Brandovi 1
Cijena
kn kn

Mr Bear Family odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Mr Bear Family 31 proizvoda
 • Mr Bear Family Sea Salt multifunkcionalni sprej za kosu s morskom soli 200 ml
  Mr Bear Family Sea Salt, 200 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling Mr Bear Family Sea Salt postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:povećava gustoću i jačinu kosekosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakfiksira frizuru u željenom oblikupruža kosi savršeni volumen i oblikpreparat je specijalno napravljen za muškarceNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu.
 • Mr Bear Family Matt Clay matirajuća pomada za kosu 100 ml
  Mr Bear Family Matt Clay, 100 ml, Styling za muškarce, Preparat za styling Mr Bear Family Matt Clay postat će nezamjenjiv pomoćnik u svakodnevnom oblikovanju vaše kose.Svojstva:fiksira frizuru u željenom oblikupruža mat izgledpruža frizuri teksturu i oblikSastojci:ugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu proizvoda na suhu kosu i oblikujte je po želji.
 • Mr Bear Family Wilderness ulje za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Wilderness, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Mr Bear Family Wilderness osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:brada je nježnahidratizira i ne isušuje kožusprečava iritaciju i svrbež kožepruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Mr Bear Family Grooming Tools četka za bradu
  Mr Bear Family Grooming Tools, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Mr Bear Family Grooming Tools pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkove
 • Mr Bear Family Original vosak za brkove 30 ml
  Mr Bear Family Original, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Original će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:uglađuje brkove i pomaže u oblikovanjuugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte brkove.
 • Mr Bear Family Woodland balzam za bradu 60 ml
  Mr Bear Family Woodland, 60 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Woodland će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožuugodno mirišepruža sjajjednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Mr Bear Family Woodland vosak za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Woodland, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Woodland će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jeugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Mr Bear Family Citrus vosak za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Citrus, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Citrus će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jeugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Mr Bear Family Wilderness balzam za bradu 60 ml
  Mr Bear Family Wilderness, 60 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Wilderness će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožupruža sjajugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Mr Bear Family Citrus vosak za brkove 30 ml
  Mr Bear Family Citrus, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Citrus će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:uglađuje brkove i pomaže u oblikovanjunjeguje brkoveugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte brkove.
 • Mr Bear Family Wilderness vosak za brkove 30 ml
  Mr Bear Family Wilderness, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Wilderness će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:uglađuje brkove i pomaže u oblikovanjuugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte brkove.
 • Mr Bear Family Wilderness šampon za bradu 250 ml
  Mr Bear Family Wilderness, 250 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Mr Bear Family Wilderness je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduumiruje iziritiranu kožuhidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Mr Bear Family Pink Grape balzam za usne za muškarce 15 ml
  Mr Bear Family Pink Grape, 15 ml, Klasično brijanje za muškarce, Balzam za usne Mr Bear Family Pink Grape je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniuvija usne u nevidljivi zaštitni plašt bez sjajaposebice napravljen za potrebe modernog muškarcaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Mr Bear Family Citrus šampon za bradu 250 ml
  Mr Bear Family Citrus, 250 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Mr Bear Family Citrus je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduumiruje iziritiranu kožuhidratizira i ne isušuje kožuna dulje održava bradu čistom i nježnomNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Mr Bear Family Woodland šampon za bradu 250 ml
  Mr Bear Family Woodland, 250 ml, Sapuni i šamponi za muškarce, Kao i kosa, i bradi je potrebna redovita njega. Preparat za pranje Mr Bear Family Woodland je nježan, ali temeljito je oslobađa svih nečistoća.Svojstva:nježno pere lice i braduomekšava braduumiruje iziritiranu kožuhidratizira i ne isušuje kožuNačin upotrebe:Umasirajte u mokru kosu, napravite pjenu i ostavite da djeluje nekoliko minuta. Potom temeljito isperite.
 • Mr Bear Family Woodland vosak za brkove 30 ml
