Brandovi 1
Cijena
kn kn

Londa Professional odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
 • Londa Professional Color Radiance regenerator bez ispiranja za obojenu kosu 250 ml
  Londa Professional Color Radiance, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Londa Professional Color Radiance predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:hrani i regenerirakosa je sjajna i mekana na dodirpruža kosi vitalnostNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte.
 • Londa Professional Anti-Dandruff serum za kosu protiv peruti i opadanja kose 6x9 ml
  Londa Professional Anti-Dandruff, 6x9 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Londa Professional Anti-Dandruff pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu koseaktivira djelovanje korijena kosekosa je krasno sjajna i vitalnaNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Londa Professional Set it brzosušeći sprej za kosu za učvršćivanje i oblik 300 ml
  Londa Professional Set it, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Londa Professional Set it fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajprirodna fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Londa Professional Fix it brzosušeći sprej za završno uređenje 500 ml
  Londa Professional Fix it, 500 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Londa Professional Fix it fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:pruža kosi vitalnost i sjajprirodna fiksacijakosa odmah dobija na volumenuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Londa Professional Lock it lak za kosu za ekstra jako učvršćivanje 300 ml
  Londa Professional Lock it, 300 ml, Lakovi za kosu uniseks, Lak za kosu Londa Professional Lock it fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane ostavlja u kosi ostatke i lako se češljaekstra jaka fiksacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Londa Professional Visible Repair zaštitni balzam za ispucale vrhove kose 75 ml
  Londa Professional Visible Repair, 75 ml, Balzami i mlijeka za kosu za žene, Njega bez ispiranja Londa Professional Visible Repair pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:kvalitativno poboljšava strukturu kosesprječava ispucale krajeveeliminira lomljenje koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Londa Professional Impressive Volume pjena za volumen kose 200 ml
  Londa Professional Impressive Volume, 200 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Londa Professional Impressive Volume vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosepruža volumen od korijenaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Enhance it pjena za kosu za volumen i sjaj 250 ml
  Londa Professional Enhance it, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Londa Professional Enhance it vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosepruža volumen od korijenaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Expand it pjena za kosu za volumen 250 ml
  Londa Professional Expand it, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Londa Professional Expand it vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizurupruža volumen od korijenane lijepi kosu i ne sputava jeNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Sculp it lak za kosu s raspršivačem 250 ml
  Londa Professional Sculp it, 250 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Londa Professional Sculp it fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurapruža kosi vitalnost i sjajčuva elastičnost i ne sputava kosuNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Londa Professional Create it lak za kosu za učvršćivanje i oblik 300 ml
  Londa Professional Create it, 300 ml, Lakovi za kosu za žene, Lak za kosu Londa Professional Create it fiksirat će vašu frizuru na dulje vrijeme, te će tako osigurati maksimalnu kontrolu nad vašom kosom.Svojstva:temeljito fiksira sve tipove kose i frizurane lijepi kosu i frizuri pruža prirodan izgledjednostavna i brza aplikacijaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Naprskajte na suhu kosu s udaljenosti od 30 cm.
 • Londa Professional Visible Repair regenerator bez ispiranja 250 ml
  Londa Professional Visible Repair, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Londa Professional Visible Repair predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:dubinski obnavlja kosukosa je sjajna i mekana na dodirolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte. Nemojte ispirati, potom oblikujte na uobičajeni način.
 • Londa Professional Protect it zaštitni sprej za toplinsko oblikovanje kose 150 cm
  Londa Professional Protect it, 150 cm, Zaštita kose od topline za žene, Preparat za toplinsko oblikovanje kose Londa Professional Protect it osigurava kosi učinkovitu zaštitu od uništavanja pod utjecajem toplote.Svojstva:pruža volumen od korijenadugotrajni učinak na koji se možete oslonitištiti kosu pri uređivanju toplim uređajimaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Men gel za stiliziranje za mokri izgled 150 ml
  Londa Professional Men, 150 ml, Gelovi za kosu za muškarce, Gel za kosu Londa Professional Men osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:mokri efekt uz sjajprirodno fiksirastvara savršeni stylingNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom. Malu količinu proizvoda nanesite na dlanove i pomoću prstiju napravite željenu frizuru.
 • Londa Professional Men vosak za kosu 75 ml
  Londa Professional Men, 75 ml, Vosak za kosu za muškarce, Vosak za kosu Londa Professional Men savršeno drži frizuru i lako se primjenjuje. Uz to iznenađuje svojim dugim trajanjem.Svojstva:lako se kreira željena frizuraprirodno fiksiranaglašava prirodni sjaj koseNačin upotrebe:Nanesite na suhu kosu i oblikujte po želji.
 • Londa Professional Dramatize it pjena za kosu s dodatno pojačanim učvršćivanjem 500 ml
  Londa Professional Dramatize it, 500 ml, Sprej za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Londa Professional Dramatize it vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:dugotrajni učinak na koji se možete oslonitifiksira frizuruosigurava elastičnost koseNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Men gel za stiliziranje s dodatno pojačanim učvršćivanjem 100 ml
  Londa Professional Men, 100 ml, Gelovi za kosu za muškarce, Gel za kosu Londa Professional Men osigurava traženi oblik frizure točno po vašim željama.Svojstva:stvara savršeni stylingprirodno fiksiraza svakodnevno uređivanje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu obrisanu ručnikom. Nanesite na kosu i stvorite željeni styling.
