Brandovi 1
Cijena
kn kn

Nivea odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Nivea 377 proizvoda
 • Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive antiperspirant roll-on 40 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaneutralizira neugodan mirispruža svježinupruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Hairmilk Natural Shine balzam za naglašavanje valovite kose 125 ml
  Nivea Hairmilk Natural Shine, 125 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Nivea Hairmilk Natural Shine predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:kosa je sjajna i mekana na dodirolakšava češljanje i uređivanjehidratizira dlaku kosepoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nemojte ispirati, potom oblikujte na uobičajeni način.
 • Nivea Men Protect & Care hidratantna krema za brijanje 100 ml
  Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Sredstva za brijanje za muškarce, Proizvod za brijanje Nivea Men Protect & Care osigurava potpuno gladak tijek vaše rutine prilikom brijanja.Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuuređaj lako klizi po kožiosigurava maksimalno glatko brijanjeNačin upotrebe:Za nanošenje koristite kist za brijanje, uz čiju pomoć ćete preparat nanijeti na vlažno lice i vrat. Nakon brijanja temeljito isperite.
 • Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture šampon i regenerator 2 u 1 za sve tipove kose 250 ml
  Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture, 250 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjehrani kosu od korijena do krajevajača dlaku koseostavlja kosu mekanu na dodirSastojci:ne sadrži silikoneNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Nivea Color Protect sjajilo za blistavu boju kose 250 ml
  Nivea Color Protect, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Color Protect fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuračuva elastičnost i ne sputava kosupruža kosi vitalnost i sjajjaka fiksacijadugotrajni učinakNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Men Silver Protect antiperspirant roll-on za muškarce 48h 50 ml
  Nivea Men Silver Protect, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Silver Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Extra Strong pjena za kosu 150 ml
  Nivea Extra Strong, 150 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Extra Strong vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenane lijepi kosu i ne sputava jeosigurava elastičnost koseNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Men Just Blue toaletna voda za muškarce 100 ml
  Nivea Men Just Blue, 100 ml, toaletna voda za muškarce, Toaletna voda Nivea Men Just Blue je izrazito muževan miris koji će vam pružiti samopouzdanje u bilo koje doba dana.aromatični mirisza modernog avanturistuza cijeli dan
 • Nivea Men Sensitive balzam poslije brijanja za osjetljivu kožu lica 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Sensitive vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožueliminira peckanjeosvježava umornu kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Men Sport antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Men Sport, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Sport optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Fresh Natural čvrsti dezodorans 40 ml
  Nivea Fresh Natural, 40 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Nivea Fresh Natural se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Aplikaciju možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Nivea Men Protect & Care voda poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Protect & Care vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Extra Strong lak za kosu 250 ml
  Nivea Extra Strong, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Extra Strong fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurajaka fiksacijadugotrajni učinakne ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Diamond Gloss pjena za kosu 150 ml
  Nivea Diamond Gloss, 150 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Diamond Gloss vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurudugotrajni učinak na koji se možete oslonitipovećava prirodni sjaj kosebrz i jednostavan stylingNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Nivea Men Elastic gel za kosu ekstra jako učvršćivanje 150 ml
  Nivea Men Elastic, 150 ml, Styling za muškarce, Gel za kosu Nivea Men Elastic osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingosigurava frizuru koja će biti postojanajako fiksiralako se ispireNačin upotrebe:Malu količinu proizvoda nanesite na dlanove i pomoću prstiju napravite željenu frizuru.
