Brandovi 1
Cijena
kn kn

Naturalium odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Naturalium 26 proizvoda
 • Naturalium Fruit Pleasure Raspberry šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Raspberry, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Raspberry pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanu na dodirNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Coconut šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Coconut, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Coconut pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanu na dodirNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Raspberry hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Raspberry, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Raspberry vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirumiruje kožu i osvježava jeNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Fruit Pleasure Melon hranjivi gel za tuširanje Melon 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Melon, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Melon nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Naturalium Fruit Pleasure Peach šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Peach, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Peach pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku kosepruža sjaj i volumenintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Nuts Almond and Pistachio hranjiva maska s keratinom 200 ml
  Naturalium Nuts Almond and Pistachio, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Naturalium Nuts Almond and Pistachio predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratiziravraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Peach hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Peach, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Peach vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Fruit Pleasure Coconut hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Coconut, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Coconut vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Fruit Pleasure Peach hranjivi gel za tuširanje 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Peach, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Peach nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Naturalium Fruit Pleasure Peach osvježavajući sprej za tijelo 200 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Peach, 200 ml, Sprejevi za tijelo za žene, Sprej za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Peach osigurat će vam ugodno osvježenje u bilo koje vrijeme tijekom dana.Svojstva:osvježava i energiziraugodno mirišeosvježava i daje ugodan osjećaj čistoćeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Naturalium Fruit Pleasure Mango osvježavajući sprej za tijelo 200 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Mango, 200 ml, Sprejevi za tijelo za žene, Sprej za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Mango osigurat će vam ugodno osvježenje u bilo koje vrijeme tijekom dana.Svojstva:osvježava i energiziraugodno mirišeosvježava i daje ugodan osjećaj čistoćeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Naturalium Fruit Pleasure Green Apple hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Green Apple, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Green Apple vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:dubinski hidratizira kožuostavlja kožu baršunasto nježnom na dodiručinkovito regenerira kožuNačin upotrebe:Nanesite potrebnu količinu proizvoda za čistu kožu, najbolje nakon tuširanja ili kupanja. Dobro umasirajte.
 • Naturalium Fruit Pleasure Raspberry osvježavajući sprej za tijelo 200 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Raspberry, 200 ml, Sprejevi za tijelo za žene, Sprej za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Raspberry osigurat će vam ugodno osvježenje u bilo koje vrijeme tijekom dana.Svojstva:ugodno mirišeosvježava i energizirahidratizira i blago uglađujeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute.
 • Naturalium Fruit Pleasure Raspberry hranjivi gel za tuširanje Raspberry 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Raspberry, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Raspberry nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Naturalium Fruit Pleasure Mango šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Mango, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Mango pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanu na dodirNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Green Apple šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Green Apple, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Green Apple pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:temeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku koseintenzivno hidratiziraostavlja kosu mekanu na dodirNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Nuts Almond and Pistachio hranjivi maslac za tijelo 200 ml
  Naturalium Nuts Almond and Pistachio, 200 ml, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Naturalium Nuts Almond and Pistachio njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:dubinski hidratizira kožuintenzivno hrani i njegujeomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Nuts Shea and Macadamia regenerirajući maslac za tijelo 200 ml
  Naturalium Nuts Shea and Macadamia, 200 ml, Kreme za tijelo za žene, Krema za tijelo Naturalium Nuts Shea and Macadamia njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.Svojstva:regenerira kožuintenzivno hrani i njegujeomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Nuts Shea and Macadamia regenerirajuća maska s keratinom 200 ml
  Naturalium Nuts Shea and Macadamia, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Naturalium Nuts Shea and Macadamia predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku koseintenzivno hidratiziraobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Mango hranjivi gel za tuširanje Mango 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Mango, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Mango nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćevraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Naturalium Fruit Pleasure Melon šampon i regenerator 400 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Melon, 400 ml, Šampon i regenerator 2 u 1 za žene, Šampon i regenerator 2 u 1 Naturalium Fruit Pleasure Melon pružit će vašoj kosi brzu i učinkovitu njegu u samo jednom preparatu.Svojstva:intenzivno hidratiziratemeljito pere kosu i u isto vrijeme pojednostavljuje njeno raščešljavanjejača dlaku koseostavlja kosu mekanu na dodirNačin upotrebe:Nanesite na mokru kosu. Napravite pjenu, nježno masirajte vlasište i potom isperite.
 • Naturalium Nuts Argan and Brazil Nut hidratantna maska za kosu s keratinom 200 ml
  Naturalium Nuts Argan and Brazil Nut, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Naturalium Nuts Argan and Brazil Nut predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajjača dlaku kosedaje kosi prekrasan mirisNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Naturalium Fruit Pleasure Mango hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Mango, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Mango vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naturalium Fruit Pleasure Coconut hranjivi gel za tuširanje 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Coconut, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Coconut nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomvraća koži osjećaj komforahrani i njeguje kožuNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom.
 • Naturalium Fruit Pleasure Green Apple hranjivi gel za tuširanje Green Apple 500 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Green Apple, 500 ml, Gelovi za tuširanje za žene, Gel za tuširanje Naturalium Fruit Pleasure Green Apple nezamjenjiv je dio vaše svakodnevne higijene. Blago i nježno pere kožu cijeloga tijela i daje mu potrebnu hidrataciju.Svojstva:pere kožu i uklanja nečistoćeintenzivno hidratiziraostavlja kožu baršunasto mekanom i glatkomNačin upotrebe:Nanesite pri tuširanju ili kupanju. Nanesite na kožu cijeloga tijela i potom isperite toplom vodom. Pogodno za svakodnevnu uporabu.
 • Naturalium Fruit Pleasure Melon hranjivo mlijeko za tijelo 370 ml
  Naturalium Fruit Pleasure Melon, 370 ml, Mlijeko za tijelo za žene, Mlijeko za tijelo Naturalium Fruit Pleasure Melon vašoj će koži osigurat potrebnu hidrataciju i dat će joj baršunastu glatkoću.Svojstva:intenzivno hrani i njegujeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirpomaže suhoj kožiosigurava koži komfor i vitalnostNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu ruku i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.

Posljednje pregledano

Vrh