Brandovi 1
Cijena
kn kn

Onno odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Onno 9 proizvoda
 • ONNO Rhombus Sage mirisna svijeća (green) 13 x 15 cm
  ONNO Rhombus Sage, 13 x 15 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Rhombus Sage zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:biljna aromasvježi mirismiris citrusaNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • ONNO Cubo Serengeti mirisna svijeća (red) 16 x 20 cm
  ONNO Cubo Serengeti, 16 x 20 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Serengeti zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:cvjetni mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Phuket Lotus mirisna svijeća (brown) 11,5 x 13 cm
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 11,5 x 13 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Phuket Lotus zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:cvjetni mirissvježi mirisbiljna aromaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Bella Note mirisna svijeća (green)
  ONNO Cubo Bella Note, , mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Bella Note zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisbiljna aromaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Sage mirisna svijeća (green) 11,5 x 13 cm
  ONNO Cubo Sage, 11,5 x 13 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Sage zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisbiljna aromamiris citrusaNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Sphere Manyara mirisna svijeća (red) 13 x 15 cm
  ONNO Sphere Manyara, 13 x 15 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Sphere Manyara zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:topli mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Manyara mirisna svijeća (red) 11,5 x 13 cm
  ONNO Cubo Manyara, 11,5 x 13 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Manyara zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:svježi mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Phuket Lotus mirisna svijeća (green) 11,5 x 13 cm
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 11,5 x 13 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Phuket Lotus zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:cvjetni mirissvježi mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.
 • ONNO Cubo Phuket Lotus mirisna svijeća (red) 16 x 20 cm
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 16 x 20 cm, mirisna svijeća Mirisi za dom, Mirisna svijeća ONNO Cubo Phuket Lotus zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.Svojstva:cvjetni mirissvježi mirisNačin upotrebe:Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Nemojte ju ostavljati upaljenu dulje od 4 sata. Nikada ne ostavljajte da svijeća dogori. Upaljenu svijeću ne ostavljajte bez nadzora i u blizini zapaljivih predmeta. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.

Posljednje pregledano

Vrh