Brandovi 1
Cijena
kn kn

Lonka odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Lonka 10 proizvoda
 • Lonka 3 pack formalnih čarapa Destyle
  Jednobojne čarape češke proizvodnje, pogodne za svakodnevno nošenje i za formalnija događanja. Visoki kroj zaštitit će vas od faux pas otkrivenih nogu. Čarape su napravljene od čvrstog pamuka postojane boje. Više muške čarape Prigodno pakiranje Vrh je fino šivan Pakiranje uključuje troje iste čarape.
 • Lonka 3 pack muških čarapa Defood
  Trostruko pakiranje muških čarapa s motivima hamburgera, pizze i krumpirića. Muške čarape Prigodno pakiranje Udoban porub koji ne pritišće Fino šivan vrh Pakiranje sadrži tri para različitih čarapa, vidi foto.
 • Lonka 3 pack čarapa Decube Mix A
  Udobne muške čarape obogaćene srebrnim vlaknima. Razigrani karirani uzorak, od češkog proizvođača. Muške čarape S aktivnim ionima srebra (sprječavaju nastanak neugodnih miris) Fino šivan vrh Udoban porub koji se ne urezuje Pakiranje sadrži 3 para čarapa u različitim kombinacijama boja, vidi fotografije.
 • Lonka Čarape Drava pamučne
  Klasične muške čarape od 100% pamuka. Češka proizvodnja! Čarape su napravljene od pamuka koji pruža maksimalnu udobnost tijekom nošenja Završavaju visokim rastezljivim porubom koji ne zateže nogu i tako sprječava tragove urezivanja Fino šivan vrh (rebrast)
 • Lonka Bambusove čarape Desi
  Univerzalne čarape niskog kroja. Češka proizvodnja! Niske čarape idealne su za sport, posao i slobodno vrijeme Proizvedene su u kombinaciji s bambusovim vlaknima i rastezljivim elastanom Rub elastičan i ugodan koji ne steže nogu Vrh prstiju nježan
 • Lonka 3 pack čarape Badon bambusove formalne
  Klasične muške čarape s bambusom - u pakiranju tri para. Kvaliteta od češkog proizvođača! Čarape su proizvedene u kombinaciji elastana i bambusa - koji je antibakterijski i dobro asporbira vlagu Na kraju visok slobodan rub koji ne steže nogu
 • Lonka Elegantne čarape Desilve s antibakterijskom zaštitom
  Klasične muške čarape s udobnim porubima. Češka proizvodnja! Čarape su od pamuka u kombinaciji s elastanom koji materijalu daje veću rasteljivost Obogaćene srebrnim vlaknima Jedinstvena srebrna vlakna sprečavaju nastanak mirisa i rast bakterija Završavaju višim, rastezljivim porubom koji ne steže nogu i tako ne uzrokuje nagnječenja Vrhovi fino šivani
 • Lonka 3 pack čarape od bambusa Desi bijele
  Čarape niskog kroja u pakiranju od 3 para. Češka proizvodnja! Niske čarape idealne su za sport, posao i slobodno vrijeme Proizvedene su u kombinacije bambusovih vlakana s rastezljivim elastanom Na krajevima udoban rastezljiv rub koji ne steže nogu Vrh prstiju nježno prošiven Pakiranje sadrži tri para bijelih čarapa.
 • Lonka Čarape Badon elegantne od bambusa
  Klasične muške čarape s udobnim porubima. Češka proizvodnja! Čarape su od pamuka u kombinaciji s elastanom koji materijalu pruža veću rastezljivost Jedinstveno bambusovo vlakno ima antibakterijska svojstva i prirodno upija znoj Završavaju višim, rastezljivim porubom koji ne steže nogu i tako ne uzrokuje nagnječenja Vrhovi fino šivani
 • Lonka 3 pack čarape od bambusa Desi crne
  Čarape niskog kroja u pakiranju od 3 para. Češka proizvodnja! Niske čarape idealne su za sport, posao i slobodno vrijeme Proizvedene su u kombinacije bambusovih vlakana s rastezljivim elastanom Na krajevima udoban rastezljiv rub koji ne steže nogu Vrh prstiju nježno prošiven Pakiranje sadrži tri para crnih čarapa.

Posljednje pregledano

Vrh