml
  Oranjito Max. Effect Gold Turbo, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Max. Effect Gold Turbo pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikaladubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 2 Milk & Honey mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 2 Milk & Honey, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 2 Milk & Honey pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito After Tan Coconut mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito After Tan Coconut, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:dubinski hrani kožunjeguje i regenerirasmiruje kožu nakon sunčanjaNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu.
 • Oranjito After Tan Sweet Melone hidratantno mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito After Tan Sweet Melone, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito After Tan Sweet Melone produljit će trajanje preplanulosti, a kožu će ostaviti hidratiziranom.Svojstva:intenzivno hidratizirasmiruje kožu nakon sunčanjanjeguje i regeneriraproduljuje preplanuli izgledNačin upotrebe:Nakon sunčanja, nanesite na kožu cijelog tijela i ravnomjerno razmažite. Ostavite da se upija. Pogodan za uporabu nakon sunčanja na suncu i u solariju.
 • Oranjito Level 2 Wild Caramel mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 2 Wild Caramel, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 2 Wild Caramel pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Pina Colada mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 3 Pina Colada, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Pina Colada pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Bio Dark Vanilla maslac za sunčanje u solariju 100 g
  Oranjito Bio Dark Vanilla, 100 g, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Bio Dark Vanilla pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožedubinski hraniNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Bio Light Vanilla krema za solarij za lice i dekolte 50 g
  Oranjito Bio Light Vanilla, 50 g, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Bio Light Vanilla pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na lice i lagano umasirajte.
 • Oranjito Max. Effect Absolut mlijeko za sunčanje u solariju za ubrzanje preplanulosti 250 ml
  Oranjito Max. Effect Absolut, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Max. Effect Absolut pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalasprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Max. Effect Chocolate mlijeko za sunčanje s bio komponentama i ubrzavačem tamnjenja 200 ml
  Oranjito Max. Effect Chocolate, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožene štiti od sunčevog zračenjadubinski hraniNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito After Tan Chocolate mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito After Tan Chocolate, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:dubinski hrani kožusmiruje kožu nakon sunčanjaintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu. Ostavite da se upije, ne brišite.
 • Oranjito Max. Effect Coconut mlijeko za sunčanje u solariju ubrzava tamnjenje 250 ml
  Oranjito Max. Effect Coconut, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Shake dvofazni sprej za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 3 Shake, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Shake pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikaladubinski hranisprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 2 Fanatic Melone mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 2 Fanatic Melone, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 2 Fanatic Melone pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožedubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Anti-Cellulite gel protiv celulita od cimeta 200 ml
  Oranjito Anti-Cellulite, 200 ml, Protiv celulita za žene, Preparat Oranjito Anti-Cellulite će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.Svojstva:smanjuje celulit i učvršćuje kožupoboljšava mikrocirkulaciju krvijednostavan za primjenuNačin upotrebe:Preparat nanesite na problematične dijelove tijela (bedra, bokovi, stražnjica i trbuh). Umasirajte kružnim pokretima na kožu i ostavite da se upije.
 • Oranjito Max. Level Babassu Caramel mlijeko za sunčanje u solariju 250 ml
  Oranjito Max. Level Babassu Caramel, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Max. Level Babassu Caramel pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikalasprječava isušivanje kožedubinski hraniNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 2 Pina Colada mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 2 Pina Colada, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 2 Pina Colada pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Rapid Melone mlijeko za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 3 Rapid Melone, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 3 Rapid Melone pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hranisprječava isušivanje kožene štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 2 Shake dvofazni sprej za sunčanje u solariju 200 ml
  Oranjito Level 2 Shake, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Level 2 Shake pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožeštiti kožu od slobodnih radikaladubinski hranisprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Max. Effect Babassu Melone mlijeko za sunčanje u solariju za ubrzanje preplanulosti 250 ml
  Oranjito Max. Effect Babassu Melone, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju Oranjito Max. Effect Babassu Melone pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožedubinski hranine štiti od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Massage Pro mlijeko za masažu s mlijekom i medom 750 ml
  Oranjito Massage Pro, 750 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Oranjito Massage Pro vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuosigurava koži komfor i vitalnostdobro se nanosi, lako se upijaNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Oranjito Max. Effect Pineapple mlijeko za sunčanje s bio komponentama i ubrzavačem tamnjenja 200 ml
  Oranjito Max. Effect Pineapple, 200 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožedubinski hraniNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Max. Effect Pineapple mlijeko za sunčanje u solariju ubrzava tamnjenje 250 ml
  Oranjito Max. Effect Pineapple, 250 ml, Proizvodi za sunčanje u solariju za žene, Preparat za sunčanje u solariju pomoći će vam u dosezanju savršene preplanulosti i u isto vrijeme će koži pružiti potrebne hranjive sastojke.Svojstva:ubrzava tamnjenje kožesprječava isušivanje kožeNačin upotrebe:Prije sunčanja u solariju, nanesite ravnomjerno na kožu cijelog tijela i lagano umasirajte. Ne koristite za lice. Koristite samo u svrhu sunčanja u solariju.
 • Oranjito Level 3 Melone mlijeko poslije sunčanja 200 ml
  Oranjito Level 3 Melone, 200 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:dubinski hrani kožuintenzivno hidratizirasmiruje kožu nakon sunčanjaNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu. Ostavite da se upije, ne brišite.

Posljednje pregledano

Vrh