Brandovi 1
Cijena
kn kn

KOCOSTAR odjeća, obuća i modni dodaci

 • Katalog
 • Lista
Brand: KOCOSTAR 20 proizvoda
 • KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet Sheet maska za učvršćivanje 20 ml
  KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Sunflower Mask Sheet vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon Sheet maska za posvjetljivanje s hidratacijskim učinkom 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Watermelon vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Princess Eye Patch hidrogel maska za područje oko očiju za mladenački izgled 3 g
  KOCOSTAR Princess Eye Patch, 3 g, Maske za područje oko očiju za žene, Maska za oči KOCOSTAR Princess Eye Patch savršeno brine o cijelom području oko očiju, poboljšava kvalitetu kože i vraća joj vitalnost.Svojstva:osvjetljava područje oko očijuzaglađuje linije i smanjuje sitne boriceintenzivno hidratiziraNačin upotrebe:Ostavite da djeluje onoliko koliko je navedeno u uputama. Nemojte ispirati.
 • KOCOSTAR Rose Mask Sheet Sheet maska za regeneraciju lica 20 ml
  KOCOSTAR Rose Mask Sheet, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Rose Mask Sheet vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry hidratantna sheet maska za sjajni izgled lica 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Strawberry, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinuostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple Sheet maska za posvjetljivanje i vitalnost lica 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Apple vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber umirujuća sheet maska s hidratantnim učinkom 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Cucumber vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple Sheet maska za učvršćivanje 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Pineapple vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranivraća koži elastičnost i osjećaj komforaukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi sheet maska za blistav ten s vitaminom C 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Kiwi vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:daje sjaj i svježinudubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana hranjiva sheet maska za sjajni izgled lica 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Banana vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato Sheet maska za posvjetljivanje s hidratacijskim učinkom 20 ml
  KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Slice Mask Sheet Tomato vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hranidaje sjaj i svježinuukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Lip Mask Mint hidrogel maska za usne s hidratantnim učinkom 20 kom
  KOCOSTAR Lip Mask Mint, 20 kom, Maske za usne za žene, I vaše usne zaslužuju posebnu njegu. Maska za usne KOCOSTAR Lip Mask Mint će im pružiti potrebnu hidratacijuSvojstva:iscjeljuje suhe i ispucale usneintenzivno hidratizira i hraničini usne mekima i podatnimaNačin upotrebe:Nanosite na čiste i suhe usne.
 • KOCOSTAR Tulip Mask Sheet hidratantna sheet maska 20 ml
  KOCOSTAR Tulip Mask Sheet, 20 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Tulip Mask Sheet vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirukupno uljepšava izgled kožeNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask Sheet maska za intenzivnu hidrataciju lica 25 ml
  KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask, 25 ml, Sheet maske za žene, Maska za lice KOCOSTAR Bird's Nest Silk Fiber Mask vašu će kožu maziti i paziti.Svojstva:dubinski hidratizira i intenzivno hraniukupno uljepšava izgled kožeostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Happy Mask njegujuća sheet maska s hidratantnim učinkom 23 ml
  KOCOSTAR Happy Mask, 23 ml, Sheet maske za žene, Svojstva:vraća koži elastičnost i osjećaj komforaostavlja kožu svilenkasto mekanom na dodirdubinski hidratizira i intenzivno hraniNačin upotrebe:Pažljivo izvadite masku iz ambalaže i stavite je na očišćeno lice. Ostavite da djeluje u vremenu navedenom na pakiranju. Serum koji se nije upio nježno umasirajte u kožu ili obrišite blazinicom.
 • KOCOSTAR Foot Moisture Pack hidratantna maska za stopala 14 ml
  KOCOSTAR Foot Moisture Pack, 14 ml, Maske za tijelo za žene, Specijalna njega KOCOSTAR Foot Moisture Pack savršeno će se pobrinuti za vaše noge i stopala.Svojstva:dubinski hidratiziraosvježava, umiruje i dodaje fleksibilnostostavlja nježnu i glatku kožuNačin upotrebe:Slijedite upute na pakiranju.
 • KOCOSTAR Home Salon Hair Pack regenerirajuća i hidratantna maska za kosu 30 ml
  KOCOSTAR Home Salon Hair Pack, 30 ml, Maske za kosu za žene, Maska za kosu KOCOSTAR Home Salon Hair Pack predstavlja nezamjenjiv korak u ritualu njegovanja kose. Odvojite vrijeme za regeneraciju, a ona će vam uzvratiti svojom vitalnošću i ljepotom.Svojstva:regenerira kosu cijelom duljinomintenzivno hidratiziradjeluje u dubinu dlakeNačin upotrebe:Nanesite na vlažnu kosu opranu šamponom. Ostavite da djeluje po uputama na pakiranju, te nakon toga temeljito isperite.
 • KOCOSTAR Lip Mask Black hidrogel maska za usne s regenerirajućim učinkom 20 kom
  KOCOSTAR Lip Mask Black, 20 kom, Maske za usne za žene, I vaše usne zaslužuju posebnu njegu. Maska za usne KOCOSTAR Lip Mask Black će im pružiti potrebnu hidratacijuSvojstva:iscjeljuje suhe i ispucale usneintenzivno hidratizira i hraničini usne mekima i podatnimaNačin upotrebe:Nanosite na čiste i suhe usne.
 • KOCOSTAR Foot Peeling Pack maska za piling za stopala 40 ml
  KOCOSTAR Foot Peeling Pack, 40 ml, Maske za tijelo za žene, Specijalna njega KOCOSTAR Foot Peeling Pack savršeno će se pobrinuti za vaše noge i stopala.Svojstva:uklanja mrtve staniceregenerira i njeguje kožuhrani i hidratiziraštiti kožu od isušivanja i zadebljanja kožeNačin upotrebe:Slijedite priložene upute. Potom isperite mlakom vodom.

Posljednje pregledano

Vrh