Brandovi 1
Cijena
kn kn

Mimitika odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Mimitika 5 proizvoda
 • Mimitika Sun mlijeko poslije sunčanja 150 ml
  Mimitika Sun, 150 ml, Njega nakon sunčanja za žene, Preparat nakon sunčanja osigurat će koži izmučenoj suncem potrebnu regeneraciju i umirivanje.Svojstva:dubinski hrani kožuostavlja kožu baršunasto mekanom na dodirpojačava i produljuje preplanulostNačin upotrebe:Nakon boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na čistu kožu po cijelom tijelu.
 • Mimitika Sun zaštitni balzam za usne SPF 20 4 g
  Mimitika Sun, 4 g, Zaštita od sunca za žene, Preparat Mimitika Sun učinkovito štiti i onu najosjetljiviju kožu vašeg lica od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti kožu od UVA i UVB zračenjasprječava ispucanost usanahidratizira i hraniNačin upotrebe:Prije boravka na suncu, nanesite ravnomjerno na usne. Ponovite u bilo koje vrijeme tijekom dana po potrebi.
 • Mimitika Sun sprej za sunčanje SPF 15 200 ml
  Mimitika Sun, 200 ml, Zaštita od sunca za žene, Zaštitni preparat za sunčanje nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.Svojstva:štiti kožu od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaubrzava prirodni proces sunčanjanjeguje kožu i brine se o njojNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.
 • Mimitika Sun ulje za sunčanje u spreju SPF 50 150 ml
  Mimitika Sun, 150 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat Mimitika Sun će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:produljuje učinak sunčanjaštiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjamože se koristiti za lice i tijeloSastojci:bez silikonaveganski proizvodNačin upotrebe:Prije boravka na suncu nanesite u dovoljnoj količini na kožu cijeloga tijela.
 • Mimitika Sun krema za sunčanje za lice SPF 50 50 ml
  Mimitika Sun, 50 ml, Zaštita od sunca za žene, Preparat će vašem licu pružiti pouzdanu zaštitu od sunčevog zračenja.Svojstva:štiti lice od oštećenja zbog utjecaja UV zračenjaproduljuje učinak sunčanjaintenzivno hidratizirabrzo upijaNačin upotrebe:Nanesite na čistu kožu prije boravka na suncu. Ponovite po potrebi, posebice nakon kupanja, u slučaju znojenja i sušenja kože ručnikom.

Posljednje pregledano

Vrh