 • Nivea Men Protect & Care voda poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Original vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:osvježava umornu kožusmanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Forming Spray Volume sprej za stiliziranje za kosu 250 ml
  Nivea Forming Spray Volume, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Forming Spray Volume fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledkosa odmah dobija na volumenučuva elastičnost i ne sputava kosujaka fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Nivea Volume Sensation pjena za kosu za povećanje volumena 150 ml
  Nivea Volume Sensation, 150 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Volume Sensation vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitištiti kosu pri uređivanju toplim uređajimane lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant u spreju Fresh 150 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Invisible Black & White optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracane ostavlja mrlje na odjećiSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Deo Beauty Elixir Fresh roll-on antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Fresh, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaneutralizira neugodan mirisdugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Brilliant Blonde sjajilo za plavu kosu 250 ml
  Nivea Brilliant Blonde, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Brilliant Blonde fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajdugotrajni učinakjednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Men Invisible Black & White roll-on antiperspirant za muškarce 50 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 50 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Invisible Black & White je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:pruža dugotrajnu zaštitupruža dugoročno osjećaj komforaostavlja dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećiSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Nivea Fresh Comfort dezodorans u spreju 48h 150 ml
  Nivea Fresh Comfort, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Nivea Fresh Comfort se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža svježinupruža dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan.
 • Nivea Men Deep antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Nivea Men Deep, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Nivea Take me to Bali antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Take me to Bali, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Take me to Bali optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Styling Primer Volume gel emulzija za povećanje volumena 150 ml
  Nivea Styling Primer Volume, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Nivea Styling Primer Volume istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:pruža savršeni volumen i oblikolakšava stylingpredstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Invisible Black & White Clear, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećipruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Invisible Black & White Clear, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećipruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Diamond Volume lak za kosu za volumen i sjaj 250 ml
  Nivea Diamond Volume, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Diamond Volume fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurakosa odmah dobija na volumenupreparat je nježan prema kosine ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Nivea Men Deep antiperspirant u spreju za muškarce Black Carbon Espresso 150 ml
  Nivea Men Deep, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:osigurava optimalno upijanje znojaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea MicellAIR Rose Water micelarni gel za čišćenje svih tipova kože 150 ml za žene
  Nivea MicellAIR Rose Water. **Nivea MicellAIR Rose Water Micellar Wash Gel** micelarni gel za čišćenje za sve tipove kože. Micelarni gel intenzivno, ali nježno uklanja vodootpornu šminku i ostale nečistoće. Svakog jutra gel uklanja prljavštinu koja se nakupila noću i priprema kožu za šminku. U večernjim satima proizvod uklanja šminku s kože lica i usana i druge nečistoće poput prašine ili mikro čes
 • Nivea Men Cool Kick antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Men Cool Kick, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Cool Kick je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Men Sensitive voda poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Sensitive vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožueliminira peckanjepreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Men Cool Kick antiperspirant roll-on za muškarce 48h 50 ml
  Nivea Men Cool Kick, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Cool Kick optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracadermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Nivea Mega Strong lak za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 250 ml
  Nivea Mega Strong, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Mega Strong fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuradugotrajni učinakjaka fiksacijane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Dry Active antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Dry Active, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Dry Active optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Men Silver Protect balzam poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Silver Protect, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Silver Protect vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožupreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Energy Fresh antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Energy Fresh, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Energy Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćedermatološki testiranoneutralizira neugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant u spreju za muškarce 150 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Invisible Black & White optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećipruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Men Fresh Active roll-on antiperspirant za muškarce 48h 50 ml
  Nivea Men Fresh Active, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Fresh Active optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježineštiti od neugodnih mirisane ostavlja mrlje na odjećiSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Men Stress Protect antiperspirant u spreju za muškarce 48h 150 ml
  Nivea Men Stress Protect, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Stress Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisasprječava iritaciju i umiruje kožuostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Diamond Gloss lak za kosu 250 ml
  Nivea Diamond Gloss, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Diamond Gloss fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajjaka fiksacijadugotrajni učinakNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Diamond Volume pjena za kosu za volumen i sjaj 150 ml
  Nivea Diamond Volume, 150 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Diamond Volume vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:pruža volumen od korijenapovećava prirodni sjaj kosefiksira frizuruosigurava elastičnost koseNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Nivea Men Protect & Care antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Men Protect & Care, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Protect & Care je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:ostavlja dugotrajan osjećaj svježineučinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Care & Hold regenerirajući lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje 250 ml
  Nivea Care & Hold, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Care & Hold fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizuraštiti od UV zračenjadugotrajni učinakčuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Care & Hold regenerirajuća pjena za volumne i ekstra jaku fiksaciju 150 ml
  Nivea Care & Hold, 150 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Care & Hold vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:brz i jednostavan stylingekstra jaka fiksacijane lijepi kosu i ne sputava jedugotrajni učinak na koji se možete oslonitiNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Care & Hold kremasti gel za kosu 150 ml
  Nivea Care & Hold, 150 ml, Gelovi za kosu za žene, Gel za kosu Nivea Care & Hold osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingosigurava frizuru koja će biti postojanane lijepi kosu i lako se češljaproizvod je posebice pogodan za kratku kosuNačin upotrebe:Malu količinu proizvoda nanesite na dlanove i pomoću prstiju napravite željenu frizuru.
