Brandovi 1
Cijena
kn kn

Mizon odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Mizon 45 proizvoda
 • Mizon Multi Function Formula krema za regeneraciju s filtratom puževe sluzi 92% 75 ml
  Mizon Multi Function Formula, 75 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Multi Function Formula svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:regeneracija i vitalizacijavraća koži mladenački izgleddaje koži svježinu i sjajujednačava ton kožeNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon Multi Function Formula regenerirajuća krema za oči s ekstraktom puža 25 ml
  Mizon Multi Function Formula, 25 ml, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Mizon Multi Function Formula čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:zaglađuje linije i sitne boriceposvjetljuje područje oko očijuumiruje iritaciju područja oko očiju
 • Mizon Joyful Time hidratantna sheet maska za sužavanje pora 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za čišćenje i osvježavanje lica 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time hranjiva sheet maska s učvršćujućim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ukupno uljepšava izgled kožedubinski hidratizira i intenzivno hranioslobađa nečistoća u porama i zateže ihNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska s hidratacijskim i umirujućim djelovanjem 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za omekšavanje lica 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski čisti kožuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Multi Function Formula krema za lice s filtratom puževe sluzi 60% 50 ml
  Mizon Multi Function Formula, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Multi Function Formula svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:intenzivno hidratiziraregeneracija i vitalizacijavraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power lifting krema protiv bora 75 ml
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 75 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomintenzivno hidratiziraregeneracija i vitalizacijasmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjevraća koži mladenački izgledNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Mizon Multi Function Formula tonik i emulzija za lice s ekstraktom puža 100 ml
  Mizon Multi Function Formula, 100 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Mizon Multi Function Formula pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:regenerira kožuublažava simptome aknizateže poreosvježava i osvjetljavaSastojci:preparat je hipoalergijskibez alkoholaNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte. Nemojte ispirati. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Mizon Multi Function Formula regenerirajuća maska za lice s ekstraktom puža 80 ml
  Mizon Multi Function Formula, 80 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Mizon Multi Function Formula vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforadubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • Mizon Multi Function Formula BB krema s ekstraktom puža SPF 32 nijansa Rose Beige 50 ml
  Mizon Multi Function Formula, 50 ml, Krema za toniranje za žene, Krema za toniranje Mizon Multi Function Formula kožu hidratizira, ujednačava i ostavlja ju prirodno lijepom.Svojstva:pruža zaštitu od sunčevog zračenjapruža koži potrebnu hidratacijupokriva sitne nepravilnosti na kožijednostavno se nanosi i razmazujeujednačava tenNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu i temeljito razmažite.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power tonik za lice s lifting učinkom 120 ml
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 ml, Toneri za lice za žene, Preparat za toniranje Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power pomoći će u dovršavanju čišćenja, u harmoniziranju i osvježavanju vaše kože.Svojstva:jača i hrani kožuregenerira kožuosvježava i osvjetljavasmiruje i toniziraNačin upotrebe:Nanesite na blazinicu i kružnim pokretima kožu tretirajte.
 • Mizon Skin Recovery noćni serum za pomlađivanje za umornu kožu lica 30 ml
  Mizon Skin Recovery, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Mizon Skin Recovery predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:pomaže u zaglađivanju bora i finih linijaregenerira kožu i preventivno djeluje na iritacijevraća koži elastičnostNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream krema za lice s pčelinjim otrovom 50 ml
  Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Bee Venom Calming Fresh Cream svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Način upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon Placenta Ampoule Cream krema za regeneraciju i obnovu lica 50 ml
  Mizon Placenta Ampoule Cream, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Placenta Ampoule Cream svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:regeneracija i vitalizacijaintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za učvršćivanje kože lica 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožedubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za posvjetljivanje i vitalnost lica 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska s visoko hidratantnim i hranjivim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za učvršćivanje 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Multi Function Formula gel za lice s ekstraktom puža 45 ml
  Mizon Multi Function Formula, 45 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Multi Function Formula svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:smanjuje proširene poreNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power emulzija za lice s lifting učinkom 120 ml
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 120 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomsmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeintenzivno hidratizirapomlađuje kožu i daje joj energijuNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power učvršćujuća krema protiv bora 50 ml
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 50 ml, Kreme za lice za žene, Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomregeneracija i vitalizacijasmanjuje bore i sprječava njihovo stvaranjeSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska s hidratacijskim i revitalizirajućim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska s hranjivim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon Multi Function Formula regenerirajući serum protiv bora 30 ml
  Mizon Multi Function Formula, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Mizon Multi Function Formula predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:regenerira kožu i preventivno djeluje na iritacijepomaže u zaglađivanju bora i finih linijavraća koži svježinu i mladenačku ljepotuučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Mizon Black Snail All in One krema za lice s filtratom puževe sluzi 90% 75 ml