 • Londa Professional Lift it pjena za kosu za volumen od korijena 250 ml
  Londa Professional Lift it, 250 ml, Pjene za kosu za žene, Preparat za učvršćivanje Londa Professional Lift it vašoj frizuri pružit će željeni oblik i volumen.Svojstva:fiksira frizuruosigurava elastičnost kosepruža volumen od korijenaNačin upotrebe:Prije uporabe dobro protresite. Nanesite na mokru kosu. Uredite na željeni način.
 • Londa Professional Visible Repair serum za regeneraciju i jačanje kose za oštećenu kosu 6x9 ml
  Londa Professional Visible Repair, 6x9 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja Londa Professional Visible Repair pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosepovećava gustoću i jačinu kosesprječava ispucale krajeveNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • Londa Professional Men pasta za stiliziranje 75 ml
  Londa Professional Men, 75 ml, Paste za kosu za muškarce, Proizvod za styling Londa Professional Men istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža savršeni volumen i oblikugodno mirišeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Londa Professional Velvet Oil hranjivo ulje za kosu 100 ml
  Londa Professional Velvet Oil, 100 ml, Klasična ulja za kosu za žene, Pružite svojoj kosi luksuznu njegu. Suho ulje Londa Professional Velvet Oil daje kosi glatkoćuSvojstva:popravlja oštećenu strukturu vlasidaje kosi snagu i elastičnostdaje kosi baršunastu glatkoćudaje kosi sjajne opterećuje kosuNačin upotrebe:Nanesite na cijelu duljinu i vrhove suhe ili mokre kose.
 • Londa Professional Deep Moisture regenerator bez ispiranja za suhu kosu 250 ml
  Londa Professional Deep Moisture, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Londa Professional Deep Moisture predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:hrani i regeneriradubinski obnavlja kosukosa je sjajna i mekana na dodirNačin upotrebe:Na vlažnu, ručnikom osušenu kosu, naprskajte odgovarajuću količinu preparata i rukama utrljajte. Nemojte ispirati, potom oblikujte na uobičajeni način.
 • Londa Professional Visible Repair intenzivna njega za oštećenu kosu 750 ml
  Londa Professional Visible Repair, 750 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Visible Repair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajobnavlja strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite. Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Londa Professional Fibre Infusion obnavljajuća maska za oštećenu kosu s keratinom 200 ml
  Londa Professional Fibre Infusion, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Fibre Infusion predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Velvet Oil dubinska maska s arganovim uljem 200 ml
  Londa Professional Velvet Oil, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Velvet Oil predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Blond and Silver šampon za plavu kosu neutralizirajući žuti tonovi 250 ml
  Londa Professional Blond and Silver, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Blond and Silver učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosuproduljuje boju kosepruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional P.U.R.E nježni regenerator za suhu kosu 250 ml
  Londa Professional P.U.R.E, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Londa Professional P.U.R.E osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijusprječava lomljenje koseSastojci:bez sulfatabez silikonaveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Deep Moisture intenzivna hidratantna i hranjiva maska za suhu kosu 200 ml
  Londa Professional Deep Moisture, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Deep Moisture predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Velvet Oil revitalizirajući regenerator 250 ml
  Londa Professional Velvet Oil, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Londa Professional Velvet Oil osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Permanent Color trajna boja za kosu nijansa 7/0 60 ml
  Londa Professional Permanent Color, 60 ml, Trajne boje za kosu za žene, Boja za kosu Londa Professional Permanent Color vašoj će kosi pružiti intenzivnu nijansu boje i blještavi sjaj.Svojstva:boja ostaje dugo lijepa i jakamat kosa postaje sjajnaima dugi vijek trajanjaNačin upotrebe:Koristiti upute u pakiranju. Samo za profesionalnu upotrebu.
 • Londa Professional Color Radiance posvjetljujući i stimulirajući šampon za obojenu kosu 1000 ml
  Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Color Radiance učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:jača dlaku kosepruža sjaj i volumenproduljuje boju koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Visible Repair maska za oštećenu i obojenu kosu 200 ml
  Londa Professional Visible Repair, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Visible Repair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Blond and Silver maska za kosu neutralizirajući žuti tonovi 200 ml
  Londa Professional Blond and Silver, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Blond and Silver predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:olakšava češljanje i sprječava oštećenje kosepruža kosi briljantni sjajproduljuje vijek trajanja bojeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Color Radiance regenerator za obojenu kosu 1000 ml
  Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Londa Professional Color Radiance osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:olakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijuintenzivira boju koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Color Radiance maska za obojenu kosu 200 ml
  Londa Professional Color Radiance, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Color Radiance predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajolakšava češljanje i sprječava oštećenje koseproduljuje vijek trajanja bojeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Sun Spark regenerator bez ispiranja za kosu iscrpljenu od sunca 250 ml
  Londa Professional Sun Spark, 250 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja Londa Professional Sun Spark predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:korigira dlakuosigurava potrebnu hidratacijuolakšava češljanjekorigira kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodiNačin upotrebe:Nanesite na opranu kosu po cijeloj duljini i na krajeve. Nemojte ispirati.