 • Nivea Forming Spray Curl sprej za styling i definiranje valova 250 ml
  Nivea Forming Spray Curl, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Forming Spray Curl fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:prirodna fiksacijapreparat je nježan prema kosičuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Nivea Men Dry Impact dezodorans u spreju 150 ml
  Nivea Men Dry Impact, 150 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Dry Impact je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:pruža dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracane iritira kožuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Silver Protect antiperspirant 40 ml
  Nivea Men Silver Protect, 40 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Silver Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža svježinuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Ponoviti u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadermatološki testiranone ostavlja mrlje na odjećiSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Pearl & Beauty antiperspirant roll-on 48h 50 ml
  Nivea Pearl & Beauty, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Pearl & Beauty optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Volume Sensation lak za kosu za povećanje volumena 250 ml
  Nivea Volume Sensation, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Volume Sensation fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurakosa odmah dobija na volumenune lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledjaka fiksacijaNačin upotrebe:Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm. Prije uporabe dobro protresite.
 • Nivea Men Protect & Care antiperspirant roll-on za muškarce 50 ml
  Nivea Men Protect & Care, 50 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Protect & Care je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:ne iritira kožuštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant protiv bijelih i žutih mrlja 48h 40 ml
  Nivea Men Invisible Black & White, 40 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Invisible Black & White optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracane ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Nivea Men Dry Active antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Men Dry Active, 150 ml, Dezodoransi i antiperspiranti za muškarce, Preparat Nivea Men Dry Active je nezamjenjiv pomoćnik za svaki dan u borbi protiv znojenja.Svojstva:regulira znojenje i vlažnost kožeštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepreparat je posebice napravljen za potrebe kože muškaracaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Craft Stylers gel za kosu s mat učinkom 150 ml
  Nivea Men Craft Stylers, 150 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling Nivea Men Craft Stylers postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža ekstra jako učvršćenjepruža mat izgledne ostavlja tragoveSastojci:ugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na vlažnu ili suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Nivea Men Sensitive balzam poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Sensitive vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožupreventivno djeluje na iritaciju kožeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Stress Protect antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Nivea Stress Protect, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Stress Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Mega Strong pjena za kosu za dugotrajni volumen 150 ml
  Nivea Mega Strong, 150 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Nivea Mega Strong vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:ekstra jaka fiksacijadugotrajni učinak na koji se možete oslonitine lijepi kosu i ne sputava ještiti kosu pri uređivanju toplim uređajimaNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Nivea Men Deep voda poslije brijanja 100 ml
  Nivea Men Deep, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Deep vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuosvježava umornu kožudaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Fresh Pure dezodorans u spreju 150 ml
  Nivea Fresh Pure, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Nivea Fresh Pure se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisane iritira kožupruža dugotrajan osjećaj svježineSastojci:bez aluminijskih soliNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Pogodan za svaki dan.
