Brandovi 1
Cijena
kn kn

Labello odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Labello 17 proizvoda
 • Labello Active Care balzam za usne za muškarce SPF 15 4,8 g
  Labello Active Care, 4,8 g, Njega usana za muškarce, Balzam za usne Labello Active Care je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajadonosi koži trenutačni komfordermatološki testiranoSastojci:bez parfemaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Labellino Fresh Mint balzam za usne 7 g
  Labello Labellino Fresh Mint, 7 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Labellino Fresh Mint je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:ostavlja nježne i mekane usnenježno hladi kožudubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Labellino Rapsberry & Red Apple balzam za usne málna és piros alma 7 g
  Labello Labellino Rapsberry & Red Apple, 7 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Labellino Rapsberry & Red Apple je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usneosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Soft Rosé balzam za usne 4,8 g
  Labello Soft Rosé, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Soft Rosé je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraninježno usne toniradonosi koži trenutačni komforNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Aloe Vera piling za usne 4,8 g
  Labello Aloe Vera, 4,8 g, Piling za usne za žene, Posebna njega za usne Labello Aloe Vera osigurat će da vaše usne budu još ljepše.Svojstva:oslobađa usne mrtvih stanicaizglađuje usne i linijice oko usanaostavlja usne mekanim i svilenkasto nježnimNačin upotrebe:Nanesite kružnim pokretima na vlažne usne i nježno masirajte. Ponovite po potrebi.
 • Labello Wild Rose piling za usne 4,8 g
  Labello Wild Rose, 4,8 g, Piling za usne za žene, Posebna njega za usne Labello Wild Rose osigurat će da vaše usne budu još ljepše.Svojstva:oslobađa usne mrtvih stanicaizglađuje usne i linijice oko usanaostavlja usne mekanim i svilenkasto nježnimNačin upotrebe:Nanesite kružnim pokretima na vlažne usne i nježno masirajte. Ponovite po potrebi.
 • Labello Classic Care balzam za usne 4,8 g
  Labello Classic Care, 4,8 g, Njega usana za žene, Balzam za usne Labello Classic Care je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratiziraosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajadonosi trenutačni komforNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Hydro Care balzam za usne 4,8 g
  Labello Hydro Care, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Hydro Care je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaostavlja nježne i mekane usneštiti od sunčevih zrakaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Labellino Pink Watermelon & Pomegranate intenzivni hidratantni balzam za usne 7 g
  Labello Labellino Pink Watermelon & Pomegranate, 7 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Labellino je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaostavlja nježne i mekane usneNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Med Repair balzam za usne SPF 15 4,8 g
  Labello Med Repair, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Med Repair je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranisuhim usnama pruža trenutačno olakšanjeliječi ispucale usneosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaštiti od sunčevih zrakaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Cherry Shine balzam za usne 4,8 g
  Labello Cherry Shine, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Cherry Shine je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usneosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Vanilla & Buttercream balzam za usne 4,8 g
  Labello Vanilla & Buttercream, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Vanilla & Buttercream je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:osigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajadubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usnesuhim usnama pruža trenutačno olakšanjeNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Classic Care poklon set I. za žene
  Labello Classic Care, , Kozmetički setovi za žene, Balzam za usne Labello Classic Care je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:suhim usnama pruža trenutačno olakšanjeostavlja nježne i mekane usneliječi ispucale usnelijepo upakirano / poklon pakiranjeNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Pearly Shine balzam za usne LSF 10 4,8 g
  Labello Pearly Shine, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Pearly Shine je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja nježne i mekane usnesuhim usnama pruža trenutačno olakšanjedermatološki testiranoNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Fruity Shine balzam za usne okus Strawberry 4,8 g
  Labello Fruity Shine, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Fruity Shine je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajanježno usne toniraNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Sun Protect balzam za usne SPF 30 4,8 g
  Labello Sun Protect, 4,8 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Sun Protect je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:štiti od sunčevih zrakadubinski hidratizira i intenzivno hraniosigurava zaštitu usana od vanjskih utjecajaostavlja nježne i mekane usneNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.
 • Labello Crayon balzam za toniranje usana u olovci nijansa Poppy Red 3 g
  Labello Crayon, 3 g, Balzami za usne za žene, Balzam za usne Labello Crayon je nezamjenjiv pomoćnik u njezi osjetljive kože usana pogodan za sva godišnja doba.Svojstva:hidratizira i njeguje usnekremasta teksturapruža usnama blagi sjajNačin upotrebe:Nanesite na usne po potrebi bilo kada tijekom dana.

Posljednje pregledano

Vrh