Brandovi 1
Cijena
kn kn

L’biotica odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: L’biotica 62 proizvoda
 • L’biotica Hair Spa turban za kosu
  L’biotica Hair Spa, , Dodaci za kosu za žene, Dodaci za kosu L’biotica Hair Spa savršeno će dovršiti vašu frizuru.
 • L’biotica Biovax Smooth Booster hidratantni regenerator u spreju 200 ml
  L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja L’biotica Biovax Smooth Booster predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:kosa je sjajna i mekana na dodirhidratizira dlaku koseolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Naprskajte na vlažnu ili suhu kosu i ne ispirite.
 • L’biotica Biovax Volume Builder regenerator u spreju za obnovu kose 200 ml
  L’biotica Biovax Volume Builder, 200 ml, Regeneratori bez ispiranja za žene, Regenerator bez ispiranja L’biotica Biovax Volume Builder predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:hrani i regenerirakosa je sjajna i mekana na dodirpruža kosi vitalnostNačin upotrebe:Naprskajte na vlažnu ili suhu kosu i ne ispirite.
 • L’biotica Biovax Silk regenerirajući serum za jačanje i sjaj kose 15 ml
  L’biotica Biovax Silk, 15 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja L’biotica Biovax Silk pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:dodaje baršunastu mekoćupruža privlačan sjajkvalitativno poboljšava strukturu kosesprječava ispucale krajeveeliminira lomljenje koseima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • L’biotica Biovax Gold uljna krema za savršeni izgled kose 125 ml
  L’biotica Biovax Gold, 125 ml, Kreme i gelovi za kosu za žene, Njega bez ispiranja L’biotica Biovax Gold pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarieliminira lomljenje kosekosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakNačin upotrebe:Nanesite na tek opranu Nemojte ispirati.
 • L’biotica Biovax A+E hranjivi serum protiv pucanja kose 15 ml
  L’biotica Biovax A+E, 15 ml, Serumi za kosu za žene, Njega bez ispiranja L’biotica Biovax A+E pruža vašoj kosi nakon pranja sve što joj je potrebno.Svojstva:pruža hidrataciju i hranjive tvarikvalitativno poboljšava strukturu kosesprječava ispucale krajevekosa je krasno sjajna i vitalnaima regenerativni učinakpruža privlačan sjajdodaje baršunastu mekoćuNačin upotrebe:Nanesite na kosu osušenu ručnikom. Nemojte ispirati. Očešljajte.
 • L’biotica Biovax Natural Oil hidratantni serum za kosu 15 ml
  L’biotica Biovax Natural Oil, 15 ml, Serumi za kosu za žene, Prekrasna kosa od korijena do vrhova. Serum L’biotica Biovax Natural Oil savršeno njeguje kosu i daje joj novi život.Svojstva:daje kosi potrebnu hidratacijuobnavlja prirodni sjaj koseštiti kosu od toplinekosa je svilenkasto mekana na dodirSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Manju količinu seruma dlanovima nanesite na kosu. Nanesite na još vlažnu kosu. Ne ispirite.
 • L’biotica Professional Therapy Milk regenerator za sjajnu i mekanu kosu 200 ml
  L’biotica Professional Therapy Milk, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator L’biotica Professional Therapy Milk osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijuosigurava kosi briljantni sjajolakšava češljanje i uređivanjeNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk regenerirajuća maska za grubu kosu 250 ml
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Keratin & Silk predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:poboljšava elastičnost dlakepruža kosi briljantni sjajjača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • L’biotica DermoMask Night Active maska za lifting i učvršćivanje s 24-karatnim zlatom 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožedubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Masks Collagen Platinium Sheet maska s kolagenom 23 ml
  L’biotica Masks Collagen Platinium, 23 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Masks Collagen Platinium vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku pažljivu oljuštite.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil regenerirajući šampon za slabu i oštećenu kosu 200 ml
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosujača dlaku kosepruža sjaj i volumenostavlja kosu mekanomSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite.
