Brandovi 1
Cijena
kn kn

Olivia Garden odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Olivia Garden 49 proizvoda
 • Olivia Garden iDetangle četka za kosu za srednje jaku kosu
  Olivia Garden iDetangle, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden iDetangle je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:jednostavno uređivanje i mokre kosenježna za kosu i kožuima ergonomski oblik za udobno rukovanjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro okrugla četka za kosu prosjek 45 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijušuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL četka za kosu prosjek 45 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Speed XL nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:šuplja je i ubrzava sušenjeima antistatičku funkcijuima neklizajuću drškučetka je pogodna i za ravnjanje koseNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal četka za kosu prosjek 53 mm
  Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Healthy Hair Ceramic Ionic Thermal nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:šuplja je i ubrzava sušenjeima antistatičku funkcijupomaže definirati željeni oblikSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion četka za kosu prosjek 54 mm
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:pomaže definirati željeni oblikima antistatičku funkcijušuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden EcoHair četka za kosu s čekinjama divlje svinje
  Olivia Garden EcoHair, , Četke za kosu za žene, Češalj za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Četka za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:pogodan je za korištenje u frizerskim salonima i kućanstvunježna za kosu i kožuergonomskog je oblika za ugodno raščešljavanjezaglađuje i ispravlja kosupogodan za sve tipove koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjeSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva. Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper četka za kosu NTS-30 (SHS30)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Shaper nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijuidealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjauključuje i dodatak na izvlačenje za odjeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection četka za kosu prosjek 25 mm
  Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijuidealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjaima neklizajuću drškušuplja je i ubrzava sušenjeNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose. Nije pogodna za češljanje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme ravna četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:specijalno dizajnirane čekinje koje bezbolno raščešljavaju zamršenu kosusmanjuje oštećenja kosefleksibilne čekinje masiraju vlasištes neklizajućom drškomNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection četka za kosu velikost S
  Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:pomaže definirati željeni oblikima antistatičku funkcijušuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Heat Pro Ceramic + IonCeramic + Ion četka za kosu prosjek 42 mm
  Olivia Garden Heat Pro Ceramic + IonCeramic + Ion, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Heat Pro Ceramic + Ion nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:šuplja je i ubrzava sušenjepomaže definirati željeni oblikima antistatičku funkcijuima neklizajuću drškuNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Style-Up četka za kosu
  Olivia Garden Style-Up, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Style-Up je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:kompaktne veličine idealna je za putovanja ili torbicunježna za kosu i kožusmanjuje oštećenja kosezaglađuje i ispravlja kosuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden 100 % Boar Styler četka za kosu DV-4
  Olivia Garden 100 % Boar Styler, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden 100 % Boar Styler je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježna za kosu i kožuima ergonomski oblik za udobno rukovanjezaglađuje i ispravlja kosuSastojci:čekinje prirodnog porijeklaNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion XL Collection je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:smanjuje oštećenja koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuzaglađuje i ispravlja kosuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection četka za kosu prosjek 36 mm (EC-36S2 1/2")
  Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Eco Ceramic Soft Bristle Thermal Collection nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjačetka je pogodna i za ravnjanje koseima antistatičku funkcijupomaže definirati željeni oblikNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL velika plošna četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:smanjuje oštećenja koses neklizajućom drškomoriginalni dizajnNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden EcoHair ravna četka za jednostavno raščešljavanje kose
  Olivia Garden EcoHair, , Četke za kosu za žene, Češalj za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Četka za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:pogodan je za korištenje u frizerskim salonima i kućanstvunježna za kosu i kožuergonomskog je oblika za ugodno raščešljavanjezaglađuje i ispravlja kosupogodan za sve tipove koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjeSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva. Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo četka za kosu prosjek 35 mm
  Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijupomaže definirati željeni oblikima neklizajuću drškušuplja je i ubrzava sušenjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Cutting češalj za kosu
  Olivia Garden Carbon + Ion Cutting, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Olivia Garden Carbon + Ion Cutting je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:otporan, gotovo neuništivotporan na visoke temperaturečešalj je antistatičkiza profesionalnu uporabuNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection češalj za kosu
  Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježan prema kožiza profesionalnu uporabutvrdi materijalSastojci:vlakna od prirodnih materijalaNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Supreme je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježna za kosu i kožuzaglađuje i ispravlja kosuima ergonomski oblik za udobno rukovanjeSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Pink Series je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:ima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuzaglađuje i ispravlja kosuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Cutting kozmetički set I. za žene
  Olivia Garden Carbon + Ion Cutting, 4 kom, Češljevi za žene
 • Olivia Garden EcoHair ovalna četka za jednostavno raščešljavanje kose
  Olivia Garden EcoHair, , Četke za kosu za žene, Češalj za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Četka za kosu Olivia Garden EcoHair je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:pogodan je za korištenje u frizerskim salonima i kućanstvunježna za kosu i kožuergonomskog je oblika za ugodno raščešljavanjezaglađuje i ispravlja kosupogodan za sve tipove koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjeSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva. Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion ravna četka za kosu za žene
