Brandovi 1
Cijena
kn kn

Meridol odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Meridol 7 proizvoda
 • Meridol Dental Care pasta za zube s izbjeljivajućim učinkom 75 ml
  Meridol Dental Care, 75 ml, Paste za izbjeljivanje uniseks, Pasta za zube Meridol Dental Care namijenjena je nježnom izbjeljivanju zuba. Učinkovito uklanja neželjenu pigmentaciju sa zuba, pa će vas ukoliko ju redovito budete koristili, nagraditi blistavim osmijehom.Svojstva:revitalizira i njeguje za desneosvježava dahjamči nježnost prema zubnoj cakliniNačin upotrebe:Perite zube temeljito u trajanju barem 2 minute.
 • Meridol Dental Care pasta za zube potiče oporavak nadraženih desni 75 ml
  Meridol Dental Care, 75 ml, Za kompletnu zaštitu uniseks, Pasta za zube Meridol Dental Care osigurava kompletnu njegu za vaše zube i zubno meso. Sa zuba uklanja zubni plak i ostatke jela, te u isto vrijeme njeguje zubno meso i sluznicu usne šupljine.Svojstva:pouzdano pere zubenjeguje zubno mesoodržava svjež dahNačin upotrebe:Nanesite manu količinu paste na četkicu i perite zube barem 2 minute.
 • Meridol Parodont Expert pasta za zube protiv krvarenja desni i paradentoze 75 ml
  Meridol Parodont Expert, 75 ml, Protiv paradentoze uniseks, Pasta za zube Meridol Parodont Expert je učinkovita prevencija protiv krvarenja i povlačenja zubnog mesa.Svojstva:djeluje ublažavajuće kod paradentozesmanjuje krvarenje zubnog mesaosvježava dahNačin upotrebe:Poželjno je pastu koristiti barem 2 do 3 puta dnevno, ujutro i navečer, ili i nakon svakog obroka.
 • Meridol Gum Protection četkica za zube soft Red
  Meridol Gum Protection, , Četkice uniseks, Četkica za zube Meridol Gum Protection održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:pruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinujednostavna za rukovanjedoseže i na teško dostupna mjestaNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu.
 • Meridol Gum Protection četkice za zube 3 kom soft 3 kom
  Meridol Gum Protection, 3 kom, Četkice uniseks, Četkica za zube Meridol Gum Protection održava zdravlje i ljepotu vaših zuba. Učinkovito uklanja zubni plak i pomaže u sprječavanju zubnog karijesa.Svojstva:jednostavna za rukovanjepruža nježnu njegu za zubno meso i zubnu caklinuNačin upotrebe:Nanesite zubnu pastu na četkicu, navlažite, operite zube i usnu šupljinu. Temeljito isperite.
 • Meridol Dental Care vodica za usta bez alkohola 400 ml
  Meridol Dental Care, 400 ml, Vodice za ispiranje usta uniseks, Vodica za usta Meridol Dental Care ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.Svojstva:uništava bakteriještiti od zubnog plakaodržava zdravlje desnihNačin upotrebe:Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.
 • Meridol Halitosis vodica za usta protiv lošeg zadaha 400 ml
  Meridol Halitosis, 400 ml, Vodice za ispiranje usta uniseks, Vodica za usta Meridol Halitosis ne samo da će osvježiti dah, već se u isto vrijeme i bori protiv zubnog plaka, te pomaže održavati desne i zube zdravim.Svojstva:uništava bakterijeosigurava svježi dahštiti od zubnog plakabori se protiv nastanka zubnog karijesaNačin upotrebe:Nakon pranja zuba, usta isplahnite vodom za usta u trajanju napisanom na pakiranju, a nakon toga ispljunite.

Posljednje pregledano

Vrh