 • L’biotica Masks Diamond Glow Peel-Off maska za lice s učvršćujućim učinkom 10 g
  L’biotica Masks Diamond Glow, 10 g, Peel-off maska za žene, Maska za lice L’biotica Masks Diamond Glow vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuoslobađa nečistoća u porama i zateže ihostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • L’biotica Professional Therapy Blond ljubičasti šampon za toniranje za plavu kosu 250 ml
  L’biotica Professional Therapy Blond, 250 ml, Šamponi za toniranje za žene, Šampon L’biotica Professional Therapy učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:produljuje boju kosepere kosu i čisti vlasišteostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica DermoMask Night Active maska s učinkom mezoterapije 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožedubinski čisti kožuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask Night Active oksigenacijska maska 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforadaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Masks eksfolijacijske čarape za omekšavanje i hidrataciju kože stopala 40 ml
  L’biotica Masks, 40 ml, Maske za tijelo za žene, Krema L’biotica Masks Masks će osigurati vašim nogama savršenu njegu.Svojstva:savršeno njeguje i hraniintenzivno regenerirauklanja mrtve staniceNačin upotrebe:Nanesite na noge i blago umasirajte.
 • L’biotica Masks regenerirajuća maska za ruke u obliku rukavica 26 g
  L’biotica Masks, 26 g, Maske za tijelo za žene, Maska za tijelo L’biotica Masks Masks vašu svakodnevnu rutinu u njezi učinit će posebnom.Svojstva:hrani i hidratiziračini kožu svilenkasto mekanom na dodirregenerira i njeguje kožuNačin upotrebe:Slijedite upute na pakiranju.
 • L’biotica Masks Silver Glow posvjetljujuća maska za lice 10 g
  L’biotica Masks Silver Glow, 10 g, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica Masks Silver Glow vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožedubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Potom masku temeljito isperite mlakom vodom.
 • L’biotica Masks Caramel Coffee Sheet maska s osvježavajućim učinkom
  L’biotica Masks Caramel Coffee, , Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica Masks Caramel Coffee vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ukupno uljepšava izgled kožedaje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • L’biotica Vegan Organic Avocado Sheet maska s regenerirajućim učinkom 1 kom
  L’biotica Vegan Organic Avocado, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Vegan Organic Avocado vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Vegan Organic Papaya maska za čišćenje lica 1 kom
  L’biotica Vegan Organic Papaya, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Vegan Organic Papaya vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:oslobađa kožu miteseraoslobađa nečistoća u porama i zateže ihdubinski čisti kožuSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Biovax Falling Hair maska za učvršćivanje protiv gubitka kose 250 ml
  L’biotica Biovax Falling Hair, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Falling Hair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosejača dlaku kosedjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Natural Oil hidratantni regenerator s trenutnim učinkom 200 ml
  L’biotica Biovax Natural Oil, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator L’biotica Biovax Natural Oil osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:pruža potrebnu hidratacijupruža kosi fleksibilnost i volumenosigurava kosi briljantni sjajNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • L’biotica Active Lash krema za regeneraciju za trepavice 7 ml
  L’biotica Active Lash, 7 ml, Njega trepavica i obrva za žene, Proizvod L’biotica Active Lash će istaći vaš pogled i naglasit će ljepotu vaših očiju.Svojstva:pomaže i ubrzava rast trepavicasprječava ispadanje trepavicajača i hrani trepavicenjeguje i obrvebrza i jednostavna primjena u udobnosti domaNačin upotrebe:Nanesite uzduž linije gornjih i donjih trepavica. Izbjegavajte izravan kontakt s očima. Na čiste i suhe obrve pomoću aplikatora nanesite malu količinu proizvoda. Koristite jedanput dnevno, po mogućnosti prije odlaska na spavanje. Koristite po priloženim uputama.
 • L’biotica Evolet krema za zaglađivanje za strije 150 ml
  L’biotica Evolet, 150 ml, Protiv strija za žene, Preparat L’biotica Evolet se bori protiv strija, te tako koži vraća njen izvorni izgled.Svojstva:blagotvorno djeluje protiv strija i ožiljakahidratizira i hrani kožu dubinskiposvjetljuje vidljivost strijauklanja svrbež i stresbrzo upijaNačin upotrebe:Malu količinu proizvoda nježno umasirajte u kožu na problematična područja tijela. Koristite po priloženim uputama.
