Brandovi 1
Cijena
kn kn

No Inhibition odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: No Inhibition 26 proizvoda
 • No Inhibition Styling sprej za mokri efekt 250 ml
  No Inhibition Styling, 250 ml, Styling sredstva za plažu za žene, Sprej za plažu No Inhibition Styling osigurat će ležerni morski izgled vaše kose.Svojstva:stvara ležerno razbarušen izgledosigurava blještav sjajhidratizira dlaku kosejača i regenerira kosuNačin upotrebe:Nanesite ravnomjerno na suhu ili vlažnu kosu.
 • No Inhibition Styling gel za stiliziranje za mokri izgled 225 ml
  No Inhibition Styling, 225 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu No Inhibition Styling osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingmokri efekt uz sjajne ostavlja tragovedugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • No Inhibition Pastes Collection vosak za modeling za kosu 50 ml
  No Inhibition Pastes Collection, 50 ml, Vosak za kosu za žene, Vosak za kosu No Inhibition Pastes Collection savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuraprirodno fiksirapruža zdravi sjajlaka primjenaNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Styling lak za kosu 250 ml
  No Inhibition Styling, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu No Inhibition Styling fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:prirodna fiksacijakosa odmah dobija na volumenudugotrajni učinak na koji se možete oslonitine lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • No Inhibition Styling matirajući puder za volumen za kosu 5 g
  No Inhibition Styling, 5 g, Puderi za kosu za žene, Puder za kosu No Inhibition Styling pruža vašoj kosi traženi volumen i savršeni oblik.Svojstva:odmah osigurava volumenfiksirat će frizuru, te tako produljiti njeno trajanjepraktično pakiranje koje stane u svaku torbicuNačin upotrebe:Prije uporabe protresite. Nanesite prema korijenu kose. Blago masirajte, praveći željenu frizuru.
 • No Inhibition Styling gel za kosu - strong hold 175 ml
  No Inhibition Styling, 175 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu No Inhibition Styling osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingjako fiksiraza kreativne frizuredugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • No Inhibition Styling tekući gel za kosu 225 ml
  No Inhibition Styling, 225 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu No Inhibition Styling osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingizglađujehidratiziraosigurava frizuru koja će biti postojanaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom.
 • No Inhibition Styling pjena za kosu za volumen i oblik 250 ml
  No Inhibition Styling, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje No Inhibition Styling vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenafrizura je pod kontrolom tijekom cijeloga danaotporna na vremenske uvjetehidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • No Inhibition Styling gel za mokri efekt 200 ml
  No Inhibition Styling, 200 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu No Inhibition Styling osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingmokri efekt uz sjajjako fiksiradugotrajni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • No Inhibition Styling emulzija za savršenu frizuru 225 ml
  No Inhibition Styling, 225 ml, Proizvodi za raščešljavanje kose za žene, Njega bez ispiranja No Inhibition Styling pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarisprječava ispucale krajevedjeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte. Oblikujte kosu na uobičajen način. Samo za profesionalnu upotrebu.
 • No Inhibition Age Renew DD krema za kosu 30 ml
  No Inhibition Age Renew, 30 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja No Inhibition Age Renew pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvaridjeluje na neposlušnu kosukosa je krasno sjajna i vitalnadovodi u red neukrotivu kosuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati.
 • No Inhibition Pastes Collection pomada za oblikovanje kose 50 ml
  No Inhibition Pastes Collection, 50 ml, Paste za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje No Inhibition Pastes Collection vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruhidratizirapruža savršeni volumen i oblikbrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Styling intenzivna maska u spreju - bez ispiranja za sve tipove kose 140 ml
  No Inhibition Styling, 140 ml, Kreme za zaglađivanje za žene, Njega bez ispiranja No Inhibition Styling pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:uglađuje dlaku kosepovećava prirodni sjaj kosekosa je mekana na dodirsprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • No Inhibition Pastes Collection pasta za modeling za kosu 75 ml
  No Inhibition Pastes Collection, 75 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling No Inhibition Pastes Collection istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža savršeni volumen i oblikhidratizirapruža zdravi sjajolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Styling pjena za stiliziranje za volumen 250 ml
  No Inhibition Styling, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje No Inhibition Styling vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenaotporna na vremenske uvjetedugotrajni učinak na koji se možete oslonitiNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • No Inhibition Styling fluid za sjajnu i mekanu kosu 50 ml
  No Inhibition Styling, 50 ml, Ostali styling za žene, Njega bez ispiranja No Inhibition Styling pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:ostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirpruža zdravi sjajolakšava češljanjedjeluje na neposlušnu kosuNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Styling lak za kosu za volumen 400 ml
  No Inhibition Styling, 400 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu No Inhibition Styling fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurajednostavna i brza aplikacijapruža volumen od korijenaštiti od štetnog UV zračenjaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • No Inhibition Smoothing zaštitni sprej za toplinsko oblikovanje kose 100 ml
  No Inhibition Smoothing, 100 ml, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose No Inhibition Smoothing osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:predstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja kosepruža zdravi sjajostavlja kosu sjajnom i hidratiziranomostavlja kosu mekanom i nježnom na dodirNačin upotrebe:Našpricajte odgovarajuću količinu na kosu prije feniranja, uvijanja ili glačanja.
 • No Inhibition Styling krema za zaglađivanje za kosu 200 ml
  No Inhibition Styling, 200 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling No Inhibition Styling istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:izglađujesrednje učvršćenjeolakšava stylinghidratiziraNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Styling krema za stiliziranje za definiranje kovrča 140 ml
  No Inhibition Styling, 140 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling No Inhibition Styling istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža zdravi sjajne sputava kosuolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Age Renew revitalizirajući šampon bez sulfata 250 ml
  No Inhibition Age Renew, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon No Inhibition Age Renew učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištepruža sjaj i volumenregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • No Inhibition Pastes Collection blato za modeling s mat učinkom 75 ml
  No Inhibition Pastes Collection, 75 ml, Paste za kosu za žene, Proizvod za styling No Inhibition Pastes Collection istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža mat izgledhidratiziraNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • No Inhibition Smoothing tretmanski regenerator s keratinom anti-frizzy 250 ml
  No Inhibition Smoothing, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator No Inhibition Smoothing osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjeproduljuje trajanje bojeosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • No Inhibition Age Renew revitalizacijska maska za kosu bez parabena 200 ml
  No Inhibition Age Renew, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu No Inhibition Age Renew predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratiziraobnavlja strukturu kosepruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • No Inhibition Styling hidratantno mlijeko za sjajnu i mekanu kosu 140 ml
  No Inhibition Styling, 140 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene, Njega bez ispiranja No Inhibition Styling pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikosa je krasno sjajna i vitalnadodaje baršunastu mekoćuolakšava stylingNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Oblikujte kosu na uobičajen način.
 • No Inhibition Styling krema za stiliziranje za volumen 125 ml
  No Inhibition Styling, 125 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje No Inhibition Styling vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenane sputava kosuoblikujebrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.

Posljednje pregledano

Vrh