Brandovi 1
Cijena
kn kn

Miradonna odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Miradonna 4 proizvoda
 • Miradonna Oblikovajući talijanski jednodijelni kupaći kostim Miradonna MI8004AME
  Oblikovajući talijanski jednodijelni kupaći kostim Miradonna. Za Vašu savršenu figuru! Kupaći kostim proizveden je od modernog brzosušećeg materijala Mirashape, koji dugo zadržava svoje osobina i prirodno oblikuje žensku figuru bez neželjenog stezanja Lagano podstavljene košarice bez žica sakrivene su i precizno obrađene, u donjem dijelu porubljene plosnatom gumicom Prednja strana efektno je prekrižena, podšivena drugim, fino oblikovanim, slojem Rubovi nogavica su rastezljivi Stražnja strana ima uspravan šav Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Miradonna Oblikujući talijanski jednodijelni kupaći kostim Miradonna MI8023LIM
  Jedinstveni oblikujući kupaći kostim Miradonna. Uočljive boje koja lijepo pristaje uz osunčanu kožu! Kupaći kostim je izrađen od modernog brzosušećeg materijala Mirashape koji dugo zadržava svoja svojstva i prirodno oblikuje žensku siluetu bez neželjenog stezanja Blago podstavljene košarice bez žica skrivene su i veoma precizno razrađene Naramenice se reguliraju po dužini na leđima Na boku su ušiveni prozirni mrežasti dodaci Prednji dio je podšiven rastezljivom tkaninom koja lagano zateže i oblikuje područje struka Stražnji dio je gladak, na gornjem dijelu ima ušivenu prugu od mrežaste tkanine Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Miradonna Talijanski jednodijelni kupaći kostim za oblikovanje Miradonna MI8029
  Luksuzni jednodijelni kupaći kostim Miradonna. Pametno dizajniran za Vaš izvrstan osjećaj! Kupaći kostim proizveden je od modernog brzosušećeg materijala Mirashape koji dugo zadržava svoje osobine i prirodno oblikuje žensku figuru bez neželjenih stezanja Košarice bez žica imaju umetke koji se mogu izvaditi i skriveni su ispod površinske tkanine Između prsa je funkcionalni zip Dvoboje naramenice s dijelovima od mrežice, bez podešavanja duljine Prednji dio kupaćeg kostima podstavljen je nježnom steznom rastezljivom tkaninom koja pomaže formirati područje grudi Na bokovima ušiveni su umetci od prozirne mrežice stražnja strana glatka, bez šavova Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Miradonna Talijanski jednodijelni kupaći kostim za oblikovanje Veronica
  Kupaći kostim Veronica igra na jednostavnost i udoban kroj. Poseban materijal Mirashape nježno sjedinjuje tijelo i pomaže sakriti eventualne nesavršenosti. Naramenice su na stražnjoj strani spojene zanimljivim zlatnim brošem. Ekskluzivno od talijanskog branda Miradonna. Jednodijelni kupaći kostim Prikladno i za punije žene Brzosušeći materijal Materijal Mirashape – oblikuje žensko tijelo bez neželjenog stezanja Nepodstavljene košarice Umetci koje se mogu izvaditi Bez žica Područje gaćica klasičnog kroja Stvorite savršen outfit za plažu!

Posljednje pregledano

Vrh