 • L’biotica DermoMask maska za lifting za zatezanje lica 10 ml
  L’biotica DermoMask, 10 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask DermoMask vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask maska za lice za prosirene i ispucane vene 10 ml
  L’biotica DermoMask, 10 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask DermoMask vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ukupno uljepšava izgled kožedubinski čisti kožuvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask maska za čišćenje za nesavršenosti na licu 10 ml
  L’biotica DermoMask, 10 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask DermoMask vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranioslobađa nečistoća u porama i zateže ihučinkovito čisti pore
 • L’biotica Masks Aloe Vera Sheet maska s regenerirajućim učinkom 23 ml
  L’biotica Masks Aloe Vera, 23 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Masks Aloe Vera vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidubinski čisti kožuukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Masks kolagenska maska za područje oko očiju protiv oticanja i tamnih krugova 3 x 2 kom
  L’biotica Masks, 3 x 2 kom, Maske za okoloočno područje za žene, Maska za oči L’biotica Masks Masks savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:smanjuje natečenost i podočnjakeuklanja znakove stresa i umoraosvjetljava područje oko očijupovećava elastičnost kožeNačin upotrebe:Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama.
 • L’biotica Masks regenerirajuća maska za stopala u obliku čarapa 32 ml
  L’biotica Masks, 32 ml, Maske za tijelo za žene, Krema L’biotica Masks Masks će osigurati vašim nogama savršenu njegu.Svojstva:uklanja mrtve staniceima regenerativni učinakhidratizira kožusavršeno njeguje i hraniNačin upotrebe:Nanesite na noge i blago umasirajte.
 • L’biotica Hair Mask hidratantna maska za zaglađivanje Monoi
  L’biotica Hair Mask, , Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Hair Mask predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica Professional Therapy Milk maska za sjajnu i mekanu kosu 200 ml
  L’biotica Professional Therapy Milk, 200 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Professional Therapy Milk predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratiziraregenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Med stimulativni šampon za rast kose i jačanje korijena 200 ml
  L’biotica Biovax Med, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Med učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosustimulira rast koseNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk šampon za učvršćivanje s keratin-kompleksom 200 ml
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Keratin & Silk učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištejača dlaku koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Keratin & Silk regenerator s keratinom za jednostavno raščešljavanje kose 200 ml
  L’biotica Biovax Keratin & Silk, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator L’biotica Biovax Keratin & Silk osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:štiti od negativnih učinaka vanjskog okruženjazatvara površinu kose, čini je otpornijompruža potrebnu hidratacijuNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Dull Hair šampon za njegu i jačanje kose za masnu kožu i vlasište 200 ml
  L’biotica Biovax Dull Hair, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Dull Hair učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Blond Hair oživljujuća maska za plavu kosu 250 ml
  L’biotica Biovax Blond Hair, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Blond Hair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku koseštiti od štetnog djelovanja okruženjadjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging maska za lice protiv pigmentnih mrlja 12 ml
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Anti-Aging vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuvraća koži elastičnost i osjećaj komforadubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging maska za lice protiv bora 35+ 12 ml
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Anti-Aging vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirvraća koži elastičnost i osjećaj komforaNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask Night Active Intenzivna maska za pomlađivanje s matičnim stanicama 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforauklanja mrtve stanice kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask Night Active maska za popunjavanje protiv dubokih bora 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ukupno uljepšava izgled koževraća koži elastičnost i osjećaj komforadaje sjaj i svježinuNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica DermoMask Night Active eksfolijacijska maska za resurfacing lica 12 ml
  L’biotica DermoMask Night Active, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Night Active vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:ima nježni eksfolijacijski učinakdubinski čisti kožuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Masks Hyaluronic Acid Sheet maska za zaglađivanje s hidratacijskim učinkom 23 ml
  L’biotica Masks Hyaluronic Acid, 23 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Masks Hyaluronic Acid vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidubinski čisti kožuukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil regenerirajuća maska za kosu 250 ml
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompoboljšava elastičnost dlakeobnavlja strukturu kosejača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica Vegan Organic Raspberry sheet maska za blistav ten 1 kom