 • Londa Professional P.U.R.E nježni šampon za suhu kosu 250 ml
  Londa Professional P.U.R.E, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional P.U.R.E učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosupruža sjaj i volumenSastojci:bez sulfatane sadrži silikoneveganski proizvodNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional P.U.R.E hidratantna maska za suhu i oštećenu kosu 750 ml
  Londa Professional P.U.R.E, 750 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional P.U.R.E predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajSastojci:veganski proizvodbez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional P.U.R.E hranjiva maska za oštećenu kosu 200 ml
  Londa Professional P.U.R.E, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional P.U.R.E predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirapruža kosi briljantni sjajSastojci:veganski proizvodbez silikonaNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Velvet Oil šampon za suhu i normalnu kosu 250 ml
  Londa Professional Velvet Oil, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Velvet Oil učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Visible Repair dubinski regenerator za obnavljanje za kemijski tretiranu kosu 250 ml
  Londa Professional Visible Repair, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Londa Professional Visible Repair osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:intenzivira boju kosekorigira kako mehanička, tako i kemijska oštećenjazatvara površinu kose, čini je otpornijompoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Color Radiance njega za zaštitu boja za obojenu kosu 1000 ml
  Londa Professional Color Radiance, 1000 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu Londa Professional Color Radiance predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:pruža kosi briljantni sjajdjeluje u dubinu dlakeproduljuje vijek trajanja bojeSastojci:UV filtarNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • Londa Professional Deep Moisture energetski regenerator za suhu kosu 250 ml
  Londa Professional Deep Moisture, 250 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator Londa Professional Deep Moisture osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuštiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjapoboljšava strukturu koseNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Men gel za tuširanje i šampon 2 u 1 za tijelo i kosu 250 ml
  Londa Professional Men, 250 ml, Gel i šampon za tuširanje 2 u 1 za muškarce, Gel za tuširanje i šampon 2 u 1 Londa Professional Men brzo i učinkovito pere kako kožu cijeloga tijela, tako i kosu.Svojstva:njeguje kosu i kožuomekšava kožukosi pruža potrebnu hidrataciju i sjajNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu i kožu cijeloga tijela, blago napravite pjenu, masirajte i potom temeljito isperite.
 • Londa Professional Anti-Dandruff šampon protiv peruti 250 ml
  Londa Professional Anti-Dandruff, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Anti-Dandruff učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosukosu oslobađa prhutiNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Deep Moisture intenzivni hranjivi šampon za suhu kosu 1000 ml
  Londa Professional Deep Moisture, 1000 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Deep Moisture učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosuintenzivno hidratizirajača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Impressive Volume šampon za volumen tanke kose 250 ml
  Londa Professional Impressive Volume, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Impressive Volume učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Visible Repair šampon za jačanje oštećene kose 250 ml
  Londa Professional Visible Repair, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Visible Repair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira i hrani kosujača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Sun Spark zaštitni šampon za kosu iscrpljenu od sunca 250 ml
  Londa Professional Sun Spark, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon Londa Professional Sun Spark je posebice dizajniran za njegu kose izložene suncu. Nježno je pere i ostavlja mekanom i sjajnom.Svojstva:temeljito čisti kosu i vlasištedaje kosi izgubljeni sjaj i mekoćukorigira kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodiNačin upotrebe:Šampon blago umasirajte na vlažnu kosu i potom ga temeljito isperite. Za najbolji učinak, koristite u kombinaciji s proizvodima za njegu iz iste kolekcije.
 • Londa Professional Men matirajuća glina za oblikovanje kose 75 ml
  Londa Professional Men, 75 ml, Paste za kosu za muškarce, Proizvod za styling Londa Professional Men istaknut će vašu frizuru i održavati je postojanom duže vrijeme.Svojstva:olakšava stylingpruža mat izgledizglađujeNačin upotrebe:Nanesite malu količinu preparata u dlan i nanesite na kosu.
 • Londa Professional Permanent Color hidrogen za kosu za sve tipove kose 6 % Vol.20 1000 ml
  Londa Professional Permanent Color, 1000 ml, Hidrogen za kosu za žene, Aktivacijska emulzija Londa Professional Permanent Color nezamjenjiv je preparat za trajne i polutrajne boje za kosu.Svojstva:djeluje kao oksidirajuće sredstvo u bojanju koseprofesionalni proizvod za uporabu u frizerskim salonimaNačin upotrebe:Pomiješajte u odgovarajućem omjeru s bojom za kosu. Izbjegavajte kontakt s očima. Ukoliko do kontakta s očima dođe, isperite odmah s puno vode. Držite izvan domašaja djece. Koristite prikladne zaštitne rukavice. Slijedite priložene upute. Samo za profesionalnu upotrebu.

Posljednje pregledano

Vrh