  Mizon Black Snail All in One, 75 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Black Snail All in One svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Sastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima. Koristite svako jutro i/ili navečer.
 • Mizon Original Skin Energy Collagen 100 serum za lice s kolagenom 30 ml
  Mizon Original Skin Energy Collagen 100, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Mizon Original Skin Energy Collagen 100 predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:učinkovito hidratizira i hraniregenerira kožu i preventivno djeluje na iritacijepomaže u uklanjanju znakova starenja kožeNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte.
 • Mizon Aging Care Firming Solution krema protiv bora sa zmijskim otrovom 50 ml
  Mizon Aging Care Firming Solution, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon Aging Care Firming Solution svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:vraća koži čvrstoću i ostavlja je zategnutomregeneracija i vitalizacijaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon Enjoy Fresh-On Time revitalizacijska maska s limetom za obješenu kožu lica 100 ml
  Mizon Enjoy Fresh-On Time, 100 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Mizon Enjoy Fresh-On Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinudubinski čisti kožuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska s pomlađujućim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniuklanja mrtve stanice kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon A.C.Care Solution serum s puderom za lokalnu primjenu protiv akni 30 ml
  Mizon A.C.Care Solution, 30 ml, Serumi za lice za žene, Serum za lice Mizon A.C.Care Solution predstavlja proizvod s visokim sadržajem aktivnih tvari. Zahvaljujući tome vašoj koži pruža najluksuzniju njegu.Svojstva:ujednačava tenregenerira kožu i preventivno djeluje na iritacijeučinkovito hidratizira i hraniNačin upotrebe:Manju količinu seruma nježno utapkajte vrhovima prstiju na čistu kožu. Nanesite na lice, vrat i dekolte. Potom nastavite sa svojom omiljenom njegom za dan/noć.
 • Mizon Multi Function Formula maska protiv podočnjaka sa zlatom 1,4 g x 60 kom
  Mizon Multi Function Formula, 1,4 g x 60 kom, Maske za područje oko očiju za žene, Maska za oči Mizon Multi Function Formula savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:smanjuje natečenost i podočnjakeuklanja znakove stresa i umorahrani kožuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama. Nemojte ispirati.
 • Mizon Multi Function Formula BB krema s ekstraktom puža nijansa #21 Rose Beige 50 ml
  Mizon Multi Function Formula, 50 ml, Krema za toniranje za žene, Krema za toniranje Mizon Multi Function Formula kožu hidratizira, ujednačava i ostavlja ju prirodno lijepom.Svojstva:ujednačava tenpruža koži potrebnu hidratacijupokriva sitne nepravilnosti na kožipruža zaštitu od sunčevog zračenjaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu i temeljito razmažite.
 • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power učvršćujuća krema za područje oko očiju protiv bora, oticanja i tamnih krugova 25 ml
  Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 25 ml, Kreme i gelovi za područja oko očiju za žene, Njega područja oko očiju Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power čuva kožu oko očiju i pruža joj sve potrebne hranjive tvari i hidrataciju.Svojstva:području oko očiju pruža mladolikostostavlja kožu zategnutom i zaglađenomumiruje iritaciju područja oko očijuuklanja natečenost i tamne krugove ispod očijudubinski hidratiziraosvježava i zaglađuje područje oko očijuposvjetljuje područje oko očijuNačin upotrebe:Ujutro ili navečer, nanesite preparat oko kontura očiju lakim tapkanjem, dok potpuno ne upije.
 • Mizon Pore Clearing maska za lice od vulkanske gline 80 ml
  Mizon Pore Clearing, 80 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Mizon Pore Clearing vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa nečistoća u porama i zateže ihuklanja mrtve stanice kožesprječava stvaranje prekomjerne količine sebumaostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • Mizon Great Pure nježna pjena za čišćenje za lice 120 ml
  Mizon Great Pure, 120 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Mizon Great Pure je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:uklanja i vodootporni make-upsprječava isušivanje kože licaugodno osvježavaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za zaglađivanje s hidratacijskim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranine iritira kožudaje sjaj i svježinuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time Sheet maska za posvjetljivanje s hidratacijskim učinkom 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • Mizon Joyful Time hidratantna sheet maska 23 g
  Mizon Joyful Time, 23 g, Sheet maske za žene, Maska za lice Mizon Joyful Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeSastojci:preparat je hipoalergijskiNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • Mizon A.C.Care Solution hidratantna gel-krema za masno lice sklono aknama 50 ml
  Mizon A.C.Care Solution, 50 ml, Kreme za lice za žene, Krema za lice Mizon A.C.Care Solution svakoga će dana vašem licu pružiti upravo takvu njegu kakvu zaslužuje.Svojstva:uklanja simptome akniintenzivno hidratiziraregeneracija i vitalizacijadubinski hraništiti kožu od štetnih vanjskih utjecajaSastojci:preparat je hipoalergijskibez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na čisto lice i umasirajte kružnim pokretima.
 • Mizon A.C.Care Solution pjena za čišćenje za nepravilnosti na licu sklono aknama 150 ml
  Mizon A.C.Care Solution, 150 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Mizon A.C.Care Solution je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo licedubinski hidratiziradjeluje regenerativnoNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Mizon Multi Function Formula pjena za čišćenje 60 ml
  Mizon Multi Function Formula, 60 ml, Čišćenje lica za žene, Preparat za čišćenje kože Mizon Multi Function Formula je pravi izbor za svakodnevnu njegu.Svojstva:nježno i temeljito umiva cijelo liceugodno osvježavasprječava isušivanje kože licaNačin upotrebe:Nanesite svako jutro i/ili navečer na vlažno lice i napravite pjenu. Potom isperite.
 • Mizon Apple Smoothie piling za lice 120 ml
  Mizon Apple Smoothie, 120 ml, Mehanički piling za žene, Piling za kožu Mizon Apple Smoothie čisti kožu dubinski, oslobađa je svih nečistoća i zaglađuje.Svojstva:temeljito umiva i čisti cijelo liceuklanja mrtve stanice kožeučinkovito obnavlja kožuzaglađuje i kožu čini nježnomNačin upotrebe:Nanesite na vlažno lice, nježno masirajte i zatim pažljivo isperite vodom.
 • Mizon Enjoy Fresh-On Time posvjetljujuća i hidratantna maska s medom za suho lice 100 ml
  Mizon Enjoy Fresh-On Time, 100 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice Mizon Enjoy Fresh-On Time vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.

Posljednje pregledano

Vrh