  Mr Bear Family Woodland, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Woodland će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:uglađuje brkove i pomaže u oblikovanjuugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte brkove.
 • Mr Bear Family Wilderness vosak za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Wilderness, 30 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Wilderness će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:pomaže ukrotiti neposlušnu bradu i oblikovati jeugodno mirišejednostavan za primjenuNačin upotrebe:Na prste nanesite malu količinu preparata, pa prstima oblikujte bradu.
 • Mr Bear Family Woodland ulje za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Woodland, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Mr Bear Family Woodland osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:olakšava češljanje bradebrada je nježnasprečava iritaciju i svrbež kožepruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Mr Bear Family Citrus ulje za bradu 30 ml
  Mr Bear Family Citrus, 30 ml, Ulja za muškarce, Ulje za njegu Mr Bear Family Citrus osigurat će da vaša brada postane pravi ponos!Svojstva:brada je nježnaolakšava češljanje bradepruža suptilni svježi mirisNačin upotrebe:Nanesite malu količinu ulja na dlan i prstima utrljajte u bradu i kožu.
 • Mr Bear Family Grooming Tools putna četka za bradu
  Mr Bear Family Grooming Tools, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Mr Bear Family Grooming Tools pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkove
 • Mr Bear Family Candy Cane kozmetički set I. za muškarce
  Mr Bear Family Candy Cane, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Mr Bear Family Candy Cane sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:kompletna rutina za svakodnevnu njeguodlična ideja za poklonNačin upotrebe:Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.
 • Mr Bear Family Springwood prirodni šampon za muškarce 250 ml
  Mr Bear Family Springwood, 250 ml, Šamponi za muškarce, Šampon Mr Bear Family Springwood učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku kosestimulira rast kosepreparat je posebice napravljen za potrebe muškaracaSastojci:bez sulfataveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite dovoljnu količinu šampona na mokru kosu. Nasapunjajte i potom temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Mr Bear Family Mint balzam za usne za muškarce 15 ml
  Mr Bear Family Mint, 15 ml, Klasično brijanje za muškarce, Balzam za usne Mr Bear Family Mint je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:posebice napravljen za potrebe modernog muškarcadubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Mr Bear Family Coconut balzam za usne za muškarce 15 ml
  Mr Bear Family Coconut, 15 ml, Klasično brijanje za muškarce, Balzam za usne Mr Bear Family Coconut je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniposebice napravljen za potrebe modernog muškarcauvija usne u nevidljivi zaštitni plašt bez sjajaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Mr Bear Family Citrus kozmetički set I. za muškarce
  Mr Bear Family Citrus, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Mr Bear Family Citrus sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:olakšava češljanje bradepruža suptilni svježi mirishidratizira i ne isušuje kožu
 • Mr Bear Family Wilderness kozmetički set I. za muškarce
  Mr Bear Family Wilderness, , Setovi za muškarce, Kozmetički set Mr Bear Family Wilderness sadrži sve što je potrebno za savršenu njegu za vašu bradu.Svojstva:uklanja svu nečistoću s lica i bradehidratizira i ne isušuje kožupruža suptilni svježi miris
 • Mr Bear Family Grooming Tools drveni češalj za bradu
  Mr Bear Family Grooming Tools, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Mr Bear Family Grooming Tools pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkoveeliminira čvorićedobro se drži u ruci
 • Mr Bear Family Citrus balzam za bradu 60 ml
  Mr Bear Family Citrus, 60 ml, Balzami i voskovi za muškarce, Priuštite si najbolju njegu! Preparat Mr Bear Family Citrus će osigurati da vaše lice uvijek bude savršeno sređeno.Svojstva:dugotrajno hidratizira bradu i kožupruža sjajugodno mirišejednostavan za primjenu
 • Mr Bear Family Skincare piling za lice za muškarce 75 ml
  Mr Bear Family Skincare, 75 ml, Mehanički piling za muškarce, Piling za kožu Mr Bear Family Skincare čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Svojstva:hidratizira i ne isušuje kožuuklanja mrtve stanice kožezaglađuje i kožu čini nježnommože se koristiti i za osjetljivu kožuNačin upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom. Koristiti 1-3 puta tjedno.
 • Mr Bear Family Skincare hidratantna krema za lice za muškarce 50 ml
  Mr Bear Family Skincare, 50 ml, Klasično brijanje za muškarce, Krema za lice Mr Bear Family Skincare svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Mr Bear Family Grooming Tools čelični češalj za bradu
  Mr Bear Family Grooming Tools, , Češljevi i četke za muškarce, Proizvod Mr Bear Family Grooming Tools pomaže u svakodnevnom uređivanju vanjskog izgleda.Svojstva:raščešljava i izglađuje bradu/brkovedobro se drži u ruci

Posljednje pregledano

Vrh