  L’biotica Vegan Organic Raspberry, 1 kom, Sheet maske za žene, Maska za lice L’biotica Vegan Organic Raspberry vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeSastojci:veganski proizvodNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Biovax Men šampon za učvršćivanje za rast kose i jačanje korijena 200 ml
  L’biotica Biovax Men, 200 ml, Šamponi za muškarce, Šampon L’biotica Biovax Men učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasištesprječava rano ispadanje koseregenerira i hrani kosuNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Natural Oil revitalizacijska maska za savršeni izgled kose 250 ml
  L’biotica Biovax Natural Oil, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Natural Oil predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:intenzivno hidratizirakosa je mekana na dodirregenerira kosu cijelom duljinomNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • L’biotica Biovax Dry Hair regenerirajuća i hidratantna maska za suhu i oštećenu kosu 250 ml
  L’biotica Biovax Dry Hair, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Dry Hair predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomjača dlaku koseštiti od štetnog djelovanja okruženjadjeluje u dubinu dlakevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica DermoMask Anti-Aging maska za obnavljanje gustoće kože 40+ 12 ml
  L’biotica DermoMask Anti-Aging, 12 ml, Maske u kremi za žene, Maska za lice L’biotica DermoMask Anti-Aging vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Nanesite masku u tankom sloju na očišćeno lice, izbjegavajući područje oko očiju. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango regenerirajuća maska za oštećenu kosu 250 ml
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 250 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinompruža kosi briljantni sjajkosa je mekana na dodirobnavlja strukturu kosevraća kosi prirodan i zdrav izgledNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • L’biotica Hair Mask regenerirajuća maska za kosu Coconut
  L’biotica Hair Mask, , Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Hair Mask predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomobnavlja strukturu kosedaje kosi prekrasan mirisNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • L’biotica Biovax Glamour Caviar hranjiva maska za regeneraciju s kavijarom 125 ml
  L’biotica Biovax Glamour Caviar, 125 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu L’biotica Biovax Glamour Caviar predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratizirajača dlaku koseNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom.
 • L’biotica Biovax Glamour Gold regenerirajući šampon s arganovim uljem 200 ml
  L’biotica Biovax Glamour Gold, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Glamour Gold učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteregenerira i hrani kosujača dlaku koseostavlja kosu mekanomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Masks kolagenska maska za područje oko očiju s učinkom protiv bora 6 kom
  L’biotica Masks, 6 kom, Maske za okoloočno područje za žene, Maska za oči L’biotica Masks Masks savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:intenzivno hidratizirazaglađuje linije i smanjuje sitne boricepovećava elastičnost kožeNačin upotrebe:Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango regenerirajući šampon za oštećenu kosu 200 ml
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 200 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:regenerira i hrani kosuostavlja kosu mekanomzamirisat će kosu blagim mirisomNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite. U slučaju potrebe, postupak ponovite. Za optimalan rezultat, nastavite koristiti preparate za njegu kose iz iste kolekcije.
 • L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango regenerator za oštećenu kosu 200 ml
  L’biotica Biovax Opuntia Oil & Mango, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator L’biotica Biovax osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranljive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijusprječava lomljenje koseSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil ekspresni regenerator za obnovu za oštećenu kosu 200 ml
  L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil, 200 ml, Regeneratori za kosu za žene, Regenerator L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil osigurava vašoj kosi lako češljanje i potrebne hranjive supstance bez kojih nema lijepe i zdrave kose.Regenerator bez ispiranja L’biotica Biovax Bamboo & Avocado Oil predstavlja jednostavan i brz način regeneriranja vaše kose uz mnogo drugih pogodnosti.Svojstva:zaglađuje i djeluje na neposlušnu kosuolakšava češljanje i uređivanjepruža potrebnu hidratacijupoboljšava strukturu koseosigurava kosi briljantni sjajSastojci:bez sulfataNačin upotrebe:Nanesite na kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje par trenutaka, a potom temeljito isperite.
 • L’biotica Professional Therapy Milk šampon za sjajnu i mekanu kosu 250 ml
  L’biotica Professional Therapy Milk, 250 ml, Šamponi za žene, Šampon L’biotica Professional Therapy Milk učinkovito čisti vlasište, temeljito pere kosu i vraća joj prirodnu ljepotu.Svojstva:pere kosu i čisti vlasišteintenzivno hidratizirapruža sjaj i volumenNačin upotrebe:Nanesite odgovarajuću količinu šampona na mokru kosu. Nježnim pokretima napravite pjenu i temeljito isperite.
 • L’biotica Vegan Black Currant maska za područje oko očiju s hidratantnim učinkom 2 kom
  L’biotica Vegan Black Currant, 2 kom, Maske za okoloočno područje za žene
 • L’biotica Vegan Rose posvjetljujuća maska za okoloočno područje 2 kom
  L’biotica Vegan Rose, 2 kom, Maske za okoloočno područje za žene

Posljednje pregledano

Vrh