Brandovi 1
Cijena
kn kn

Krisline odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: Krisline 16 proizvoda
 • Krisline Gornji dio kupaćeg kostima Beach Red
  Gornji dio kupaćeg kostima pogodan i za velike grudi. Kostim je izrađen od modernog brzosušećeg materijala Košarice sa žicama su podšivene tankim slojem druge tkanine Široke naramenice podešavaju se po duljini na leđima Glatka sredina Rastezljivi obod s ušivenim bočnim žicama Stražnje kopčanje na metalnu sponu Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Marina nepodstavljen
  Gornji dio kupaćeg kostima Marina s nepodstavljenim košaricama za velike grudi. Kupaći kostim šivan je od udobnog pletiva za kupaći kostim, na prednjoj strani podšiven tanjim slojem Nepodstavljene košarice sa žicama šivane su u obliku slova T i obložene slojem materijala koji omogućava koži disati Široke ugodne naramenice podešavaju se po duljini metalnim klizačem na leđima Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima Laguna Bustier Blue
  Gornji dio dvodijelnog kupaćeg kostima s trokutastim košaricama. Kupaći kostima napravljen je od modernog kupaćeg materijala koji se brzo suši, podstavljen dodatnim laganim slojem materijala Košarice nisu podstavljene, nemaju žice Vezanje oko vrata i na leđima Obratite pažnju na tablicu s veličinama Stvorite savršen outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Marsylla
  Donji dio dvodijelnog kupaćeg kostima Marsylla Gaćice su izrađene od modernog brzosušećeg materijala Visoki klasični kroj s blago krojenim nogavicama U struku je ušivena plosnata elastična traka i našiven mali metalni logo Stražnji dio je gladak, jednobojan Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Beach Red
  Donji dio dvodijelnog ženskog kupaćeg kostim. Omiljeni viši kroj! Gaćice su napravljene od modernog brzosušećeg materijala Viši kroj s blago krojenim nogavicama Struk i rubovi nogavica su rastezljivi, na rubu je našiven maleni logo Na bokovima uzice na stezanje Stražnja strana je glatka Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Beach Blue
  Gornji dio kupaćeg kostima pogodan za puniju figuru. Kostim je izrađen od modernog, brzosušećeg materijala Košarice sa žicama su podšivene tankim slojem druge tkanine Široke naramenice se podešavaju po duljini na leđima Glatka sredina grudnjaka Rastezljivi obod ima ušivene bočne žice Stražnje kopčanje na metalnu sponu Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Gornji dio ženskog tankinija Beach Black nepodstavljen sa žicama
  Gornji dio tankini kupaćeg kostima za puniji oblik tijela. Prilagođen potrebama punije figure! Kupaći kostim je izrađen od modernog i brzosušećeg materijala Nepodstavljene košarice su podšivene tankim slojem tkanine Široke udobne naramenice se podešavaju na stražnjoj strani Niska sredina s klasičnim žicama Klasična metalna kopča na stražnjoj strani Od grudi prema dolje se lagano širi, na bokovima su uzice za stezanje (od grudi do donjeg ruba) Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Ženski dvodijelni kupaći kostim Beach Bustier Colour
  Dvodijelni kupaći kostim s prozirnim detaljima. Kupaći kostim je napravljen od modernog kupaćeg materijala koji se brzo suši i podšiven je drugim slojem od tanjeg materijala Košarice nisu podstavljene, bez žica su, na području dekoltea su lažne strappy trake - spojene s košaricama tankim slojem tila Naramenice se vežu oko vrata Uski plosnati donji rub grudnjaka se kopča na metalnu sponu Niže gaćice vežu se na bokovima Na prednjem i stražnjem dijelu je pod strukom detalj od tila Stražnja strana je glatka Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Gornji dio ženskog kupaćeg kostima Marsylla
  Gornji dio kupaćeg kostima Marsylla. Pogodan i za punije poprsje. Kostim je napravljen od modernog brzosušećeg materijala Košarice sa žicama su podšivene tankim slojem druge tkanine Široke naramenice se podešavaju po duljini metalnim klizačima na leđima Glatka sredina Rastezljivi obrub ima ušivene bočne žice Stražnje kopčanje na metalnu kopču Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Laguna Red Biki
  Donji dio dvodijelnog kupaćeg kostima Laguna Red Bustier. Zanimljivo dizajniran kroj. Niže gaćice su napravljene od modernog materijala za kupaće kostime koji se brzo suši, podšiven drugim slojem od tanjeg materijala Na prednjoj strani zanimljivi prorezi Stražnja strana je glatka, plava Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Marina
  Donji dio dvodijelnog kupaćeg kostima Marina. Pomodni viši kroj. Gaćice su šivane od udobnog kupaćeg pletiva, na prednjem dijelu su podšivene tanjim slojem Visoki trendy kroj savršeno će sakriti i veći trbuščić Metalni logo na prednjoj strani Stražnja strana je glatka, bez šavova Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Serena
  Donji dio kupaćeg kostima klasičnog kroja. S prugastim detaljima. Gaćice su napravljene od udobnog materijala sa svojstvom brzog sušenja Na prednjem dijelu struka je ružičasti pojas (od XL veličine je širi) Rastezljivi pojas i rubovi nogavica Visina bokova se povećava kod većih brojeva gaćica Stražnja strana je glatka, jednobojna S unutrašnje strane je komforno pletivo za kupaće kostime Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio kupaćeg kostima Beach Blue
  Donji dio dvodijelnog ženskog kupaćeg kostima. Omiljeni visoki kroj! Gaćice su napravljene od modernog brzosušećeg materijala Visoki kroj s blago rezanim nogavicama Struk i rubovi nogavica su rastezljivi, na struku je našiven mali metalni logo Na bokovima su uzice za stezanje Stražnja strana je glatka Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Beach Colour
  Donji dio dvodijelnog kupaćeg kostima s prozirnim dodacima. Gaćice su izrađene od modernog kupaćeg materijala koji se brzo suši, podšivene su drugim slojem tanjeg materijala Vežu se na bokovima Na prednjem i stražnjem dijelu je pod gornjim rubom dodatak od tila Stražnja strana je glatka Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Donji dio ženskog kupaćeg kostima Colette Figi
  Donji dio dvodijelnog kupaćeg kostima Colette Balkonette. Gaćice su napravljene od udobnog modernog i brzosušećeg materijala, na prednjem dijelu podšivene dodatnim slojem materijala Na prednjoj strani razigrani čipkasti uzorak Stražnja strana je glatka, bez šavova Obratite pozornost na tablicu s veličinama Kreirajte svoj savršeni outfit za plažu!
 • Krisline Ženski dvodijelni kupaći kostim Laguna Red Bustier
  Ženski dvodijelni kupaći kostim Laguna Red Bustier. Omiljene trokutaste košarice i niske gaćice. Kupaći kostim proizveden je od modernog kupaćeg materijala koji se brzo suši, podšiven dodatnim slojem laganije tkanine Košarice nisu podstavljene, bez žica Vezice za vezanje oko vrata i na leđima Niske gaćice s prednje strane imaju zanimljive otvore Stražnja strana je glatka, jednobojna Obratite pažnju tablici s veličinama Stvorite savršen outfit za plažu!

Posljednje pregledano

Vrh