Brandovi 1
Cijena
kn kn

Naif odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Naif 19 proizvoda
 • Naif Baby & Kids hranjivi regenerator bez ispiranja za jednostavno raščešljavanje kose 150 ml
  Naif Baby & Kids, 150 ml, Za jednostavno raščešljavanje za djecu, Proizvod Naif Baby & Kids olakšava raščeljavanje nježne dječje kose.Svojstva:pomaže kosi prilikom raščeljavanje i zaglađivanjahrani i regenerirakosa je sjajna i mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu, posebice na duljinu i vrhove. Nemojte ispirati.
 • Naif Baby & Kids tekući sapun za ruke 250 ml
  Naif Baby & Kids, 250 ml, Tekući sapuni za djecu, Tekući sapun štedljivo i učinkovito pere kožu vaših ruku, i daje im potrebne hranljive tvari i njegu.Svojstva:učinkovito pere kožu rukuhrani kožuostavlja kožu nježnom i mekanomSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na mokre ruke i blago napravite pjenu. Ruke temeljito isperite.
 • Naif Baby & Kids kozmetički set IV. za djecu
  Naif Baby & Kids, , Kozmetički setovi za djecu, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuproizvodi za dubinsku njegu i hidratacijupogodno za osjetljivu kožupogodno za bebepoklon pakiranjeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Naif Baby & Kids mliječno ulje za kupku za djecu od rođenja 100 ml
  Naif Baby & Kids, 100 ml, Kupanje za djecu, Proizvod blago njeguje dječju kožu pri kupanju.Svojstva:nježno njeguje dječju kožuhidratizira i omekšavastvara finu pjenuSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Malu količinu preparata ulijte u već pripremljenu kupku.
 • Naif Baby & Kids hranjivi šampon za dječje tjeme 200 ml
  Naif Baby & Kids, 200 ml, Šamponi za djecu, Šampon detaljno pere dječju kosu i ostavlja je mekom i mirisnom.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu svilenkasto nježnom i zdravom na prvi pogledregenerira i hrani kosuzamirisat će kosu blagim mirisomSastojci:proizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • Naif Baby & Kids krema za tretman za djecu od rođenja 75 ml
  Naif Baby & Kids, 75 ml, Njega kože za djecu, Preparat učinkovito njeguje nježnu dječju kožu.Svojstva:hrani dječju kožuomekšava i pomaže da koža bude svilenkasto glatkapomaže prirodnim funkcijama kožedermatološki testiranoSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naif Baby & Kids omekšavajuća mlijeko za tijelo za djecu 200 ml
  Naif Baby & Kids, 200 ml, Njega kože za djecu, Preparat učinkovito njeguje nježnu dječju kožu.Svojstva:intenzivno hrani i njegujejača barijeru kožeostavlja kožu baršunasto nježnom na dodirdermatološki testiranoSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanosite dnevno na očišćenu kožu djeteta.
 • Naif Baby & Kids kozmetički set I. za djecu
  Naif Baby & Kids, , Kozmetički setovi za djecu, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuproizvodi za dubinsku njegu i hidratacijupoklon pakiranjepogodno za bebeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Naif Baby & Kids relaksirajuća pjena za kupku 500 ml
  Naif Baby & Kids, 500 ml, Kupanje za djecu, Pjena za kupku Naif Baby & Kids osigurat će trenutke blagostanja i zasluženo opuštanje nakon teškog dana.Svojstva:hidratizira i hrani kožuugodno mirišesmiruje tijelo i umNačin upotrebe:Dodajte u vruću vodu i ostavite da se stvori pjena.
 • Naif Baby & Kids kozmetički set V. za djecu
  Naif Baby & Kids, , Kozmetički setovi za djecu, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuproizvodi za dubinsku njegu i hidratacijuza njegu i regeneraciju kožepogodno za osjetljivu kožuNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Naif Baby & Kids bomba za kupanje 8x24 g
  Naif Baby & Kids, 8x24 g, Ostala sredstva za žene
 • Naif Baby & Kids krema protiv pelenskog osipa za dječju kožu 75 ml
  Naif Baby & Kids, 75 ml, Protiv upale kože za djecu, Preparat je idealan pomoćnik u borbi protiv pelenskog osipa. Sprječava njegov nastanak i stvara zaštitni sloj na dječjoj koži.Svojstva:liječi već postojeći pelenski osipštiti od stvaranja pelenskog osipaumiruje i hidratizira iziritiranu kožuSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Preparat nanesite na zacrvenjeli pelenski osip nakon pranja i brisanja, nabolje dok mijenjate pelenu.
 • Naif Baby & Kids kozmetički set III. za djecu
  Naif Baby & Kids, , Kozmetički setovi za djecu, Svojstva:miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebuproizvodi za dubinsku njegu i hidratacijupogodno za osjetljivu kožupoklon pakiranjepogodno za bebeNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Naif Baby & Kids zaštitna krema za lice i tijelo 50 ml
  Naif Baby & Kids, 50 ml, Njega kože za djecu, Preparat Naif Baby & Kids blago njeguje dječju kožu i pruža joj potrebnu hidrataciju.Svojstva:obnavlja zaštitni filmhidratizira i omekšava dječju kožulako se razmazuje i brzo se upijaNačin upotrebe:Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.
 • Naif Baby & Kids zaštitna krema za sunčanje SPF 50 100 ml
  Naif Baby & Kids, 100 ml, Zaštita od sunca za djecu, Preparat za sunčanje Naif Baby & Kids služi kao savršena zaštita od sunčevog zračenja za dječju kožu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjamože se koristiti za lice i tijeloproizvod je vodootporanNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Naif Baby & Kids zaštitni sprej za sunčanje SPF 30 100 ml
  Naif Baby & Kids, 100 ml, Zaštita od sunca za djecu, Preparat za sunčanje Naif Baby & Kids služi kao savršena zaštita od sunčevog zračenja za dječju kožu.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjamože se koristiti za lice i tijeloblag je za nježnu dječju kožuNačin upotrebe:Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Naif Baby & Kids gel za čišćenje i pranje djece i beba 200 ml
  Naif Baby & Kids, 200 ml, Čišćenje lica za djecu, Preparat blago pere dječju kožu i pruža joj potrebne hranljive tvari.Svojstva:nježno čistipouzdano njeguje kožuostavlja kožu nježnom i mekanomza djecu već od rođenjaSastojci:proizvod je hipoalergijskiNačin upotrebe:Nanesite na mokru kožu i blago perite. Nakon pranja detaljno isperite.
 • Naif Baby & Kids umirujuće ulje za djecu 100 ml
  Naif Baby & Kids, 100 ml, Njega kože za djecu, Preparat učinkovito njeguje nježnu dječju kožu.Svojstva:hrani dječju kožuumiruje iritacijuučinkovito regeneriraSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.
 • Naif Baby & Kids raslađujući gel poslije sunčanja za djecu 100 ml
  Naif Baby & Kids, 100 ml, Proizvodi za sunčanje i nakon sunčanja za djecu, Preparat pruža savršenu njegu za dječju kožu nakon boravka na suncu.Svojstva:donosi koži djece osvježenje i olakšanje

Posljednje pregledano

Vrh