 • Nivea Invisible Black & White Pure antiperspirantni dezodorans protiv bijelih i žutih mrlja 150 ml
  Nivea Invisible Black & White Pure, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Pure optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinene ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Take me to Hawaii antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Nivea Take me to Hawaii, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Take me to Hawaii optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Protect & Care hidratantni balzam nakon brijanja 100 ml
  Nivea Men Protect & Care, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Protect & Care vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:duboko hidratizira kožupreventivno djeluje na iritaciju kožedaje koži ugodan mirisNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Stress Protect antiperspirant roll-on 48h 50 ml
  Nivea Stress Protect, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Stress Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Sensitive voda poslije brijanja za osjetljivu kožu lica 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Sensitive vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:osvježava umornu kožueliminira peckanjesmanjuje crvenilo i umiruje kožuduboko hidratizira kožuNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Men Deep antiperspirant roll-on 48h 50 ml
  Nivea Men Deep, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši. Možete ponoviti u bilo koje vrijeme dana.
 • Nivea Men Dry Active antiperspirant roll-on 50 ml
  Nivea Men Dry Active, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža svježinuNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Deep antiperspirant za muškarce Black Carbon Amazonia 150 ml
  Nivea Men Deep, 150 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštitudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Men Deep poklon set XI.
  Nivea Men Deep, , Kozmetički setovi za muškarce
 • Nivea Intimo Intimate Wash Lotion Sensitive emulzija za intimnu higijenu 250 ml za žene
  Nivea Intimo Intimate Wash Lotion Sensitive. ** Nivea Intimo Intimate Wash Lotion Sensitive ** intimna higijenska emulzija u obliku losiona koja umiruje i štiti. Sadrži nježnu formulu dizajniranu za njegu intenzivno osjetljivih ili nadraženih dijelova. Umirujući i zaštitni sastav nježno čisti intimne dijelove. Smanjuje osjećaj napetosti, pečenja ili iritacije u intimnim područjima. Daje koži osjeća
 • Nivea Pearl & Beauty antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Pearl & Beauty, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Pearl & Beauty optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Sensitive umirujući balzam nakon brijanja bez alkohola 100 ml
  Nivea Men Sensitive, 100 ml, Sredstva poslije brijanja za muškarce, Preparat nakon brijanja Nivea Men Sensitive vaše lice umirit će i dati mu potrebnu regeneraciju.Svojstva:smanjuje crvenilo i umiruje kožueliminira peckanjeNačin upotrebe:Nanesite na obrijano lice i vrat. Ostavite da upije.
 • Nivea Essentials primer za normalnu i mješovitu kožu lica 50 ml
  Nivea Essentials, 50 ml, Podloge za make-up za žene, Primer Nivea Essentials savršeno će zagladiti kožu, pripremit će je za nanošenje pudera, a jamči i dulju postojanost vaše šminke.Svojstva:omekšavapopunjava porepriprema kožu za nanošenje puderaprodužuje trajanje šminkeNačin upotrebe:Ravnomjerno i temeljito razmažite. Potom nanesite make-up.
 • Nivea Dry Active antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Dry Active, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Dry Active optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Forming Spray Straight sprej za stiliziranje za zaglađivanje kose 250 ml
  Nivea Forming Spray Straight, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Nivea Forming Spray Straight fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:ne lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledpreparat je nježan prema kosičuva elastičnost i ne sputava kosuprirodna fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Nivea Men Deep roll-on antiperspirant za muškarce Black Carbon Espresso 50 ml
  Nivea Men Deep, 50 ml, Antiperspiranti za muškarce, Antiperspirant Nivea Men Deep optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštituNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Deo Beauty Elixir Fresh antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:štiti od neugodnih mirisaučinkovito štiti od znojenjaostavlja dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Styling Primer Straight gel emulzija za zaglađivanje kose 150 ml
  Nivea Styling Primer Straight, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Nivea Styling Primer Straight istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:uglađuje dlaku koseolakšava stylingpredstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Nivea Energy Fresh dezodorans u spreju 150 ml
  Nivea Energy Fresh, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Nivea Energy Fresh se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:pruža dugotrajan osjećaj svježinepruža dugotrajnu zaštituštiti od neugodnih mirisaSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Baby kremasti sapun 100 g
  Nivea Baby, 100 g, Kupanje za djecu, Preparat Nivea Baby je namijenjen nježnom pranju nježne dječje kože.Svojstva:nježno pere sve nečistoćesprječava sušenje kožeostavlja kožu nježnom i mekanomSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu spužvu, napravite pjenu, pjenom operite tijelo ili kosicu djeteta, te temeljito isperite vodom.
