Brandovi 1
Cijena
kn kn

OAK odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: OAK 11 proizvoda
 • OAK Natural Beard Care ulje za bradu s mirisom 30 ml
  OAK Natural Beard Care, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu OAK Natural Beard Care osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:izglađuje bradu i sprječava kovrčanjeodržava bradu zdravom i sjajnomhidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • OAK Natural Beard Care tonik za lice nakon brijanja 150 ml
  OAK Natural Beard Care, 150 ml, Klasično brijanje za muškarce, Preparat nakon brijanja OAK Natural Beard Care vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • OAK Natural Beard Care krema za brijanje 75 ml
  OAK Natural Beard Care, 75 ml, Klasično brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje OAK Natural Beard Care osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:omogućuje lakše brijanjehidratizira i ne isušuje kožuugodno osvježavahidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Manju količinu preparata nanesite na vlažno lice i vrat. Ravnomjerno kružnim pokretima razmazujte, dok ne počne pjeniti. Nakon brijanja temeljito isperite.
 • OAK Natural Beard Care šampon za bradu 200 ml
  OAK Natural Beard Care, 200 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduomekšava braduna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • OAK Natural Beard Care ulje za bradu 30 ml
  OAK Natural Beard Care, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu OAK Natural Beard Care osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuizglađuje bradu i sprječava kovrčanjeodržava bradu zdravom i sjajnomNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • OAK Natural Beard Care balzam za bradu 50 ml
  OAK Natural Beard Care, 50 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat OAK Natural Beard Care će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jedugotrajno hidratizira bradu i kožujednostavan za primjenuuglađuje brkove i pomaže u oblikovanjuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • OAK Natural Beard Care vosak za brkove 15 ml
  OAK Natural Beard Care, 15 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat OAK Natural Beard Care će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jene ostavlja u bradi ostatke i lijepi jeugodno mirišejednostavan za primjenunjeguje brkoveNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • OAK Natural Beard Care četka za bradu 1 kom
  OAK Natural Beard Care, 1 kom, Češljevi i četke za muškarce, Proizvod OAK Natural Beard Care pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveprirodni materijaldobro se drži u ruciuklanja dlake koje ispadaju
 • OAK Natural Beard Care četka za bradu soft
  OAK Natural Beard Care, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod OAK Natural Beard Care pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveuklanja dlake koje ispadajuprirodni materijaldobro se drži u ruci
 • OAK Natural Beard Care kozmetički set I. za muškarce
  OAK Natural Beard Care, , Setovi za muškarce, Kozmetički set OAK Natural Beard Care sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveuklanja svu nečistoću s lica i brade
 • OAK Natural Beard Care vosak za bradu 50 ml
  OAK Natural Beard Care, 50 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat OAK Natural Beard Care će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jeugodno mirišenjeguje brkovejednostavan za primjenupruža sjajNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.

Posljednje pregledano

Vrh