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Četke za kosu za žene
 • Olivia Garden Carbon + Ion Technical češalj za kosu
  Olivia Garden Carbon + Ion Technical, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Olivia Garden Carbon + Ion Technical je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:otporan, gotovo neuništivotporan na visoke temperaturenježan prema kožičešalj je antistatičkiNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Olivia Garden ProThermal Soft četka za kosu prosjek 16 mm
  Olivia Garden ProThermal Soft, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden ProThermal Soft nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjačetka je pogodna i za ravnjanje koseima antistatičku funkcijuima neklizajuću drškuNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose. Nije pogodna za češljanje kose.
 • Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage četka za kosu
  Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Healthy Hair Ionic Massage je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:ima ergonomski oblik za udobno rukovanjefleksibilne čekinje masiraju vlasištes neklizajućom drškomSastojci:drška je izrađena od prirodnih materijalaNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Wet Detangler četka za kosu DV-1
  Olivia Garden Wet Detangler, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Wet Detangler je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:jednostavno uređivanje i mokre koseima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Care & Style četka za kosu DV-2
  Olivia Garden Care & Style, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Care & Style je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:ima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuzaglađuje i ispravlja kosuoriginalni dizajnNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline okrugla četka za kosu Ø 35 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjapomaže definirati željeni oblikima neklizajuću drškuNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion super jako ionizacijsko sušilo za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion, , Sušila za kosu za žene, Sušilo za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Ceramic + Ion osigurat će brzo i učinkovito sušenje vaše kose. Pomoći će vam u dobijanju većeg volumena.Svojstva:nježno suši kosufunkcija ionizacijemala masa, ergonomski oblikNačin upotrebe:Slijedite priložene upute za uporabu.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection četka za kosu prosjek 25 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Thermal Collection nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijupomaže definirati željeni oblikšuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle četka za kosu
  Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Healthy Hair Ionic Paddle je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:ima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuzaglađuje i ispravlja kosus neklizajućom drškomSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles četka za kosu
  Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:zaglađuje i ispravlja kosunježna za kosu i kožujednostavno uređivanje i mokre koseSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Dry Detangler četka za kosu DV-3
  Olivia Garden Dry Detangler, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Dry Detangler je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:zaglađuje i ispravlja kosuima ergonomski oblik za udobno rukovanjenježna za kosu i kožuNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden CarboSilk Technical češalj za kosu (CS-T2)
  Olivia Garden CarboSilk Technical, , Češljevi za žene, Češalj za kosu Olivia Garden CarboSilk Technical je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:otporan, gotovo neuništivotporan na visoke temperatureza profesionalnu uporabuNačin upotrebe:Nježnim potezima očešljate kosu. Od korijena do krajeva.
 • Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles četka za kosu prosjek 30 mm
  Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Healthy Hair 100% Natural Boar Bristles nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima neklizajuću drškučetka je pogodna i za ravnjanje kosepomaže definirati željeni oblikNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro ovalna četka za kosu veličina L
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:ima antistatičku funkcijušuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden EcoHair četka za sušenje kose za sjajnu i mekanu kosu prosjek 34 mm
  Olivia Garden EcoHair, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden EcoHair nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjačetka se koristi za oblikovanje frizureNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection četka za sušenje kose za sjajnu i mekanu kosu prosjek 22 mm
  Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:pomaže definirati željeni oblikima antistatičku funkcijušuplja je i ubrzava sušenjeima neklizajuću drškuSastojci:najlonske čekinjeNačin upotrebe:Veličinu četke birajte po konkretnoj duljini i gustoći svoje kose.
 • Olivia Garden Carbon + Ion Technical kozmetički set I. za žene
  Olivia Garden Carbon + Ion Technical, 4 kom, Češljevi za žene
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection četka za kosu (NT-FLEX Boar)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion Flex Collection je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:nježna za kosu i kožuima ergonomski oblik za udobno rukovanjes neklizajućom drškomsmanjuje oštećenja koseSastojci:čekinje prirodnog porijeklaNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL ravna četka za kosu
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Četke za kosu za žene, Četka za kosu Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL je nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom uređivanju frizure i složenijem stylingu.Svojstva:smanjuje oštećenja kosenježna za kosu i kožus neklizajućom drškomNačin upotrebe:Četkajte kosu polako i nježno kako biste izbjegli mehaničko oštećenje kose.
 • Olivia Garden MultiBrush kozmetički set I. za žene
  Olivia Garden MultiBrush, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden MultiBrush nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjašuplja je i ubrzava sušenječetka se koristi za oblikovanje frizureima neklizajuću drškuuključuje i dodatak na izvlačenje za odjeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion kozmetički set za zdravu i lijepu kosu
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Kozmetički setovi za žene
 • Olivia Garden MultiBrush kozmetički set II. za žene
  Olivia Garden MultiBrush, , Četka za feniranje za žene, Okrugla četka za kosu Olivia Garden MultiBrush nezamjenjiv pomoćnik prilikom redovitog feniranja.Svojstva:idealna je za oblikovanje kose tijekom feniranjašuplja je i ubrzava sušenjepomaže definirati željeni oblikima neklizajuću drškuuključuje i dodatak na izvlačenje za odjeljivanje pramenovaNačin upotrebe:Okrugla četka je pogodna za styling pomoću toplinskog oblikovanja kose.
 • Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion kozmetički set (za nježnu kosu)
  Olivia Garden NanoThermic Ceramic + Ion, , Kozmetički setovi za žene

Posljednje pregledano

Vrh