 • Nivea Pure Invisible antiperspirant u spreju 48h 150 ml
  Nivea Pure Invisible, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Pure Invisible optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjane ostavlja mrlje na odjećištiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Stress Protect antiperspirant 48h 40 ml
  Nivea Stress Protect, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Stress Protect optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisapruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Creme Care sapun 100 g
  Nivea Creme Care, 100 g, Sapun za žene, Čvrsti sapun Nivea Creme Care predstavlja preparat za kvalitetnu higijenu. Učinkovito pere kožu i oslobađa je svih nečistoća.Svojstva:dubinski čisti kožune iritira i ne isušuje kožuhrani i hidratiziraugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite sapun na kožu, blago napravite pjenu i masirajte. Isperite mlakom vodom.
 • Nivea Protect & Care antiperspirant za žene 40 ml
  Nivea Protect & Care, 40 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Protect & Care Protect & Care optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjapruža dugotrajnu zaštituštiti od neugodnih mirisane iritira osjetljivu kožuSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Original univerzalna krema za lice, ruke i tijelo 30 ml
  Nivea Men Original, 30 ml, Njega tijela za muškarce, Preparat Nivea Men Original je najbolji izbor za njegu tijela!Svojstva:učinkovito hrani kožukoži osigurava dugotrajnu hidrataciju i njegovanostpreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracasvježi muževni mirisdermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu cijeloga tijela i umasirajte. Nemojte ispirati.
 • Nivea Invisible Black & White Fresh antiperspirant protiv bijelih i žutih mrlja 150 ml
  Nivea Invisible Black & White Fresh, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Fresh optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinene ostavlja mrlje na odjećiNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Invisible Black & White Silky Smooth roll-on antiperspirant bez alkohola 50 ml
  Nivea Invisible Black & White Silky Smooth, 50 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Silky Smooth optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisaostavlja dugotrajan osjećaj svježinene ostavlja mrlje na odjećiSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha. Prije no što se obučete, ostavite da se u potpunosti osuši.
 • Nivea Take me to Brazil dezodorans s 48-satnim učinkom 150 ml
  Nivea Take me to Brazil, 150 ml, Dezodoransi za žene, Dezodorans Nivea Take me to Brazil se učinkovito bori protiv neugodnih mirisa i dugoročno vam pruža osjećaj ugode i svježine.Svojstva:štiti od neugodnih mirisapruža dugotrajan osjećaj svježinedugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćeSastojci:bez aluminijskih soliNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Styling Primer Curl gel emulzija za valovitu i kovrčavu kosu 150 ml
  Nivea Styling Primer Curl, 150 ml, Ostali styling za žene, Proizvod za styling Nivea Styling Primer Curl istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:oblikujeolakšava stylingpredstavlja učinkovitu zaštitu prilikom toplinskog uređivanja koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, potom oblikujte u željeni oblik.
 • Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive antiperspirant u spreju 150 ml
  Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive, 150 ml, Antiperspiranti za žene, Antiperspirant Nivea Deo Beauty Elixir Sensitive optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.Svojstva:učinkovito štiti od znojenjaštiti od neugodnih mirisadugoročno pruža osjećaj komfora i čistoćepruža dugotrajnu zaštituSastojci:bez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na čistu i suhu kožu ispod pazuha.
 • Nivea Men Cool Kick gel za tuširanje za lice, tijelo i kosu 250 ml
  Nivea Men Cool Kick, 250 ml, Sredstva za tuširanje za muškarce, Gel za tuširanje Nivea Men Cool Kick učinit će od nužne svakodnevne higijene jedinstveni osvježavajući doživljaj.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćenakon korištenja pruža osjećaj svježine i energijemože se koristiti za tijelo i kosudermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.

Posljednje pregledano

Vrh